Dindar bir nesil yetiştirecekhttp://www.haber27.com/d/news/79790.jpg RÜŞVET ALIP RÜŞVET VEREN http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/050220120206443205347.jpg (http://haber.gazetevatan.com/rusvette-pismanlik-affi-geliyor/429029/1/Gundem) ANA AVRAT KÜFÜR EDEBİLEN http://4.bp.blogspot.com/-I5wOhJbmmd0/Tbsr7P-yU9I/AAAAAAAAoR0/k_aI3iF0aqA/s1600/http_firca_.bmp SERVETİNİN HESABINI VERMEKTEN KAÇAN http://www.korhanyilmaz.com/wp-content/uploads/2009/02/080220090138244501606.jpg http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yg/resimler/1205276902.jpg GEREKTİĞİNDE HAKİM DE SATIN ALIP KUL HAKKI YİYEBİLEN Xf8etK81HFw TERÖRİSTLE KANKA ORDUSUYLA
Konu Gila tarafından açılmış, 906 kişi tarafından görüntülenip, 55 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Dindar bir nesil yetiştirecek konusundaki toplam yorum: 55, okunma sayısı: 906. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
![]() RÜŞVET ALIP RÜŞVET VEREN ANA AVRAT KÜFÜR EDEBİLEN ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522173 SERVETİNİN HESABINI VERMEKTEN KAÇAN ![]() ![]() GEREKTİĞİNDE HAKİM DE SATIN ALIP KUL HAKKI YİYEBİLEN TERÖRİSTLE KANKA ORDUSUYLA KAVGALI ![]() ![]() GEÇMİŞİNİ, ATALARINI İNKAR EDEN ![]() BİAT ETMESİNİ BİLEN ![]() DİNDARRRR BİR NESİL YETİŞTİRECEĞİZ.. AYNEN BİZİM GİBİ OLACAK ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495777 Yer: gelecek misin...?
Karma etkisi: 9694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 968818
|
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #443548 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 3577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 357447
|
Bunlar gibileri yüzünden cidden dinden soğudum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #443548 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 3577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 357447
|
Kesinlikle haklısınız, bu milletin dinci ile dindar arasındaki farkı öğrenmesi gerekiyor, yoksa semer vuran çok olur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495777 Yer: gelecek misin...?
Karma etkisi: 9694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 968818
|
Hangi din, hangi dindar gençlik Sayın Başbakan yaptığı bir konuşmada hükümetin dinle ilgili hedefini net bir şekilde koymuş ve “Dindar bir gençlik yetiştirmek istiyoruz” demiştir. Peki sizin bu resmi din anlayışınızın dışında kalan dinler ve inançlar ne yapacak? Bu ülkede azımsanamayacak bir nüfusa sahip olan ve dine sizin baktığınız gibi bakmayan, sizin inandığınız gibi inanmayan Aleviler ne yapacak? Onların da gençliğini “dindar” yetiştirme hakkı yok mudur? Cem evlerinin ibadethane kabul edilmediği, din dersleriyle hala zorunlu Sünni anlayışın çocuklarımıza dikte ettirildiği, Alevi köylerine cami yapma uygulamasının yerel baskılarla devam ettiği ve desteklendiği, ibadethanelerimizin işgal altında olduğu, Alevi inancına mensup insanların resmi kurum ve kuruluşları bırakın özel sektörlerde bile işten attırıldığı bir süreçte biz Aleviler, çocuklarımızı, gençlerimizi kendi inançsal anlayışımıza uygun yetiştirebilme olanağına nasıl sahip olacağız? Peki bu ülkede yaşayan ve her türlü vatandaşlık yükümlülüğünden muaf olmayan, vergisini veren, askerliğini yapan Ermeni -Rum - Süryani Hıristiyanlar, (Katolikler- Ortodokslar-Protestanlar) Yehova Şahitleri - Yahudiler, Yezidiler, Caferiler, Bahailer... Bunların gençlerini “dindar” yetiştirme hakkı yok mudur? Peki bu ülkede yaşayan ve her türlü vatandaşlık yükümlülüklerinden muaf olmayan Ateist anne ve babanın çocuğunu kendi inançsızlığına uygun olarak yetiştirme hakkı yok mudur? Yeni Anayasa umutlarıyla az da olsa inanç ve inançsızlık özgürlüğü beklentisinin oluşturulduğu bir dönemde yapmış olduğunuz bu açıklama Anayasanın nasıl şekilleneceğinin ve “Kendine Müslüman” bir Anayasa olacağının çok net bir belirtisidir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522173 Ali Kenanoğlu / Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği peki adam haklı değil mi şimdi...? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
vallahi dinci lafından şahsen bıktım aynı şekilde cemaat diyipte sanki hepsinin kötü sınıfa konulmasından da bıktım.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
Alıntı:
sizin dinci dedikleriniz arasında 1 ay kaldım, lanet olsun daha aralarına bırak gitmeyi nefes aldıkları ortamlardan kaçtım aslında aralarında bulunupda ne olduklarını anlamak daha basit birşey. ben bunlar yüzünden polis olacaktım.belki birinin hakkını yiyerek hayatımı sürdürecektim ama nasıl olduysa olamadım. iki arkadaş %90 nı doğru yaptığımız yazılı sınavdan 40 aldık hayırlı oldu bence sonradan bakınca şükürler olsun kazanamamışım dedim... şimdi bakıyorumda 75 aldığım kpss den benim yerime 50 almış adamı yerleştiriyorlar çok koyuyor adama ama hakkım yeniliyorya zehir zıkkım olsun diyorum.polis olsaydım birileride eminim bana bunu diyeceklerdi.dinci lafından bundan bıktım dede bunları gördükçe neden sınavlara hazırlanıyoruz , neden okul okuyoruz diyor insan ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #522781
Karma etkisi: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84392
|
İnsanı dinden soğutur böyleleri. Asıcaksın bunları ancak o zaman düzelmeye başlar bu devlet. Dindar kesim dediği belli. Dindar görünen ama çaktırmadan malı götüren hırsız kesim yetiştirmek istiyor. Kendisinden sonraki yetiştirdiği dindar kesimde ülkeyi satsın diye. Onun yetiştireceği dindar kesime bu ülkenin ihtiyacı yok. Milliyetçi-Laik-Dindar kesim zaten mevcut ülkemizde. Çok merak ediyorsa araştırıp bulabilir. Din üzerinden siyaset yapıyor...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #460863
Karma etkisi: 7181
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 717859
|
Alıntı:
![]() Devlete hakim oldular evet. Önceden de başka güçler hakimdi. Sen doğduğunda da o güçler hakimde sen yaşarkende. Ve sen o güçleri devletin sanıyor, özümsüyordun. Şimdi o güçler memleketten çok şükür bertaraf edildi, seni bir korku aldı. Korkma, milletinin özü devletine hakim oldu. Milletinden olmayan güçler bertaraf edildi. Bu yeni devleti sevecek milletinle daha çok kaynaşacaksın ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98835 Yer: Manisa-Ankara
Karma etkisi: 478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 47112
|
Eskiden sağcı solcu vardı O devir kapandı bitti dedik şimdi Cemaatten olanlar ve cemaatten olmayanlar olarak ayırıyorlar.
Dindar nesil yetiştireceklermiş gülüyorum sadece Pardon ben ne olarak yetiştim ateist ? hristiyan ? vb. Hepimiz allaha şükür müslümanız.Ellerinde din ölçer mi var acaba bunların? Yada kendilerini başkalarıyla karışıtırıyorlar. Din üzerinden siyaset yapmazlardı kendileri ne oldu ? Ne desek boş Milletin %50sinden fazlası memnun bu durumdan. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522173 Bu gidişle yakında M.KEMAL ATATÜRK'Ü DE ergenekoncu yaparlarsa hiç şaşırmayın. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Yaptılar bile sizin haberiniz yok mu? Fotoromanı aşağıda ![]() Sahne 1) 2 GÜN ÖNCE: ![]() Sahne 2 ) BUGÜN: ![]() ![]() SONUÇ: ATATÜRK ERGENEKONCUDUR ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98835 Yer: Manisa-Ankara
Karma etkisi: 478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 47112
|
O zaman çOOOk yakında halkın %50 side ergenekondan içeri alınır
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sony PSP2'de çok çekirdekli yeni nesil GPU kullanabilir | SabotePSP | Oyun Konsolları | 0 | 29-06-2010 20:29 |
| Yeni nesil cep'ler Vodafone'da | JohnnyVicious | Mobil Operatörler | 0 | 24-05-2010 18:00 |
| Gerçek Dindar ATATÜRK | NARUTO | Mustafa Kemal ATATÜRK | 144 | 29-12-2009 09:44 |
| AMD'nin Yeni Nesil İşlemcisi Barcelona'nın İlk Test Sonuçları | Mr.666 | Donanım Haberleri | 0 | 07-06-2007 00:26 |
| Yeni Nesil Network Kavramları Üzerine | Hayal@ | Networking - Ağ Güvenliği | 2 | 04-09-2005 01:01 |
|
|