Domain Alım Satımı Yapanlar Lütfen YrdımArkadaşlar benim biraz bilgiye ihtiyacım var çözemedim bir olay var.Ben düşen domainleri takip ederek lmaya çalışıyorum.Çeşitli sitelerden bugun msla düşecek domainleri eliyorum.Ve bir saate var o satte genelde siliniyor silindi
Konu krypt0 tarafından açılmış, 394 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Domain Alım Satımı Yapanlar Lütfen Yrdım konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 394. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #32 Yer: Manisa
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar benim biraz bilgiye ihtiyacım var çözemedim bir olay var.Ben düşen domainleri takip ederek lmaya çalışıyorum.Çeşitli sitelerden bugun msla düşecek domainleri eliyorum.Ve bir saate var o satte genelde siliniyor silindi andada almaya çalışıyorum ancak sunu örenmek istiyorum
Öncelikle backorder siteleri oldunu biliyorum.herkesten önce davranabiliyorlar. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=416794 Bikaçgündür kacırdım domainler cambali.com netsozluk.com aynahaber.com barisakarsu.com ve dahası sorularım sunlar kullandım site godaddy 1)snapsnames yada pool gibi siteler domaini aldıgı sırada whois cektimizde bu firmaların adı orda gözükürmü?yada whois de ne yazar? tahminim alınıp acık arttırmaya cıkacagı icin kendileri kaydeder gibi düşünüyorum ? 2)genelde tam saat aksam 10da silinio sürekli expreess buy dan godaddyde bosalmasını bekliyorum. ama bikaç saniyede hemen alınıyor msla bugun barisakarsu.com alcaktım. tam saat 10gibi alındı ne oldunu sasirdim whois bilgileri şöle Domain Name: BARISAKARSU.COM Registrar: AUTICA DOMAIN SERVICES, INC. Whois Server: whois.autica.com Referral URL: http://www.autica.com Name Server: NS1.INTERIMNAMESERVER.COM Name Server: NS2.INTERIMNAMESERVER.COM Status: ok Updated Date: 01-sep-2010 Creation Date: 01-sep-2010 Expiration Date: 01-sep-2011 siteye girdimde bir host reseller satıs sitesi ve sanırım yabancı? şimdi bu site backorderla alınmadı sayıyorum cunku kayıt eden firma AUTICA DOMAIN SERVICES, INC. yani backorderla alınsa daha acık artımaya cıkacak.peki şayet böyleyse 3) bu kişiler salisesinde nasıl bukadar hızlı satın alabiliyorlar nasıl böle avantaj salıyorlar? 4)ben türkiyedeyim dezavantajlarım neler? 5)benimde onlar gibi hızlı register yapabilmem icin neye ihtiyacım var? godaddyde kacırdım haddi hesabı yok sürekli refreshle bekliyorum.hızlı satın almada hemen go dedimde gelen sayfada 2senelik kayıtı 1sene yapıp checkouta basiyorum.sonra en son sayfada onaylama kutusunu işaretleyip tekrar ödeye basıyorum.yani tahminen 30 saniyemi geciyor.birde hızlı satın alma diyorlar.... arkadaşlar yukardaki 5 soruyu cvplarsanız cok sevinirim bu isin inceligi nerde neler yapmam lazım.gecen netsozlugu alcaktım expreess degil normalden alim dedim.reklam sayfası cıktı filan hemen moniker sitesinden bi türk kaydettirmiş.acaba sorun godaddydemi önerileriniz neler? tşkler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
Backorder siteleri bu işi elle değilde yazılımla yaptığı için sizden daha hızlı kaydetmeleri normal eğer backorder fiyatı üstüne satabileceğiniz bir domain düşecekse backorder yapmak daha akıllıca olur. hangi ülkeden olduğunuzun ise bir önemi olmaz. onlar gibi hızlı register yapabilmek için program yazanlar var ama çalışması ve fiyatları konusunda takip etmediğim için hiçbir fikrim yok ama makul ücretlerde olsaydı herhalde çok fazla kişi satın alırdı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
godady den alım yapacaksan sanal pos oluştur tr olan siteyi kullanma com uzantılı olaından direkt olarak alabilirsin hemde daha makul bir fiyata
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #32 Yer: Manisa
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
-expreess buy domaini yazıom checkout diyorum -gelen ekranda 2sene registeri 1sebe yapıyorum checkout diyorum -3üncu sayfadada neile odeme yapılcak gelio kredi kartı secili sözlesmeyi kabul edşiorum cashout diyorum alıyor senin dedin sanal posu biraz acıklarsan sevinirim Alıntı:
a)domain sorgulatıp checkout basınca baska bir ekran geliomu o anda alıyormu bide? b)ön ödeme para yatırma arasında kredi kartı ile ödeme bilgiler hazır giriliyken kac saniye oynar? 3)moniker ve ihs alma konusunda nasıl bilhassa moniker Düzenleyen krypt0 : 02-09-2010 at 12:26. |
||
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|