Eğer wardom ilkokulluların ve anaokullurın forumu olsaydıCanbebe Sızdırıyorrr *En Sevdiginiz mama markası (Anket) *Hatice Sacımı cekti *Sunnet oldum (resimli) (3+) *Kardesimi Kıskaniyorum *Ulker hero Baby urunuU Uupgrade etti *Bebelac mi nestle mi *dort,uc ve iki tekerlekli
Konu asassin tarafından açılmış, 166 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #518862 Yer: antalya
Karma etkisi: 253
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25146
|
Canbebe Sızdırıyorrr
*En Sevdiginiz mama markası (Anket) *Hatice Sacımı cekti *Sunnet oldum (resimli) (3+) *Kardesimi Kıskaniyorum *Ulker hero Baby urunuU Uupgrade etti *Bebelac mi nestle mi *dort,uc ve iki tekerlekli bisklete nası binilir(resimli) *Klozetin icine dusmemek icin teknikler *Pokemona inanmıo musunuzbuyuk hataaa!(pokeist misiniz?) *koşup zıplamanın teknikleri *anne babaya izimizi kaybettirme teknikleri *Nokia Kısa Ninni MP3, Wave *Nokia Tom ve Jery WallPaper *uyumak için ninni programı *anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir *Yeni kardesim dogdu *altına kacırmayan var mı *çocuklar nasıl dünyaya gelirbi fikri olan varmı *Herkes usttekinin sacını ceksin *Barbie mi? Sindy mi?Herkes oyuncağını seçsin *1pegasus pamuk helva partisi *herkes en son öğrendiği cümleyi yazsın *ayşe öğretmen benimle evlenmek istiyornapıcam *burnuma nohut soktum çıkaramıyorum *Sünnet olunca nie abi olunur? *Annem bu yemekleri nasıl böyle güzel yapıyoo *Hayır bizi Leylekler Değil Pokemonlar getirdi! *Hangimizin babası döver? *Kaça kadar sayabiliyosunuz? *Kuantum fiziği hakkında bilinmeyenler (e 7 yaş altı bi çocuk okuma yazma biliosa 3 yaşındakiler falan muhakkak ileri zekadır ) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=494838 *Barbie mi daha güzel Cindy mi? *Benim senden fazla oyuncağım var *Örümcek adam mı daha güçlü Superman mi? *Ali'nin bilyesini aldım gebertseniz vermem *Anne sütü nasıl temin edilir? *Kakayla dolan bezden kurtulma teknikleri *Anket : Kaç surata işediniz? *sütünüzü ılıkmı sıcakmı içiyonuz ? *puf noktalari : barbienin sacini yikayinca kecelesmesini onlemek ne okusak : cin ali ve aysecani okusak ne izlesek : beyblade vs pokemon (anket) hayvanlar alemi : kedi tekmelemenin incelikleri her telden : kresteki en guzel kizin adini yazin puf noktalari : siniftaki iri cocuklardan ogle yemegi saklamanin altin yollari |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
http://www.wardom.com.tr/miniklerin-...light=beyblade
http://www.wardom.com.tr/miniklerin-...light=beyblade Allah necdet ustaya sabır versin. |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Eğer bir çocuk!.. | +Zafer | Genel | 15 | 14-01-2012 15:15 |
| >>> Wardom SöyLeşiLer "vantura" <<< | V€nüS | Biz kimiz (Wardom'la Söyleşiler) | 38 | 05-05-2010 13:15 |
| Ben'lerden Kişilik Analizi ve Yüz Okuma Sanatı | sudem | Genel | 2 | 23-07-2009 20:18 |
| wardom Nasıl Yönetiliyor Merak Ediyomusun | crazy_turka | Çöp Kutusu | 51 | 29-12-2006 11:46 |
| Wardom Lego dünyası olsaydı | Junk | Geyik | 36 | 14-07-2006 23:33 |
|
|