Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Durumlar nasil?Arkadaslar keylogger sorunsuz calisiyormu? son durum nedir? ben eskiden almistim ama log silmelerde hata oluyordu..tek tek siliyordum ama hicbiri silinmiyordu.. bu tür hatalar düzeltildimi? tekrar almayi düsünüyorumda.. |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #287396
Karma etkisi: 499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 49513
|
Arkadaslar keylogger sorunsuz calisiyormu? son durum nedir? ben eskiden almistim ama log silmelerde hata oluyordu..tek tek siliyordum ama hicbiri silinmiyordu.. bu tür hatalar düzeltildimi? tekrar almayi düsünüyorumda..
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #408113
Karma etkisi: 5688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 568429
|
loglar toplu bir şekilde silinior loglar sorunsuz gelior warlogerin sorunsuz bir dosyayla birleşior.!
Tavsiyemiz Wardom 1st. |
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 9649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 963591
|
Warlogger'ın son sürümü virus yapısı ile çalışmaktadır. Dosya birleştirmelerde hiç bir resource kullanmadan dosyalar üst üste "gerçek anlamda birleştirilmektedir". Stub yakalanması 0'a indirilmiştir asla antivirus üreticilerine stub yapısı gitmemektedir.
Ve tabii log silme problemi yoktur. Anında kaldırma özelliği de vardır. Düzenleyen m3hm3t : 15-03-2010 at 14:53. |
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|