Driver Genius Pro 9.0.0.178 Full Kendi Uploadımhttp://i27.tinypic.com/2hx2fjo.jpg Tanıtım: Driver Genius sürücülerinizi EXE dosyası içine yedekleyebileceğiniz çok kullanışlı bir programdır. Sürücünüzü tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri açabilirsiniz. Bilgisayarının hızını korumak isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz bir
Konu siriusblack2051 tarafından açılmış, 6746 kişi tarafından görüntülenip, 25 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Driver Genius Pro 9.0.0.178 Full Kendi Uploadım konusundaki toplam yorum: 25, okunma sayısı: 6746. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #40803
Karma etkisi: 6852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 684482
|
![]() Tanıtım: Driver Genius sürücülerinizi EXE dosyası içine yedekleyebileceğiniz çok kullanışlı bir programdır. Sürücünüzü tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri açabilirsiniz. Bilgisayarının hızını korumak isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz bir program. Özellikleri: # Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz. # Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz. # Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz. # Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz. # Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. # Programın kendi veritabanında 30.000'den fazla donanım, 1.000'den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur. # Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz. # Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz. # NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP, fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve çeşitli ayarlar yapabilirsiniz. # İşletim sisteminiz, BIOS'unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. NOT: Program çok gelişmiş ayarlara izin verdiği için son derece dikkatli kullanılmalıdır. Aksi halde sisteminize zarar verebilirsiniz. Program oldukça iyi olduğu için kullanılmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Programda şimdilik şu diller desteklenmektedir: Amerikan İngilizcesi, Oxford İngilizcesi, Almanca, Korece, Danimarkaca, İspanyolca, İtalyanca, Arapça, Malay dili(Malezya dili) Program sadece Windows 98/ME/2000/XP/Server 2003/Vista işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Yenilenen Özellikler: - Yedekleme işlemi esnasında donma sorunu giderilmiş. - Windows Vista işletim sistemi desteği eklenmiş. - Sürücü güncelleme özelliği eklenmiş. Is a professional driver management tool features both driver management and hardware diagnostics. Driver Genius provides such practical functions as driver backup, restoration, update and removal for computer users. If you often reinstall your operating system, you may not forget such painful experiences of searching all around for all kinds of drivers. If unfortunately you have lost your driver CD, the search will be more troublesome and time-consuming. What's New in Version 9: # NEW Driver Download Manager provides faster & more reliable downloads # NEW Automatic detection of fastest download server to increase download speeds # NEW Driver Install Wizard to simplify installation of Drivers # NEW 'View Details' link to provided information about drivers that need updating # UPDATED Driver database containing 1000s of new Drivers for the latest devices # IMPROVED User interface makes it easier and more convenient to manage your drivers # FASTER Backup of your drivers # IMPROVED Driver Scan lets you update your drivers faster # IMPROVED Support for Windows Vista # NEW Support for Windows 7 and Windows Server 2008 (including 64-bit support for both) http://hotfile.com/dl/27185100/7b498...k2051.rar.html Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=293196 http://rapidshare.com/files/34595398...k2051.rar.html http://www.gigasize.com/get.php?d=d44c1b612qb http://x7.to/qrcvkf http://depositfiles.com/files/j3hajwpxq http://www.storage.to/get/PnkIstiV/D...sblack2051.rar Düzenleyen siriusblack2051 : 04-02-2010 at 22:44. Sebep: Linkler yenilendi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #308390 Yer: Atlantis
Karma etkisi: 3274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 326967
|
Teşekkürler sirius
+ k |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
Teşekkürler..
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229520
Karma etkisi: 48610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4859991
|
cok ıyı prgramdır ark vısta uyumludur tskler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
windows 7 de uyumludur arkadaşlar
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312661 Yer: SİNCAN/ANKARA
Karma etkisi: 2493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 248969
|
çok saol indiriyorum eline sağlık inşallah şu dvd yi hallederim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109530
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -6204
|
tesekkulerr
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #315073
Karma etkisi: 557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 55332
|
Teşekkürler. Yedekleme olayı çok güzelmiş. Format sonrası işler daha kolay olacak.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #351441 Yer: Nati0naLGe0gRapH
Karma etkisi: 369
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36615
|
Şimdi ben pc ye format attım ses kartı ve ekran kartı cd lerim kayıp
bununla o driverları otomatik yükletebilirmiyim ? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25325 Yer: ankara
Karma etkisi: 145
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13833
|
yes halolur
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -4987
|
saolasın ..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377030 Yer: Denizli
Karma etkisi: 402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39959
|
win7 kurdum ben iki tane driverimi tanımadı bu programı kurdummu sorunum gidermi _?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
|
hayır gitmez bu driverları yedekler günceller siz driver adınızı everet ultimate edition ile öğrenebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #419926