Dosya paylaşımıArkadaşlar ben ftp server kurdum fakat ip'im sabit olmadığı için her bilgisayarı kapattığımda ip'imde doğal olarak değişiyo.Yapmak istediğim tıpkı torrent dosyalarında olduğu gibi yada emule da olduğu gibi bağlandığın serverın
Konu momento tarafından açılmış, 428 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Dosya paylaşımı konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 428. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39008
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 178
|
Arkadaşlar ben ftp server kurdum fakat ip'im sabit olmadığı için her bilgisayarı kapattığımda ip'imde doğal olarak değişiyo.Yapmak istediğim tıpkı torrent dosyalarında olduğu gibi yada emule da olduğu gibi bağlandığın serverın yada kişinin ipsinin önemli olmaması.Yani bi torrent trackerı olmak yada sadece sınırlı sayıda kişiler arasında kurulabilicek ve sadece servera bağlan konumtuyla ip yazmadan direk bilgisayarımdaki dosyalara ulaşabilinicek bi server kurmak istiyorum.Yani program çalıştırıldığında aynı protokol üstünde dosya paylaşmak istiyorum tıpkı dc++ daki gibi ama dc++ da oldu gibi bilmem kaç gb paylaşma sınırı falan olmıcak nasılki dc++ bağlandığın hublar aynen o hesap olmasını istiyorum.Böyle bi server ve clientı olan program var mı acaba bildiginiz ??
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=94299 Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #90051
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
mesene kırma pırogramı alacaktım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39008
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 178
|
buyurrr !!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23100
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 14
|
dyndns.org dan bi account ac boylelikle ip adresin degisse bile fqdn in degismeyecek,bu isini gorecektir
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|