documents settings ve outlook yedek almak için bat dosyasıarkadaşlar yedekte hep sıkıntı çekmişizdir. bende geçenlerde Documents and Settings ve outlook yedeğini almanın kısayolunu araken rus bir forum sitesinde buldum sizinle paylaşmak istedim. yazanın açıklamasına göre aşağıdaki kodları bat
Konu sevimlihacker tarafından açılmış, 1931 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
documents settings ve outlook yedek almak için bat dosyası konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 1931. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48909 Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4812
|
arkadaşlar yedekte hep sıkıntı çekmişizdir. bende geçenlerde Documents and Settings ve outlook yedeğini almanın kısayolunu araken rus bir forum sitesinde buldum sizinle paylaşmak istedim. yazanın açıklamasına göre aşağıdaki kodları bat dosyası olarak kaydedersek "Documents and Settings ve varsa outlook yedeği" ni diskete veya ağdaki başka bir kaynağa alabiliyormuş. Daha denemedim ama yakın zamanda deniycem.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=108182 inşallah ben bunu biliyorum ve uyguluyordum demezsiniz yoksa niye paylaşmamıştınız derim ![]() Kod:
>:BKUP >@echo off >:: variables >set drive=R:\Xqrst$%USERNAME% >set backupcmd=xcopy /s /c /d /e /h /i /r /k /y /o >%backupcmd% "%USERPROFILE%\My Documents" "%drive%\My Documents" >%backupcmd% "%USERPROFILE%\Desktop" "%drive%\Desktop" >%backupcmd% "%USERPROFILE%\Local Settings\Application >Data\Microsoft\Outlook" "%drive%\Outlook" |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62070
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -175
|
paylaşım icin sagol
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
documents and settings altında okuyamadığı daha doğrusu dosya kullanıldığı için alamayacağı dosyalar olabilir,güvenli kipte yaparsanız sorun olmaz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48909 Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55