dünde-bugünde-yarında gavur sadakasıyla beslenen domuzdur !!!NE DERSİNİZ ÇANAKKALEYİ UNUTTURUYORLAR MI ?? Yaşamak ne güzel değimli?...Hele tuzu kuruyken insanın…Sevdikleriyle sağlıklı,huzurlu yaşamak ne ne güzel…Hayatınızın sonuna kadar hep keyifle yaşayın mutlu olun emi… Biliyormusunuz dostlarım… Çanakkalede şehit
Konu bennybenassi.. tarafından açılmış, 372 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
dünde-bugünde-yarında gavur sadakasıyla beslenen domuzdur !!! konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 372. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
En Geveze Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #319042 Yer: BURSA
Karma etkisi: 26966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695967
|
NE DERSİNİZ ÇANAKKALEYİ UNUTTURUYORLAR MI ??
Yaşamak ne güzel değimli?...Hele tuzu kuruyken insanın…Sevdikleriyle sağlıklı,huzurlu yaşamak ne ne güzel…Hayatınızın sonuna kadar hep keyifle Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=361002 yaşayın mutlu olun emi… Biliyormusunuz dostlarım… Çanakkalede şehit olan 250.000 Kişide bizler gibi yaşamak istiyordu. Umutları, hedefleri, sorumlulukları vardı… Hiçbiri ölmek istemiyordu. Korktuklarından değil; evine ocağına , çoluk çocuğuna en önemliside VATANA lazım olduklarından ölmek istemiyorlardı. Ama hepside şehit oldu Bugün yine aynı şey olsa yine ölmek istemiyecekler ama det VATAN derdi olunca .Arkada kalacak gözü yaşlı ailelerini düşünmeden şehit olmaya koşacaklardır, sen, ben rahat yaşayalım diye gözlerini kırpmadan can verecekler VATAN için Savaş dediğimiz şey hemen çıkmaz… Hazırlıkları en az bir yıl önceden başlar. Sene 1914 Osmanlı topraklarındaki Amerikan, İngiliz ve Fransız Konsolosluklar Kiliseler misyoner okulları silah ve cepaneyle dolduruldu. Azınlıklar ve Türkten farklı etnik kökenli halk kışkırtılmaya başlandı Çanakkale Savaşından hemen önce: Irakta; Musul’da Barzani aşiretinde isyanlar başladı İzmir’de Rumlar, doğuda Ermeniler, Suryaniler Orta doğuda Araplar… Osmanlıya karşı ayaklandılar koca Osmanlı bu isyanlarla uğraşırken ; İngiliz ve Fransızlar aynı haçlı seferlerinde, aynı bu gün Afganistan ve Irakta yaptıkları gibi her milletten asker toplamaya başladılar. Kimler yoktuki İrlandalılar, İskoçlar, Avusturyalılar, Kanadalılar, Yeni Zelandalılar, Mısırlı Müslümanlar, Suriyeli Yahudiler, İspanyollar, İsviçreliler, Yunanlar, Hintliler, Nepalliler, Afrikalılar, Senagallier… İşte bize Çanakkalede atmaya gelenler… Savaş hazırlıkları bitince Başkumandanları General Hamilton Limni adasında bu asker dedikleri sürülere yaptığı konuşmada (TÜRKLERİ YALNIZ İSTANBULDAN DEĞİL, ANADOLUDANDA SÖKÜP ATACAKSINIZ. TÜRK LOKUMLARI SİZİN OLACAK…) diyordu. 19 şubat 1915’de ilk kurşunu attılar.8 ocak 1916’da hayal ettikleri istanbulu ve hayal ettikleri Türk lokumlarını göremeden ırzlarına,namusuna el uzatamadan gittiler…ölülerini de bize hatıra diye bıraktılar… Sonrada gelip 36 adet abide diktiler zafer kazanmışcasına SONUÇ: 250.000 Vatan evladı ŞEHİT,bilmem kaç bin tanede kolu bacağı kopmuş Gazi’miz işte Vatan savunmasının acı faturası. Kaybımız daha az olurdu belki,İngilizler Tarih te ilkkez kimyasal silahları bize karşı kullanmasaydı. Daha az kaybımız olurdu;Osmanlı ordusundaki gayri Müslim askerler bize ihanet edip düşman tarafa geçmeseydi. Ve daha az olurdu kaybımız;Amerikalı gazetecilerin bütün siperlerimizi dolaşıpta elde ettiği bilgileri İngilizlere ulaştıramasaydı… EY TÜRK MİLLETİ SAKIN UNUTMA; Dün-Bugün-Yarın;Hiç kimse bu Vatan’ı bizim kadar hak etmiyor bu Vatan ya bizimdir yada hiç kimsenin… İngiliz general Moorehead anılarında;aşılmaz Türk savunması için;(bir sır var orada-bir sır;AMA NE?)…diye soruyor…Ne varki Başkumandaları General Hamilton bu sırrı bulmuş gibi,diyorki (Türk’ler ne zaman hücuma kalksa ALLAH-ALLAH Diye bağırıyorlar…Türkleri bu Allah’tan ayırmak için bilmemki ne Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=361002 yapmalı) diyor. EY MİLLETİM ; dört çocuğu ile Çanakkaleye savaşmaya giden Karadenizli Ali çavuşu duyan varmı?...Savaş bittiğinde dört oğluda ŞEHİT olunca evine yalnız dönen Karadenizli Ali çavuşa ne oldu…bileniniz varmı? YADA Saffet üsteğmeni duydunuzmu ? Askerlerine Şehit olursam beni toprağa gömmeyin bedenimi siper edinde düşmana aman vermeyin demiş,az sonrada Şehit olmuştu… Hatırladınızmı ?... VATANSEVERLER; Çıkarma yapılan Arı burnunda 150.000 Anzak askerine karşı sadece 160 tane TÜRK Askerinin savaştığını biliyormusunuz?... …150.000 düşmana karşı 160 TÜRK ASKERİ… Ve şimdi destan yazılan ARIBURNUNA utanmadan,sıkılmadan ANZAK KOYU diyoruz… Ezine’li Halil’in hikayesini kaçımız biliyoruz; Çekiyorum tetiği-çekiyorum tüfek patlamıyor,ateş etmiyor tüfek bozuldu herhal dedim,yandaki arkadaşıma bak hele dedim Arkadaşım benden yana baktı,yüzünü buruşturdu yutkundu senin parmağın kopmuş Halil dedi…Ne bileyim düşmanı düşünmekten parmağımın koptuğunu hissetmedim diyor Halil… Hatırladınızmı,Tarih kitabları yazdımı , okudunuzmu Ezine’li Halil’in hikayesini… Siperlerden bazen mermi değil tomar tomar propaganda kağıtları atılırmış; Düşman (Ey Türk teslim ol , karnın doysun) gibi laflar edermiş ama Türk Askerleri buna kızar ve yazıp düşmana attığı kağıtlarda (Gavur sadakasıyla beslenen Domuzdur)diye yazarlarmış… ASLAN MEHMEDİM NE DOĞRU SÖYLEMİŞ…Dünde-Bugünde-Yarında Gavur sadakasıyla beslenen domuzdur… |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #394281 Yer: C:\WINDOWS\system32
Karma etkisi: 10719
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1071568
|
Konu Icın Tesekurler.
+k ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #255636
Karma etkisi: 1604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 160074
|
Zaman makinesi olsada gidip en önde savaşsak!
Dicek kelime bulamıyorum. Allah tüm şehitlerimizden razı olsun ve rahmet eylesin. Onları yerlerinde olmak için herşeyimi verirdim. İngiliz general anadoludaki lokumlardan bahsetmiş, o da mezarında kemikleri sızlasın inşallah neden mi? Çünkü tüm avrupa lokumlarını biz mideye indirdik bile ve son gazda indiriyoruz! İngiliz general, belki senn torununun torununuda mideye indirmişisizdir ne dersin?... Belki o lokumun tadına bakan benimdir ingiliz general, şimdi o yattığın pislik çukurunda daha da ızdırap içinde ol inşallah! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #307868 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2410
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 240632
|
kardeş çok anlamlı çok dokunaklı anlayan için!! çok teşekkür ederim böyle bir konuya değindiğin için şimdiki cahil karı kız disko içki uyuşturucu peşinde koşan avrupalı olmak için can atan gençlerimizin okuması gereken bir konu hatta tarih ama kaç kişi senin benim bizim gibi düşünüyorki yinede saol paylaşım için.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2639 Yer: Edirne
Karma etkisi: 87
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7900
|
Teşekkürler güzel bir konu olmuş..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #421863 Yer: CA
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 46761
|
çok güzel bi konu olmuş arkadaşım teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Çanakkale'yi kimse unutturamaz meraklanmayın.
Ben, buradan, her TÜRK insanına GELİBOLU'ya mutlaka gitmesini öneriyorum.. dünyanız değişecek.. garanti veriyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #363674 Yer: On Earth
Karma etkisi: 1393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 139065
|
çok güzel bir yazı olmuş gerçekten teşekkürler,bende herkesin çanakkaleyi gezmesi gerektiğini düşünüyorum gerçekten hissediyorsunuz orda olanları..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #403794 Yer: 'in kulağı var c(:
Karma etkisi: 2600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 259787
|
TşkLer + k
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83899
Karma etkisi: 727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 72136
|
çok güzel konu olmuş teşekkürler
Japonyana ilkokul çocuklarının atom bombasının atıldığı yerlere götürülüp , ona göre çalışın bize bunu bir daha yapamasınlar diye anlatmaları gibi, bizimde ilkokul çocuklarını istisnasz hepsini çanakkaleye götürüp oaraları gezdirmemiz ve savaşa katılan devletleri birer birer söyleyi ona göre çalışın diye telkinde bulunmamız lazım |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|