directadmin kuramıyorum acil yardımdirectadmin kurulumu için gerekli dosyları yum le install ettim fedora 8 kullanıyorum ama lisans sözleşmesinde kesinlikle external ip kullanmam gerektiği yaziodu istedikleri gibi external ip yazdim ama localda 192 li
Konu Hardlower tarafından açılmış, 231 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
directadmin kuramıyorum acil yardım konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 231. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65994
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
directadmin kurulumu için gerekli dosyları yum le install ettim fedora 8 kullanıyorum ama lisans sözleşmesinde kesinlikle external ip kullanmam gerektiği yaziodu istedikleri gibi external ip yazdim ama localda 192 li ip aldığım için kurulum yapamiyorum sizce ne yapmalıyım internal modem mi alayim yoksa air ties bana routerlik yaparmı yada external ip yi nasıl kullanabilirim local de?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=195326 lütfen yardım edin not:static ip var Düzenleyen Hardlower : 28-02-2008 at 10:02. Sebep: ekleme |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|