Dikkat! Adım Adım Turkix Linux!

http://shots.osdir.com/slideshows/294/2.gif Tekrar Merhabalar :-) Ekran Görüntüsünün İngilizce Olduğuna Bakmayın. Şuan Turkix'in web sitesi çökmüş o yüzden başka siteden almak zorunda kaldım. Yoksa Tamamen TÜRKÇE'dir. Ayrıca Çok Geniş bir Dil Seçeneği Konu HaLuKIroN tarafından açılmış, 3289 kişi tarafından görüntülenip, 23 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar > Linux > Linux Dağıtımları
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: adim dikkat linux turkix
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Dikkat! Adım Adım Turkix Linux! konusundaki toplam yorum: 23, okunma sayısı: 3289.

Eski 09-12-2005, 20:34   #1
HaLuKIroN
Daimi Üye

HaLuKIroN's Avatar

Üye numarası: #40081
Yer: in my CodeS
Karma etkisi: 8 HaLuKIroN seviye: 50HaLuKIroN seviye: 50
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to HaLuKIroN
Arrow Dikkat! Adım Adım Turkix Linux!

Tekrar Merhabalar :-)
Ekran Görüntüsünün İngilizce Olduğuna Bakmayın.
Şuan Turkix'in web sitesi çökmüş o yüzden başka siteden almak zorunda kaldım.
Yoksa Tamamen TÜRKÇE'dir. Ayrıca Çok Geniş bir Dil Seçeneği Mevcuttur.

Exploit ile ilgileniyorsanız :-)
Belli bir seviyeye geldikten sonra ihtiyacınız olacak bir şey vardır ki.
Aslında En çok ihtiyacınız olan Şeydir Bu...
...LINUX...

Bu işletim sistemi hakkında ne kadar çok bilginiz varsa. O kadar hakim olursunuz bu işe...

Size Türklerin yaptığı Turkix 3.0 ( Mandrake Alt-tabanlı olarak KDE 3.1 üzerine kuruludur) Kurulumunu anlatıcam...

Turkix'in en büyük özelliği, Gavur arkadaşların çalışmalarında olduğu gibi bu da windows ile aynı hard-disk üzerinde çalışabilir.
Yani ayrıca bir Partiton Olayına girmeniz gerekmez. ( Gerekli ama Kısmi olarak :-) )

Turkix 3.0 indir

iso, dosyası olarak indirdikten sonra.
DeepBurner ( Ücretsiz bir cd yakma programı :-) Performansı sizi şaşırtacak , Ben neroya tercih ederim.)
Gerekli Cd Yakma programı ile ISO cdsi yapmamız gerekiyor.
ISO dosyaları, Bootable yani önyüklenebilir cd anlamındadır.

Bilgisayarınızı CD-ROM ile aç. (Biostan ayarlanır. Biosu tanımıyorsanız. Girmeyin! Demiycem :-) Girin abi Hiç Bişey olmaz :-) Az Gezin için de görürsünüz Boot Seçeneklerini Genel Ayar şu Şekildedir : Floopy, IDE 0(HDA) , CD-ROM,...
Yani ilk Disket Sürücüden Bakar Bilgisayar Açılışta. Biz Bu sırayı Şu şekilde Yapmalıyız. : Cd-Rom, HDA, Floopy....

( bilgisayarınız yeni sistemse çoğu bu şekilde ayarlıdır. )

Bu adımları Geçtik. CD'mizi yaptık. Ve Bilgisayarımızı Cd-ile Boot yaptık.
Artık Turkix Açılıyor.
Hiç Birşey yapmanıza gerek yok. Bırak Açılsın :-D
Bir kaç yerde Evet Hayır DEvam gibi Sorular Soracaktır.
Ne işe yaradığını Bilmiyorsanız Hepsine EVET diyin :-) Bi işe yarayacağı kesin...

Turkix Tamamen Açıldığında, Emin olun çok şaşıracaksınız :-) Çünkü Gerçekten Görsel Anlamda XP'den çok daha güzel gözüküyor.
Ve Sistemi gerçekten Hızlı çalışır. Yani DAHA yüksek Performans Sağlarsınız.
Ayrıca. Windows Üzerinde Çalışan Her Türlü Programın Linux Versiyonları da vardır.
( Micr0s0ft Tekelinde olmayan programlar ve yalakası olmayanlar hariç )
Ayrıca... Turkix. Tamamen Full Gelir. Yani içinde Office Araçlarından Tutun. Photoshop görevi gören GIMP gibi programlarda mevcuttur...

Bir Linux izlenimi : Ya abi ben kullanamam bunu. Çok kod filan istiyo ????
Cevap: Alakası yok arkadaşlar. Sadece Bilgisayar Kullanıcısı iseniz. Bir Komut filan kullanmanıza gerek yok. Yüksek Seviyede Kullanacaksanız. Eeee Gidin kodlarını da öğrenin o zaman...(WaRDoM)

Reklam Tanıtım bölümünü geçebiliriz artık :-)

Şimdi arkadaşlar... Turkix'i bilgisayarına kurmak zorunda değilsiniz.
CD'den de çalıştırabilirsiniz. Ancak Bilgisayarı kapattığınızda Tüm verileriniz Kaybolacaktır. Yani Kapattığınızda, Turkixden Eser kalmayacaktır.
Benim Tavsiyem Kalıcı Olarak sisteminizde Bulundurmanız...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=32724

Bu Yüzden Size Sabit Diskinize Nasıl Kuracağınızı Anlatıcam.

Turkix. Açıldıktan Sonra. MasaÜstünde "Turkix Kur" Çalıştırın.
iLK çıkan Ekranda , " Disk Yöneticisi Uzmanlar için " diye bir seçenek var.
Korkmayın :-) Biz de uzmanız
Burayı tıklayacaksınız. İşletim sistemi CD üzerinden çalıştığı için. Biraz yavaş. Biraz bekleyeceğiz.

Açıldıktan Sonra Yukarıda Gördüğünüz KIRMIZI ve YEŞİL alanları oluşturmamız gerekiyor.
Normal de Orası sadece MAVİ olarak gözükmektedir. Şayet Hard-diskiniz 2 ye bölünmüş ise. Ve içi Boş ise Orayı Turkix için kullanabiliriz.
Yok Değil ise. Mavi Bölüme tıklayıp. Sol Menü Seçeneklerinden YENİDEN BOYUTLANDIR. Seçeneğine Basarak TUrkix için Yer Ayırabilirsiniz.
Örnek: Harddiskiniz 20gb. Yeniden Boyutlandır Seçeneğinden bunu 17GB ye getirmeniz yeterlidir. Çünki Linux için Gerekli Alan yaklaşık olarak 3gb tır.(Performans için)
Yeniden Boyutlandırma İşleminden Sonra.
3GB lık bölümü de Tekrardan Boyutlandırın. 2500MB olarak Ayarlayın.
Yani 500MB lık ayrı bir yer daha açmış Olucaz. Bu YEŞİL alan için Gerekli Yani SWAP Dosyası için.( Sanal Bellek Dosyası ) Boyutlandırma İşlemlerini yaptıktan sonra.
2500MB lık olan yeri tıklayarak. Biçimle seçeneğinden kırmızı alanı oluşturursunuz.
Aynı Şekilde 500mb bölümü de böyle oluşturursunuz.

Bu işlemleri yaptıktan sonra. 2. Adımda XX yazan yerlerde ARTIK ayırdığınız bölümlerin Aktif olduğunu Göreceksiniz.
Bu alanları da seçtikten sonra. 3. Adıma Geçebilrsiniz.
Bu bölümden sonra fazla birşey yapmanıza gerek yok.
Normal olarak bilgisayarınıza Kurulacaktır.
En Önemli bölüm ise. Son Adımlardan Olan BOOT dosyası oluşturmaktır.
Şayet bilgisayarınızda İşletim Sistemi Kurulu değil ise. "bootsector" bölümüne kurmanız işlemi gerçekleştirecektir.
Eğer İşletim Sistemi Kuruluysa "Çeteleyi İptal ET" seçeneğini seçerek "boot" olarak oluşturmalısınız.
Bununla ilgili daha detaylı bilgi veririm. Yeter ki, Kurun şu programı
Artık Tekelcilikten Kurtulmak lazım...
5. Adımda yapmanız gereken bir kullanıcı atamaktır.
Lütfen doğru bilgilerle oluşturun. Yoksa baya uğraşmanız gerekecek

Bundan sonra Bilgisayarınızı Kapatın Açın.
Karşınıza Bir boot seçici çıkacaktır. Burdan isterseniz Turkix isterseniz Diğer İşletim Sistemini Çalıştırabilirsiniz. ( Doğru Kurulum Yaptıysanız. Bazen Sorunla karşılaşılabiliyor kurulum esnasında. Bununda bir çözümü var eğer öyle birşeyle karşılaşırsanız Yani Öyle bir ÖnYükleme Uygulaması Başlamazsa. 1 kaç komutla bunu çalışır hale getirebilirsiniz... )

Umarım... Yardımcı olabilmişimdir...

Sizden Gerçekten istiyorum. Bu işletim sistemini denemenizi...
Emin Olun. Güzel En azından ÇOK güvenli

Not: Linux,Unix,v.b. işletim sistemleri HACKERlar tarafından üretilmiştir.
Yani bu işin ÜSTATları yapmıştır. Bu yüzden Eğer bu konuda başarı sağlamak istiyorsanız. OLMAZSA OLMAZ şartlardan biridir Linux...
...Copyright by HaLuKIroN...

Ekran Görüntüleri için TIKLA...

Düzenleyen HaLuKIroN : 15-12-2005 at 13:21.
HaLuKIroN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 09-12-2005, 20:39   #2
Hayal@
Daimi Üye

Hayal@'s Avatar

Üye numarası: #1927
Yer: Back To Wardom !!
Karma etkisi: 11 Hayal@ seviye: 250Hayal@ seviye: 250Hayal@ seviye: 250Hayal@ seviye: 250
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder

windows gibi kapalı kaynak bu işler çok zor zaten
açık kaynak dünyası gitgide gelişiyor. Exploit için çok gerekli linux. Herkese tavsiye
Hayal@ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-12-2005, 21:54   #3
_2PaC_
Daimi Üye

_2PaC_'s Avatar

Üye numarası: #20898
Karma etkisi: 42 _2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000_2PaC_ seviye: 2000

valla ßen turkix i ßilmem ama resim süper varsa send eupload etsene
_2PaC_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-12-2005, 22:57   #4
HaLuKIroN
Daimi Üye

HaLuKIroN's Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to HaLuKIroN

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi _2PaC_
valla ßen turkix i ßilmem ama resim süper varsa send eupload etsene
Buyur... Photoshop saolsun

TurkiX Arkaplan

Eski 09-12-2005, 23:19   #5
ebitargem
Forum Kalfası

ebitargem's Avatar

Üye numarası: #2758
Yer: webs.homelinux.com
Karma etkisi: 9 ebitargem seviye: 50ebitargem seviye: 50
1stClass Üye 

bende aldım güzel bir linux türevi yapmışlar ama biraz daha ilgili olsak şunlara değil mi
sana da teşekkürlerimi sunuyorum bunu haber ettiğin için wardomcu lara ......
ebitargem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-12-2005, 14:21   #6
serhatdaki
Hızlı Çırak

Üye numarası: #21218
Karma etkisi: 7 serhatdaki seviye: 10
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

ya turkix hiçbir exe programı çalıştırmıyor.windows programlarını çalıştırabilseydi iyi olurdu.
serhatdaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-12-2005, 15:50   #7
mitnik
Daimi Üye

Üye numarası: #12814
Karma etkisi: 14 mitnik seviye: 650mitnik seviye: 650mitnik seviye: 650mitnik seviye: 650mitnik seviye: 650mitnik seviye: 650
1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Bence windows isletim sistemine benzetilmesi hic hos degil ama turkix linux a yeni baslayanlar icin bence bir yol gosterici olacaktir
mitnik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-12-2005, 17:34   #8
HaLuKIroN
Daimi Üye

HaLuKIroN's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi mitnik
Bence windows isletim sistemine benzetilmesi hic hos degil ama turkix linux a yeni baslayanlar icin bence bir yol gosterici olacaktir
Kesinlikle haklısın. Ama bi yönde dediğin gibi başlangıç açısından iyi olacaktır.
Niye benzetildiği konusu, tamamen Türk insanı için
Çünkü Türkiye'de büyük çoğunluk Bilgisayarın XP ile çalıştığını Zannediyor...
bu yuzden adamlar benzetirsek belki bununda calisabilir olduguna inanirlar filan diye dusunduler herhalde

Eski 11-12-2005, 01:28   #9
flowest
Çırak

Üye numarası: #17880
Karma etkisi: 0 flowest seviye: 10

Buradan indire bilirsiniz.

Düzenleyen flowest : 11-12-2005 at 01:33.
flowest Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-12-2005, 02:07   #10
aragorn77
Daimi Üye

aragorn77's Avatar

Üye numarası: #12643
Karma etkisi: 67 aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000

Beyler onceleri turkce linux olarak birgelecek linux u kullanmistim su anda durumlari nasil ilgilenen varsa tavsiye ederim bundan 3-4 yil once kaliteli is cikartiyorlardi su anda nasil bilemem ama
aragorn77 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-12-2005, 04:20   #11
HaLuKIroN
Daimi Üye

HaLuKIroN's Avatar

Gelecek Linux 'ün yeni versiyonu çıktı.
Bende 2.0 kullanmıştım.. aynı zamanlarda kullanmışız.
Fakat artık lisanlı satılıyor.
Ve Şirket gerçekten baya büyümüş Yurt dışında Sağlam isim yapmışlar...
Helal olsun... Ne dielim
web sitesi :http://www.gelecek.com.tr

Eski 12-12-2005, 20:43   #12
caponkedisi
Cool Üye

Üye numarası: #41546
Karma etkisi: 7 caponkedisi seviye: 10

abicim ben turkixi kurdum turkix 10 betamıydı evt öleydi.sorunsuz bi şekilde kurulumu tamamladım ama ne yazıkki boot etmedi yani bi suse linux gibi açılışta çalışmadı direk windowsa geçtii bu win sürümleri ile beraber aynı sistem üstünde çalışmıyormu yoksa??
caponkedisi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-12-2005, 20:44   #13
caponkedisi
Cool Üye

Üye numarası: #41546
Karma etkisi: 7 caponkedisi seviye: 10

ha suse 9.1 win ile birlikte de çalışıyor bu arada yani ama turkix 2 kere kurdum çalıştıramadım ne yazıkki kurulumdada hiç bi sorun vermemesine rağmen
caponkedisi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-12-2005, 21:42   #14
HaLuKIroN
Daimi Üye

HaLuKIroN's Avatar

Hmmm...
arkadaşım bununla ilgili bir çok problem yaşayan arkadaş var.
Önerim her zaman Sıfır bir makinaya kurduktan sonra, diğer işletim sistemini kurmanızdan yanadır.
Ama Turkixi yada diğer linux işletim sistemlerini boot edebileceğiniz. Bir program üzerinde uğraşıyorum.
Bitirince burda sizinle paylaşıcam.
Herkesin aynı problemi yaşaması, tabi ki akıllara şu soruyu getirmiyor değil?
Acaba Beta versiyonu, Free License diye mi böyle yaptılar... anlamak zor...
Neyse biz çözümümüzü yaratırız...
Kolay gelsin...

Eski 19-12-2005, 00:06   #15
kadavra009
Çırak

Üye numarası: #43814
Karma etkisi: 0 kadavra009 seviye: 10

arkadaşlar turkix lilosunda bir sorun var o yüzen sorunsuz olarak girsenizde boot etme gibi bi şansınız yok direk windoz geliyor.
ben bu konuyu baya bi araştırdım bunun kendi forumlarında bile dişe dokunur bi çözüm getirememişler ancak mandreke gibi lilo kullanan bi dagıtımın ilk cd si varsa eger onun cdsinden lilo yu yükleyip devam etmek gibi saakt bi yöntemle ancak yükleyebildigini söyleyenler var onun için egerki illaha bu olsun diyosanız bekleyeceniz....
ancak ilk kez linux e başlıyorsanız mandriva yada suse çok güzeldir...
ayrıca fedora da çok iyidir bende onu kullanıyorum tavsiye olunur...
kadavra009 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 23, okunma sayısı: 3289.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları