Driver Problemi & Sisteminizi Recovery İle Sorunsuz KurunYeni Aldığınız Notebook'unuza Format Attığınız ve Driverlarını Yüklemekte Zorluk Mu Çekiyorsunuz?. Driverları Sayfasından İndirseniz Bile Sorun Yaşıyorsanız Bunun 1 Sebebi Vardır!. Makinenin Hangi Ülkeden Geldiği Önemli!. Toshiba, Dell, Asus, Sony
Konu Makaveli tarafından açılmış, 8299 kişi tarafından görüntülenip, 28 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Driver Problemi & Sisteminizi Recovery İle Sorunsuz Kurun konusundaki toplam yorum: 28, okunma sayısı: 8299. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
Yeni Aldığınız Notebook'unuza Format Attığınız ve Driverlarını Yüklemekte Zorluk Mu Çekiyorsunuz?.
Driverları Sayfasından İndirseniz Bile Sorun Yaşıyorsanız Bunun 1 Sebebi Vardır!. Makinenin Hangi Ülkeden Geldiği Önemli!. Toshiba, Dell, Asus, Sony Gibi Bir Çok Firma Sistem Bileşenlerini Entegre Ederken Satışa Çıkacağı Ülkeye Göre Ayar Yapıp O Şekilde Piyasaya Verir!. Örnek Toshiba Bir Makine!. Makine Almanyadan Geldiyse Sayfasından Driver'ını İndirirken Ülke Almanya Olmalı!. Ülke ve Dil Olarak Türkiyeyi ve Türkçeyi Seçmeyin!. Aynı Örnekteki Gibi Olmalı ![]() ![]() Sisteminizi Recovery İle Sorunsuz Kurun. Bu Sorunlarla Karşılaşmamanız İçin Yapmanız Gerekenler Basit ![]() Yeni Aldığınız Notebook'unuzun Yanında Verilen CD'leri Kontrol Edin!. Genelde Nero, WinDVD Gibi CD'ler Verirler Yanında Recovery Cd'side Mutlaka Vardır!. İşte Windows'u Recovery CD'sinden Yuklersenız Driver Tanıtmanızada Gerek Kalmaz!. Makineniz İlk Haline Geri Döner Ve Sorunsuz Kullanırsınız ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=154875 İşte Dell Notebooklardan Çıkan Recovery CD'sinin Resmi!. CD'yi Koyun, F12 İle Boot Edip Devam Edin Windowsunuzu Hem Formatlar Hemde Driverlarını Otomatikman Yükler ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #138665
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
tsk ederım bende aynı sorunu yasıyordum sebep bu olmalı ılgın için teskkurler makeveli!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144203
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ya ben çok özür diliyorum bende Arçelik marka ANG 558G model bi nortebook var fakat bende hiçbir cd si yok ya banada DRIVERlar konusunda yardımcı olabilirmisiniz acaba
??? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78327
Karma etkisi: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2270
|
ahh be olmadı ki söyle bir laptopumuz driver sorunumuz olsun.almıyorlar yaa...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78327
Karma etkisi: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2270
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1422 Yer: Eskisehir
Karma etkisi: 63
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5581
|
Eyvallah kardesim super bilgiler inan ki...
Benden de sana bir soru... Peder gondermisti benim laptopu ama recovery cdsi yok ne yazık ki... Ama PC'nin kendinde var yani sen anlamısındır... İcinde recovery programı var veya pcyi ilk baslatırken kısayol tuslarıyla o programa girp recovery yapabılıyosun... Sana sorum şu; simdi laptopda sırf C:// var ve D://'de var ama o kitli gozkuyor ve sanırımm bu recovery onda yuklu... Bu sorun yaratırmı bana... DVD yazıcı yok cd'ye yazmaya kalksam nasıl yazarım? Bi el atarsan sevinirim... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=154875 Saygılar ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #45936
Karma etkisi: 285
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27844
|
bende hp pavilion6000 var almanyadan geldi wista yuklüydü kaldirdim xp servic pack 2 attim her sey tıkır tıkır calisiyor ama camerasi görüdügü halde calismiyor dedigin gibi drivirlerini alman sitesindende indirip denedim ama nafile gene her sey calisti webcam calismadi.sözde uzmanina götürdüm ordada yapamadilar.fikri olan cevaplarsa memnun kalirim.tesekürler.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Güvenli kipte açıp programı kaldırmayı deneyebilirsin.. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
Alıntı:
directx 'in son sürümünü kurunuz.... pc yeni ise ekran kartında sorun olduğunu zannetmiyorum.... bu pro'yu da deneyebilirsiniz... kolay gelsin... saygılar |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
Alıntı:
virüs tercihim kaspersky sonra nod32...kolay gelsin.... saygılar |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Donanım Editoru
|
Hey Allahim Konu Nereden Nerelere Gelmis!.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|