Dünyada hiç bir ulus ülkesinin bayrağını yakmadı!!!Siz hiç bir fransızın-italyanın-almanın kendi ülkesinin bayrağını yaktığını gördünüz mü? en çok yakıldığını gördüğünüz bayrak Amerikan bayrağıdır-bir de bölücülerin yaktığı canım Vatanımın bayrağıdır. Sorun ve sonuç şu ki-Bayrak Sadece Bayramlarda-düğünlerde-Asker
Konu cemsulthan tarafından açılmış, 274 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Dünyada hiç bir ulus ülkesinin bayrağını yakmadı!!! konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 274. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108151 Yer: Kaptan Kamarası
Karma etkisi: 150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14436
|
Siz hiç bir fransızın-italyanın-almanın kendi ülkesinin bayrağını yaktığını gördünüz mü?
en çok yakıldığını gördüğünüz bayrak Amerikan bayrağıdır-bir de bölücülerin yaktığı canım Vatanımın bayrağıdır. Sorun ve sonuç şu ki-Bayrak Sadece Bayramlarda-düğünlerde-Asker uğurlamalarında değil her daim evimin önünde dalgalanmalı- Hatırlanmak için değil;yaşaması için uğruna yaşamı göze almalı bu bilinci veremedik biz bazı insanlarımıza Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=123922 İsveç'te-Almanya'da her adamın evinin önünde dalganır kendi bayrakları Bizde ise sadece resmi dairelerde....... Kafalar değişmeden-eğitilmeden-öğretilmeden-gerçekler gösterilmeden bir yere varmamız söz konusu değil. Milliyetçilik kimsenin tekelinde değil sadece ve sadece halkın tekelindedir. Herkese Saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95639 Yer: li Yamuk Orhan Pamuk !
Karma etkisi: 307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30169
|
Yakanlar Nihayetinde Kürt Denen Zavallilar O Yuzden Onlari Kendi Milletimizden Saymiyorum Cemsultan...ama Güzel B Ir Konuya Değinmişin Bayraklar Yanlizca Resmi Dairelerde Olmamamali...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40650 Yer: Türkiye/Kocaeli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1859
|
evet katılıyorum size benim evimde pc min karsısında kcoaman bir Bayragım asılı bazen ona bakıp agladıgım oluyo enrden nereye.ben akrabamın olumune aglamadım ama vatanıma aglıyorum
![]() Allah Vatanımızı.Tüm Türkleri ve Tüm Müslümanları Korusun. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21218
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 26
|
Bayrağımızı yakanları da biz yakarız. O şerefsizleri bir gün hepten yakacağız göreceksiniz. Millete bu kadar acıyı yaşatanlar bu dünyada da ahirette de yanacaklar.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|