Dosyalarimin uzantısını değişemiyorum.Millet dosyalarımın uzantısını değişemiyorum yaw. Mesela tex dosyasının uzantısını html olarak değiştirsem bile yine sonuna txt ekliyor. Örnek bir txt dosyasının adını es.html yapıyorum. Explorerle açıyorum orda aynen şöyel gözüküyor.
Konu unforgiven44 tarafından açılmış, 365 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Dosyalarimin uzantısını değişemiyorum. konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 365. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9233
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Millet dosyalarımın uzantısını değişemiyorum yaw. Mesela tex dosyasının uzantısını html olarak değiştirsem bile yine sonuna txt ekliyor. Örnek bir txt dosyasının adını es.html yapıyorum. Explorerle açıyorum orda aynen şöyel gözüküyor. es.html.txt Ayrıca txt dosyasının uzantısını html olarak değişdiğimde explorer sayfası gibi şekil alması lazım değil mi bende ise halen txt dosyası şeklinde. Yardım edin kafayı yicem yaws
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2743 Yer: KKTC
![]() ![]() Karma: -172
|
my computer e giriyosun tools da folder options var onu seciyosun ordan view sekmesini acıyosun.. Hide extentions for known file types secilidir onun tikini kaldırıyosun. ok diyip cıkıyosun... artık degişebilirsin...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9233
![]() Karma: 10
|
Arkadaşım çok sağol eline sağlıkta keşke türkçe yazsaydın yaws şunu
Hallettim halletim. Çok saol ya kafayı yiyecektim. Bu arada beyler benim asıl nickim PEACE onunla girince doğru dürüst işlem yapamıyorum forumlara giremiyorum. Ayrıca dier sayfaların forumları tıkır tıkır çalışıyor ama wardomun forumları ve wardom site olarak bugünlerde niye böyle yapıyor bu konuda bir fikri olan var mı. Bindir güçlükle giriyorum wardoma. hadi girdim diyelim forumlara girilmesi ayrı bir dert!!!!Düzenleyen unforgiven44 : 28-03-2005 at 23:39. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #458
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 63
|
MS-DOS altında (komut istemi) dosyanın olduğu klasöre git cd ve cd.. ile sonra
ren dosyaadı.html dosyaadı.txt yaparsan uzantı değişir. Senin bağlantın yavaş ben çok rahat giriyorum wardoma |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|