domain olmadan servicesleri nasil aktiflestiririmarkadaslar ptlink kurdum domainim yok sadece elimde ip numaram var domain olmadan servicesleri nasil ircd aktif hale getiririm yardimci olurmusunuz bu arada ptlink kullaniyorum
Konu atalay23 tarafından açılmış, 480 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
domain olmadan servicesleri nasil aktiflestiririm konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 480. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27881 Yer: Yer sağanak yağışlı ve gök gürültülü
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44994
|
arkadaslar ptlink kurdum domainim yok sadece elimde ip numaram var domain olmadan servicesleri nasil ircd aktif hale getiririm yardimci olurmusunuz bu arada ptlink kullaniyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6228
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
irdc.conf dosyasınında ki ve services.conf dosyalarında ki hostname yazan yerlere elinde ki ip numarasını yaz...ircd yi calıstırdıktan sonra servicesleri de calıstırırsın sorunun çözülür arkadasım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27881 Yer: Yer sağanak yağışlı ve gök gürültülü
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44994
|
cevap yokmu ya arkadaslar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -113
|
Sizin dediginiz hatali kuruluma girer yanlis bence zaten ip numarasi istiyor oraya ip numarasini yazmasi yeterli olur.Domain ismi yazan yere Mutlaka Domain ismi yazilmalidir ip adresi degiL.sonra cd services ./services sekLinde Servislerini aktiflastire bilirsin
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|