Donanim Sorunu YardimArkadaşlae ben anakartımı ve işlemcimi değişitridm ve sürekli reset atıyor bunun için bana yardım edecek olursanız sevinirim aşağıda anlatıyorum yardımcı olursanız sevinirim. anakrtım: asus a8v vıa 168 t800 pro işlemci
Konu goldenrose16 tarafından açılmış, 500 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Donanim Sorunu Yardim konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 500. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68756
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlae ben anakartımı ve işlemcimi değişitridm ve sürekli reset atıyor bunun için bana yardım edecek olursanız sevinirim aşağıda anlatıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
anakrtım: asus a8v vıa 168 t800 pro işlemci : amd 3000 1800+ ghz ekran kartı : ati rade on 9250 işlemci ve ankatı değiştirdim bunları taktım bilgisayar sürekli reset atıyor. anakrtı upgrade ettim bu sefe açılışta şöyle bir yazı çıkıyor: Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=175603 113-PAC78H03-10R-HT R9250 256\128B CRT\TV\DVI-I 200M\240E NOT ÇIKTI VE BİLGİSAYRDA YENİ BİR SORUN ÇIKTI MAKİNA BOŞTAYKEN %70 ORANINDA CPU İŞLEMCİSİ DOLU GÖZÜKÜYOR VE SÜREKLİ İNİP ÇIKIYOR BAZEN %100 OLUYOR BOŞTAYKEN. BİR KAÇKERE FARKLI CD LERDEN XP YÜKLEDİM FORTMATLAYIP AMA HALA DÜZELMEDİ 2SORUNDA. OYUNLARDA SÜREKLİ KAPANIP HATA VERİYOR HER PYUN SANIRIM EKRAN KATI İLE ANAKART ARASINDA 1 SORUN AMA ÇÖZEMEDİM BANA YARIDMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2523 Yer: Bayrampaşa - YıLdırım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 161668
|
REset atmasının sorunu işLetim sisteminndende.. oLur.
![]() D yada.![]() Krem sürmemişindir.![]() işLemciyi koyarken.![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Dostum bu donanım sorunu değil. Kolay değil sistem için anakart değişmişsin. Yani işletim sisteminin kullanacağı veriyolları komple değişmiş. Format atarsan düzelir.
Formattan sonra yine aynı problemi yaparsa ramlerini kontrol etmeni öneririm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113325 Yer: Türkiye/Antalya/Merkez/Lara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20845
|
Ram'larini kontrol ettikten sonra İşlemcini Bi El Çıkar Kremini Sür Fanını Dilan Bir Temizle bendede oluyordu aynı sorundan fan adam gibi soğutmuyordu işlemcide ısınınca sistem takılıyordu ve resetliyordu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
Anakartını ve işlemcini değiştirdiğinde sistemi yeniden kurdun mu yoksa eski sitemin üzerine mi bunları yaptın eğer böyleyse her zaman hata verir Elegance dediği gibi format atarsan düzelir yoksa diğer donanımları teker teker denemen gerekiyor..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
Alıntı:
bir müşterime satmıştım aynı sistem anakartindan işlemcisine ekran kartına kadar boştayken sistem %70 çalişmasi tamamen yazilimdan kaynaklanan bir sorundur senin işletim sistemi kurduğunda sıfırdan Format layip Driverlerden Ekran kartının inf dosyalarini sil C:\windows\inf içerisinden sonra ekran kartinin aygıt yöneticisinden de kaldır yeniden başlat bak bakalim sonra görev yöneticisinden işlemlere ne bu kadar işlemciyi sömüren. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68756
|
yazan arkadaşlara teşekkürler ama bir kaç kez fortmaladım ama cpu yu tekrar kremlemeyi deneyeceğim eğer düzelmezse zaten bilgisayarcıya
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20670 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 3272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325539
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #90098 Yer: isparta
|
bu zamana kadar halen halledilmediyse sorunun ram anakart uymlulugunu bak muhtemelen çizgi elektronikin web sayfasinda bulabilirsin
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|