DNS Sorunu LÜTfen Bi Bakın (Site Kapandımı Yoksa Benmi Giremiyorum)Arkadaşlar daha düne kadar girdigim siteye girmeye çalıştııgmda ekranda bu yazıo Cannot Find Blablabla DNS Error - Server cannot be found girmeye çalıştıgım site ise bu playstationplanet.org acaba site kapandımı
Konu devildante tarafından açılmış, 1011 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
DNS Sorunu LÜTfen Bi Bakın (Site Kapandımı Yoksa Benmi Giremiyorum) konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1011. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145595
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar daha düne kadar girdigim siteye girmeye çalıştııgmda ekranda bu yazıo
Cannot Find Blablabla DNS Error - Server cannot be found girmeye çalıştıgım site ise bu playstationplanet.org acaba site kapandımı yoksa dns engelimi konuldu ?(başka dnsler denedim ama olmadı ![]() teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #88075 Yer: SaKaRyA - H@CIOĞLU :D
Karma etkisi: 6788
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 677948
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
Goggle da TreeWalk DNS diye aratın, açılan sayfaladan indirip kurun, bütün sorununuz hallolsun, telekomun yasaklattığı sitelerede rahatça giriniz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
Anti-ban var oda işinizi görür..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
arkadaşlar siteye türkler abanınca dns veya başka engel kondu die düşünüorum ben,treewalk yükledim olmadı,acep kapandımı site engelmi koydular bize
şimdi dnsciyi indiriom denicem bakalım sagolun arkadaşlar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
open dns kullandım yine olmadı yokmu bana işin aslını söleyebilecek bi babayigit?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
site kapanmışda olabilir,bunun için web ping hizmeti veren yerlerden dns'i sorgulat cevap alabilirsen sen ulaşamıyorsundur,ayrıca verizon'un root dnslerini kullanmakta yaşanılan dns problemlerini çözer.
4.2.2.2 4.2.2.1 olarak dns'lerinizi değiştirmeniz yeterlidir. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
siteye girebiliorum şuan ama içimde uhde kaldı açıldımı yoksa aynı dnsler çalışmayamı başladı
teşekkürler hepinize... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|