DNS' bağlantı problemiİnternette dolaşırken internet kesilmesi yaşıyorum. Şöyle söyliyim sağ alt köşede iki tane bilgisayar simgesi var ve bunlar bağlantının olduğunu söylüyor fakat Home düğmesine bastığımda veya farklı bir siteye girdiğimde bekliyor
Konu ßeNAsLıNDaYoHuM tarafından açılmış, 562 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
DNS' bağlantı problemi konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 562. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #352766
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2122231
|
İnternette dolaşırken internet kesilmesi yaşıyorum.
Şöyle söyliyim sağ alt köşede iki tane bilgisayar simgesi var ve bunlar bağlantının olduğunu söylüyor fakat Home düğmesine bastığımda veya farklı bir siteye girdiğimde bekliyor bekliyor ve bağlantı kurulamadı falan diyor.Google chrome,firefox,iexplore,opera hepsinde aynı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=423344 Sadece modemime girip bilgilerimi kaydedip yeniden başlatınca netim geri geliyor.Bunu sebebi nedir? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51382 Yer: Kütahya
Karma etkisi: 1192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 118329
|
Data gelmiyor olabilir aynı olay başıma birkaç kere geldi telekomu aradığında ise sana sorul olmadığını söyleyecekler yapacaklarn sunlar:
1.Spiletter'in sağlam olduğundan emin ol Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=423344 2.Başka modem varsa modemi değiştir. 3.Son olarakta telekomdan eve gelen telefon kablosu (Line olan) gereğinden fazla uzunsa ve zarar görmüşse bağlantıyı kesiyor. Bunları bir dene... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|