Dincilerden bilim karşıtı sempozyum

Dincilerden bilim karşıtı sempozyum 16.05.2011 - 14:26 http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/imagecache/makale_genel/images/kuran_sempozyumu.jpg Gülen cemaati, uluslararası bir kuran sempozyumu düzenledi. Tam bir bilim karşıtlığının yapıldığı sempozyumdaki tebliğ sunulan bazı başlıklar şöyle: “tefekkür ve mucize arı”, Konu Nazim_Hikmet tarafından açılmış, 644 kişi tarafından görüntülenip, 33 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Forum > Çöp Kutusu
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: bilim dincilerden karsiti sempozyum

Eski 16-05-2011, 23:30   #1
Nazim_Hikmet
Forum Kalfası

Nazim_Hikmet's Avatar

Üye numarası: #509871
Karma etkisi: 3344 Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000Nazim_Hikmet seviye: 2000

16.05.2011 - 14:26

Gülen cemaati, uluslararası bir kuran sempozyumu düzenledi. Tam bir bilim karşıtlığının yapıldığı sempozyumdaki tebliğ sunulan bazı başlıklar şöyle: “tefekkür ve mucize arı”, karınca ve enformasyon teorisi arasındaki ilişki”, “nuraniyet ve kuantum”.

Sızıntı, Yeni Ümit ve Hira adlı islamcı dergiler, İstanbul’da “Uluslararası Kur'an ve Bilimsel Hakikatler Sempozyumu” düzenlediler.

Sempozyumun katılımcıları, doğadaki birtakım gelişmiş süreçler ve karmaşık mekanizmaları anlattılar, herkesin şaşırmasını bekleyip “Ya, işte bir Yaratıcının kanıtı” dediler. Katılımcılar, bilimsel düşüncenin kaynağı olarak da gözlem ve deneyi değil, Kuran okumayı gösterdiler.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=479835

Tefekkür ve mucize arı!
Sempozyumda “Kur'an-ı Kerim'de işaret edilen çocuğun iki yıl emzirilmesi”, “hayvanlarda sütün oluşumu”, “tefekkür ve mucize arı”, “karınca ve enformasyon teorisi arasındaki ilişki”, “nuraniyet ve kuantum” gibi konularda tebliğler sunuldu.

Zaman gazetesinin aktardığına göre “tebliğlerde ve yapılan değerlendirmelerde Kur'an-ı Kerim'in modern bilimlerdeki buluşlar ile bilimsel gerçeklere kaynaklık ettiği, bilimsel gelişmelerin Kur'an'ın İlahi bir kelam olduğunu tasdik etttiği dile getirildi.”

Katılımcılardan Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bakır, Lokman Sûresi'nin 14. ayeti ile Bakara Sûresi'nin 233. ayetinde annelere çocuklarını 2 yaşına kadar emzirmelerinin tavsiye edildiğini, bugün gelinen noktada yapılan objektif bilimsel çalışmaların da bu durumu ispatlar nitelikte olduğunu söyledi.

Kırgız islamcılar kızmasın!
Sempozyuma Mısır’dan katılan ve hayvanlarda sütün oluşumuna ilişkin bir sunum yapan Prof. Dr. Hamid Atiyye Muhammed ise “bir ineğin sütüne yakın bir süt üretebilmek için bir futbol sahası büyüklüğünde fabrikanın kurulması gerektiğini” söyledi.

Kur'an-ı Kerim'de deveden sıkça bahsedildiğini aktaran Muhammed, devenin hem binek aracı hem de etinden ve sütünden faydalanılan yegane mübarek bir hayvan olduğunu ifade etti. Sempozyumda bulunan Orta Asya ülkelerinden katılımcıların, Muhammed’in bu sözlerine “Bizde at eti yeniyor, kımız içiliyor” diye karşı çıkıp çıkmadıkları bilinmiyor.

Devenin 2 hafta yemek yemeden, su içmeden ve 50 derece sıcaklıkta yaşayabildiğini belirten Muhammed, "Anlayana devede çok büyük dersler var. Devenin kafatasındaki havalandırmalı kemik yapısı bir anlamda klima görevi görüyor. Sıcak havayı soğutarak beyne zarar vermesini önlüyor. 10 saat durmadan yürüyebiliyor. Tüm bunlar Kur'an'da devenin isminin bir hikmete binaen geçtiğini gösteriyor" dedi.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=479835

Sure sayısı, aslında kromozom sayısıymış!
"Mucize ve Tefekkür: Arı" konulu bir tebliğ sunan Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi Biyoloji Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Yılmaz, Kur'an-ı Kerim'de arı ile ilgili surenin (Nahl) enteresanlığının surenin sıralanışıyla başladığını belirtti. Yılmaz, "Nahl Sûresi Kur'an-ı Kerim'e ilâhî hikmet gereği 16. sure olarak yerleştirilmiş ve bal arısının kromozom sayısı da 16. Sanki daha ilk başta surenin mucizevî durumuna biyolojik bir hakikatla dikkat çekiliyor" diye konuştu.

Sempozyumun 2. gününde sunulan tebliğlerin bazıları şunlar: Prof. Dr. Murat Güler tatlı-tuzlu su arasında perde olması, Yard. Doç. Dr. Hüseyin Akyüzoğlu Taberi'de kevni ayetlerin tefsiri, Dr. Aslan Mayda meninin yaratılması, Fas'tan katılan Prof. Dr. Abdulmecid Belabid çekirdeğin fizyolojisinin oluşumu, Doç. Dr. Özhan Kayacan karınca ve enformasyon teorisi açısından kainata bakış, Prof. Dr. Yunus Çengel nuraniyet ve kuantum alemi...

Hocaefendi’ye teşekkür
Cemaatin taktiklerinden olan akademisyenlere tüm masrafları “şirketten” sempozyumlar düzenleme işinden memnun kaldığı anlaşılan Faslı profesör Abdulmecid Belabid, sempozyumda asıl patronun kim olduğunu bildiğini gösterdi. Belabid, Zaman gazetesine sempozyumu şöyle değerlendirdi: “Fethullah Gülen Hoca'nın ektiği tohumların ağaç olduğunu görüyoruz. Bu sempozyumu yaşları çok genç olan kişiler organize ediyor. Gerçekten bu delikanlılardan öğrenecek çok şey var. Sizinle beraberiz. Fethullah Gülen projesi toplum projesidir, sizler de bu yolda devam ediniz.”

(soL - Haber Merkezi)
kaynak
Nazim_Hikmet Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 17-05-2011, 00:03   #2
redyellow
Forum Ustası

redyellow's Avatar

Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066 redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000

BİLİM KARŞITI olduğunu neye göre değerlendiriyorlar acaba? hangi konuşma, hangi tebliğ BİLİME KARŞIT imiş?
redyellow Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 00:10   #3
Ulu
Elit Üye

Ulu's Avatar

Üye numarası: #440658
Yer: İstanbul
Karma etkisi: 75799 Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000Ulu seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 

Din, Siyaset ve Bilim üçlemesi içerisinde fikirlerin ele alınmasından daha çok karşılıklı tartışmaya yakın olabilecek bir konu açılmış,

Umarım ve temenni ederim ki dostlarımız şahsına düşen hassasiyeti gösterirler ,

Saygılarımla...
Ulu Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 01:21   #4
lorick
Hızlı Çırak

lorick's Avatar

Üye numarası: #417840
Karma etkisi: 516 lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000lorick seviye: 2000

yazının tamamını okumadım neden bahsedildiğini bilmiyorum orda, ancak bana göre bilim ve kur'an aynı paralelliktedir.. Kur'an daki bazı sureler bilime yol gösterir. Bilim, Kur'anı anlamada yardımcı olur.
lorick Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 01:51   #5
hobara
Cool Üye

hobara's Avatar

Üye numarası: #68334
Yer: 34
Karma etkisi: 342 hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000hobara seviye: 2000

O sempozyumda ben bulundum. Konuyu açan arkadaşın birşeyden haberi olmayan, gördüğü bir yerden kopyalayıp yapıştırdığı bir başlık. Amaç, cemaati kötülemek.
Yahu o tebliğleri okumadan, araştırmadan sadece birilerini ya da bir kesimi kötülemek için saldırmaya ne gerek var. Dünyanın bir çok farklı ülkesinden, farklı bilim insanları bir araya gelip kendi alanları olan din ve bilim konularında tebliğler sunacaklar, sende bundan nemalanarak cemaati kötüleyeceksin. Bırakalım bu sağa sola toslamayı, tebliğleri okuyalım. Bilimi ve Dini anlamaya çalışalım.
hobara Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 02:09   #6
ventone
Daimi Üye

ventone's Avatar

Üye numarası: #534033
Karma etkisi: 1478 ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000

Tamamiyle hakaret ve dalga geçici bir üslubun geçtiği bu yazının kaldırılması gerekmektedir.Başlık ile konu içeriği kesinlikle uyuşmamaktadır.
ventone Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 04:45   #7
3qU!Noc
Forum Ustası

3qU!Noc's Avatar

Üye numarası: #46927
Yer: NY/Brklyn
Karma etkisi: 40066 3qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 20003qU!Noc seviye: 2000

Dunyada Herseyin bir sebebi vardir.

Benim gorusum;

Din soyler, Bilim onu gosterir, Siyasette Bilime kaynak saglar

Düzenleyen 3qU!Noc : 17-05-2011 at 04:47.
3qU!Noc Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 08:29   #8
lockman
Forum Kalfası

lockman's Avatar

Üye numarası: #61101
Karma etkisi: 9793 lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000lockman seviye: 2000

herzamanki gibi kaynakta user de saçmalamış işte. gördügü başlığa badoslama dalmış hemen gelip wardoma yapıştırmış.

Daha İslamın, akla ve mantıga aykırı bir din olmadığını; bilakis islamda aklın da bir kaynak olduğunu bilmeyen kişiler herdaim mevcut olacak olacak ve din le sanki bilim zıt iki görüşmüş empoze etmeye çalışıp dini kötüleyecek..
lockman Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 08:39   #9
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

konuyu genele postaladım, ne haliniz varsa görün
Gila Çevrimiçi  

Eski 17-05-2011, 09:22   #10
Dr.DeaTh*
Forum Kalfası

Dr.DeaTh*'s Avatar

Üye numarası: #533077
Yer: Mekan - 48 / Vatan - 58
Karma etkisi: 1006 Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi hobara Mesajı Göster
O sempozyumda ben bulundum. Konuyu açan arkadaşın birşeyden haberi olmayan, gördüğü bir yerden kopyalayıp yapıştırdığı bir başlık. Amaç, cemaati kötülemek.
Yahu o tebliğleri okumadan, araştırmadan sadece birilerini ya da bir kesimi kötülemek için saldırmaya ne gerek var. Dünyanın bir çok farklı ülkesinden, farklı bilim insanları bir araya gelip kendi alanları olan din ve bilim konularında tebliğler sunacaklar, sende bundan nemalanarak cemaati kötüleyeceksin. Bırakalım bu sağa sola toslamayı, tebliğleri okuyalım. Bilimi ve Dini anlamaya çalışalım.

Seni bilmiyorum ama din ile bilim bir araya gelmiyor...Sıf bu yüzden gelişemedik ! Hep bunu karıştırdılar Şimdi çıkıp bana fetullah gülenin oturumlarını övme ! Bunların amacı gövde gösterisi ve kim kimle Açık ve net söylüyorum bu insanlar yüzünden dinimden soğudum ! Müslümanız başlığı altında yemedikleri nane yok Namaz kılmıyorum oruç tutumuyorum ! Ama kimseyi kandırmıyorum kimsenin günahına girmiyorum kimsenin kul hakkını yemiyorum...Soru şu : Ben doğarken nüfus kağıdıma müslüman yazdılar peki bana sordular mı ??? Buna cavabın var mı !
Dr.DeaTh* Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 09:27   #11
ventone
Daimi Üye

ventone's Avatar

Karma etkisi: 1478 ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000ventone seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Dr.DeaTh* Mesajı Göster

Seni bilmiyorum ama din ile bilim bir araya gelmiyor...Sıf bu yüzden gelişemedik ! Hep bunu karıştırdılar Şimdi çıkıp bana fetullah gülenin oturumlarını övme ! Bunların amacı gövde gösterisi ve kim kimle Açık ve net söylüyorum bu insanlar yüzünden dinimden soğudum ! Müslümanız başlığı altında yemedikleri nane yok Namaz kılmıyorum oruç tutumuyorum ! Ama kimseyi kandırmıyorum kimsenin günahına girmiyorum kimsenin kul hakkını yemiyorum...Soru şu : Ben doğarken nüfus kağıdıma müslüman yazdılar peki bana sordular mı ??? Buna cavabın var mı !
Tebrik ediyor alkışlıyorum bir konu ancak bu kadar başka yöne çekilebilir.Bırakın bu Fethullah Gülen ismini görünce konuları başka yöne çekmeye.Başlık ve içerik ortada.Bu konu ile ilgili yorum yapacaksanız yapın yapmayacaksanız konuyu başka yönlere çekmeye hakkınız yok.Yok dininizden soğuduysanız bizene ! Herkezin ibadeti kendisinedir bizene !

Gidin açın bir başlık Ben doğarken nüfüs kağıdıma müslüman yazarken niye bana sorulmadı diye...

Konuyu kimsenin başka yönleri çekmeye hakkı yok.Burada zaten Nazim_Hikmet içerik ve başlığın ilgisiz dinimizi küçük düşürtecek bir konuyu açarak yeterince sınırlarını zorlamış.
ventone Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 09:36   #12
Dr.DeaTh*
Forum Kalfası

Dr.DeaTh*'s Avatar

Karma etkisi: 1006 Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000Dr.DeaTh* seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ventone Mesajı Göster
Tebrik ediyor alkışlıyorum bir konu ancak bu kadar başka yöne çekilebilir.Bırakın bu Fethullah Gülen ismini görünce konuları başka yöne çekmeye.Başlık ve içerik ortada.Bu konu ile ilgili yorum yapacaksanız yapın yapmayacaksanız konuyu başka yönlere çekmeye hakkınız yok.Yok dininizden soğuduysanız bizene ! Herkezin ibadeti kendisinedir bizene !

Gidin açın bir başlık Ben doğarken nüfüs kağıdıma müslüman yazarken niye bana sorulmadı diye...

Konuyu kimsenin başka yönleri çekmeye hakkı yok.Burada zaten Nazim_Hikmet içerik ve başlığın ilgisiz dinimizi küçük düşürtecek bir konuyu açarak yeterince sınırlarını zorlamış.

Yazdıklarımın tamamı sizin hocanız ile ilgili Konuyu başka yere çekmiyorum sizin duymak istemediklerinizi söylediğim için canınız yanıyor madem benim dinimden inancımdan sanane ise neden cevap yazıyorsun...
"Dinimizi küçük düşürtecek bir konu" NİYE ÇOĞUL KONUŞUYORSUN BUNU DA MERAK ETTİM MİLLETİN İNANCINDAN SANANE
Dr.DeaTh* Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 09:40   #13
ventone
Daimi Üye

ventone's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Dr.DeaTh* Mesajı Göster

Yazdıklarımın tamamı sizin hocanız ile ilgili Konuyu başka yere çekmiyorum sizin duymak istemediklerinizi söylediğim için canınız yanıyor madem benim dinimden inancımdan sanane ise neden cevap yazıyorsun...
"Dinimizi küçük düşürtecek bir konu" NİYE ÇOĞUL KONUŞUYORSUN BUNU DA MERAK ETTİM MİLLETİN İNANCINDAN SANANE
Fethullah Gülen benim hocam değildir uydurmayınız....Ayrıca;
Konu dışında post kasmak yasaktır.Bunu biliyor musunuz yoksa aynı şeyleri 100 kere yazınca ancak mı anlıyorsunuz.Aynı şeyleri boşa tekrar etmeyin.Canımında acıdığı yok.Yazmamın tek sebebi konuyu başka yerlere çekme çabanız.Türkiye Cumhuriyetinin %99 u müslümandır.Bunu istesenizde böyledir istemesenizde böyledir.Hoşunuza gitsede böyledir gitmesede böyledir.O yüzden çoğul konuşuyorum.

Düzenleyen ventone : 17-05-2011 at 09:42. Sebep: düzeltme
ventone Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 09:46   #14
Dr.DeaTh*
Forum Kalfası

Dr.DeaTh*'s Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ventone Mesajı Göster
Fethullah Gülen benim hocam değildir uydurmayınız....Ayrıca;
Konu dışında post kasmak yasaktır.Bunu biliyor musunuz yoksa aynı şeyleri 100 kere yazınca ancak mı anlıyorsunuz.Aynı şeyleri boşa tekrar etmeyin.Canımında acıdığı yok.Yazmamın tek sebebi konuyu başka yerlere çekme çabanız.Türkiye Cumhuriyetinin %99 u müslümandır.Bunu istesenizde böyledir istemesenizde böyledir.Hoşunuza gitsede böyledir gitmesede böyledir.O yüzden çoğul konuşuyorum.

Çabanı taktir ettim Konu sizin değil demi ? Nedir bu kadar sizi rahatsız eden ! Şunu düzeltelim "Türkiye Cumhuriyetinin %99 u müslümandır" kimlik bilgisini kast ediyorsan doğru Asıl sen benim cevaplarıma genel konuşuyorsun inebiliyorsan derine başlık açayım orda tartışalım zira konu sapkınlığı gibi bir sapkınlık var...
Dr.DeaTh* Çevrimdışı  

Eski 17-05-2011, 10:22   #15
gorkem
Forum Kalfası

gorkem's Avatar

Üye numarası: #2166
Karma etkisi: 8771 gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi redyellow Mesajı Göster
BİLİM KARŞITI olduğunu neye göre değerlendiriyorlar acaba? hangi konuşma, hangi tebliğ BİLİME KARŞIT imiş?
....Katılımcılar, bilimsel düşüncenin kaynağı olarak da gözlem ve deneyi değil, Kuran okumayı gösterdiler....

Bilim: Türk Dil Kurumu, Güncel Türkçe Sözlük'te "bilim"i şöyle tanımlamaktadır:
Evrenin bir bölümünü konu olarak seçen, deneysel yöntemlere ve gerçekliğe dayanarak yasalar çıkarmaya çalışan düzenli bilgi.

Bilim felsefesi ve bilimsel metod gibi kitaplarda da aaşağı yukarı aynı tanımları bulursun...
gorkem Çevrimdışı  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Tübitak'tan 'bilim' çıkarması derbederi Bilim ve Teknik 0 04-07-2010 09:49
Bilim ve Teknoloji Dünyası ile ilgili herşey... HasretGÜMÜŞ Bilim ve Teknik 26 28-01-2008 17:03
Bilim Bilim Felsefe Felsefe Tarihi İlişkisi HasretGÜMÜŞ Bilim ve Teknik 3 19-01-2008 15:42
bilim tarihi AdrianGordon Bilim ve Teknik 11 20-08-2007 07:57
Bilim nedir? Bilim Tarihi? Eskiçağ da Bilim? geniş başlık NARUTO Bilim ve Teknik 31 10-01-2007 10:24

Gönderme Kuralları