Dreamweaverda Media Player Video KlipiSelam arkadaslar benim dreamweaver da sole bir sorunum var siteme bir video Klip koyucam bunun meDia Player ile çalmasını istiyorum siteye giren istedigi zaman durdurup istedigi zaman calicak aynı bildigimiz
Konu onixon tarafından açılmış, 271 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Dreamweaverda Media Player Video Klipi konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 271. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37894
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 53
|
Selam arkadaslar benim dreamweaver da sole bir sorunum var siteme bir video Klip koyucam bunun meDia Player ile çalmasını istiyorum siteye giren istedigi zaman durdurup istedigi zaman calicak aynı bildigimiz media p. gibi olucak bunu nasıl yapicam bana yardimci olabilirmisiniz.
Tskler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #26945 Yer: [216.32.89.142]
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 679
|
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" name="mediaplayer1" showstatusbar="1" EnableContextMenu="false" autostart="true" width="480" height="430" transparentstart="1" loop="0" controller="true" src="---link--- "></embed>
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|