Driver Magician v3.41http://i41.tinypic.com/2dm78qs.png Tanıtım: Driver Magician, Windows işletim sisteminde, güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan bir yazılım. Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp
Konu ysunshine tarafından açılmış, 708 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Driver Magician v3.41 konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 708. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
![]() Tanıtım: Driver Magician, Windows işletim sisteminde, güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan bir yazılım. Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp ve seçeceğiniz konuma onları yedeklemeye yarar. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=268145 Bilgisayarınızı biçimlendirseniz, tekrar kurup, yükseltme yapsanız bile elinizde bulunan "kayıtlı" sürücüleriniz sayesinde bilgisayarınıza gerekli donanımları tekrar yükleyebilirsiniz. Bu sayede eğer kayıt altına aldıktan sonra bir sürücü dosyasını kaybetseniz bu program sayesinde kurulum yapabilirsiniz. Driver Magician, veritabanında bulunan sürücüler için internetten sürücü güncellemesi yapma imkanı da tanır. Özellikleri: # Dört durumda bilgisayarınızdaki sürücü aygıtlarını yedekler # Sürücüleri hızlı yedekler # Bilinmeyen aygıtları bulur # Donanım sürücülerinin detaylı bilgisini verir # Tüm sürücüleri otomatik kurulum paketi (EXE) haline getirebilir # Güncelleme aracıyla aygıt sürücülerini güncelleyebilme, Boyut: 4.02 MB Rar şifresi: www.wardom.org ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107901 Yer: Bursa/Osmangazi
Karma etkisi: 12841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1283327
|
Teşekkür ediyorum
+k verebiliyorsam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #137724
Karma etkisi: 112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10743
|
müthiş bir program.Arkadaşıma ingiltereden sony Waio gelmişti ingilizeden türkeçeye çevirmek için vista format atmışlar driverlar yok sony sitesinde bile bulamadık serisini bir sürü program denedik.driver genius tüm seriler bir kaç program daha denedik olmadı.Driver Magician işi bitirdi kurulumda çok bekletiyor tüm driverları kontrol ediyor internetten indiriyor ilk kurulumda biraz sabırlı olmak gerekiyor.Program harika tşkler arkadaşım ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #184362 Yer: im yurdum yok
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 702475
|
bilgisayarımda vista yüklü..ama xpye geçiş yapıcam önceden bu programla xp sürücülerini indirebilirmiyim????
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #125608
Karma etkisi: 182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17691
|
Çok Sağol üstadım
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113027 Yer: izmir-bornova
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 10
|
super progrm tavsıye ederım aramaktan sıkılanlar supreklı saga sola format atmak zorumda kalanlar ıcın super hehe
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alessandro del piero, ysunshine |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|