Dofollow – Nofollow Nedir?Link yapısı ile ilgili önemli bir konuda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Elimden geldiğince kolay anlaşılır biçimde anlatmaya çalışacağım çünkü bu konu oldukça kafa karıştırıyor. Dofollow botların gözünde genel olarak siteyi
Konu comix@@ tarafından açılmış, 54 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Dofollow – Nofollow Nedir? konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 54. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495141
Karma etkisi: 646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 64446
|
Link yapısı ile ilgili önemli bir konuda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Elimden geldiğince kolay anlaşılır biçimde anlatmaya çalışacağım çünkü bu konu oldukça kafa karıştırıyor.
Dofollow botların gözünde genel olarak siteyi beğendim link veriyorum anlamında okunur. Nofollow ise sadece linki belirtiyorum, verdiğim linke pagerank değerimden pay verme anlamına gelir. Kelime bazlı yükselişte hangisini kullanmam gerekiyor? Yukarıda da belirttiğim gibi öncelikle dofollow link alabilmek önemlidir. Dikkat edilmesi gereken nokta sadece dofollow veya sadece nofollow linke yüklenmemektir. İkisini bir arada götürmek gerekmektedir. Genel olarak dofollow olan linkler; Forum sitelerinden alacağınız linkler genelde dofollow linklerdir. Tanıtım yazısı olarak alacağınız linkler genelde dofollow linklerdir. Genel olarak nofollow olan linkler; Yorum atma yöntemiyle alacağınız linkler genelde nofollow linklerdir. İmleme sitelerinin geneli nofollow linklerdir. Viki yöntemiyle alınan backlinkler genel olarak nofollow linklerdir. Alınan linkin nofollow veya dofollow olduğunu nasıl anlarız? Sayfa kaynağı görüntüleyerek bunu bulabilirsiniz, link yapısı içerisinde nofollow kelimesini görmez iseniz büyük ihtimalle dofollow linktir. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir husus var; linkaldiginizsiteadresi.com/out.php?id=1 linkaldiginizsiteadresi.com/url=siteadresiniz yukarıdaki şeklinde almış olduğunuz linklerin backlik ile alakası yoktur. Genel olarak nofollow dofollow link yapısı <a rel=”nofollow” href=”http://siteadresi”>hedef kelimeniz</a> <a rel=”dofollow” href=”http://siteadresi”>hedef kelimeniz</a> |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Javacript Görsel Eğitim Videoları | passw | Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax | 0 | 29-06-2011 11:38 |
| P0rt Scanner # v1.0 | Jeal0usy | Güvenlik Programları | 6 | 14-01-2011 23:40 |
| Mehmet Okur kendine geldi | FarukBerk | Basketbol | 1 | 28-02-2010 12:36 |
| >>GıCıK BiR İÇ SeSe SaHiP OLmAk...:D<< | V€nüS | Geyik | 8 | 24-05-2007 09:19 |
|
|