dreamweaver da üyelik sistemiben dreamweaver da tasarladığım siteme kullanıcıların kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapabileceği üyelik sistemi yapmak istiyorum. nasıl yapabileceğimi bilen arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler
Konu applet61 tarafından açılmış, 504 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
dreamweaver da üyelik sistemi konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 504. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #555572
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ben dreamweaver da tasarladığım siteme kullanıcıların kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapabileceği üyelik sistemi yapmak istiyorum. nasıl yapabileceğimi bilen arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407333 Yer: im yok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 575657
|
burada anlatımı var arastırmadan konu acmayın lutfen
![]() http://www.dijitalders.com/icerik/39...ileri_gun.html |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #558263 Yer: System32
|
Alıntı:
Bu Konunun dreamweaver Yazılımı İle Alakası yoktur.Çünkü üyelik sistemi benim anladığım kadar bir adet veri tabanı ve bir adet de programlama dili ile yapılır Örneğin: PHP ÜYELİK SİSTEMİ >ÇIKAN FORM>KAYITEDİLEN VERİTABANI>MYSQL Gibisinden Saygılarımla Arda Cihat DEMİRTAŞ |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527311
|
Turkosoft'a katılıyorum.
Çünkü kullanıcı profili içeren bir siteyi hazırlamak için sadece tasarım değil; bir hayli kodlama yapmanız gerekir. Çünkü kim nereye erişebilecek kim neleri görebiecek vs. gibisinden çok fonksiyonlu bir site olacaktır. Tavsiyem php - mysql öğrenmeniz yönünde. İyi Çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #433 Yer: CeheNNemiN db'sinden
Karma etkisi: 1854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184521
|
Arkadaşlar dreamweaver da artık php kodlarınıda html yazar gibi yabiliyorsunuz. mysql e bağlanıyor tablodan veri çekiyor yazıyor ıvır zıvır yani.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #573922
|
Teşekkürler kardeş
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Başkanlık Sistemi Nedir? | gorkem | Siyaset | 0 | 07-06-2011 13:34 |
| Gold Plug-Ins for Adobe Dreamweaver CS4 | TechniQue | Programlar | 3 | 19-02-2010 12:41 |
| Tek Disketlik İşletim Sistemi | Mr.666 | İşletim Sistemleri | 16 | 04-06-2007 02:48 |
| php ile yazılmış pehepe markalı türkçe üyelik sistemi. Mükemmel bir script | Pcopat | Cgi ve PHP Scriptleri | 1 | 14-04-2007 21:06 |
| BİTTORENT nedir?Ne işe Yarar?Resimli detaylı süper anlatım..!! | bbberke | Dosya Paylaşım Programları | 7 | 29-05-2006 21:15 |
|
|