Eğitim Almak İstiyorumMerhaba Arkadaşlar Programlama Hakkında Bilgim Yok Ben Eğitim Almak İstiyorum İstanbul av. yakasındayım eğitim verebilecek arkadaşlar varmı internetten dökümanlara felan göz attım fakat bilgim olmadıgından anlamıyorum yüz yüze eğitimin daha
Konu x_zeki tarafından açılmış, 158 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Eğitim Almak İstiyorum konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 158. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #164515 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba Arkadaşlar Programlama Hakkında Bilgim Yok Ben Eğitim Almak İstiyorum İstanbul av. yakasındayım eğitim verebilecek arkadaşlar varmı internetten dökümanlara felan göz attım fakat bilgim olmadıgından anlamıyorum yüz yüze eğitimin daha mantıklı ve daha iyi olacagını düşünüyorum eğer eğitim verebilirim diyen arkadaşlar var ise msn adresimi eklesinler konuşalım ücretli veya ücretsiz.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=518187 msn: zeki.halhalli@gmail.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #379948
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
bu teknoloji ve imkanlara rağmen yine de birşeyler anlayamıyor isen yüz yüze eğitimin de faydalı olabileceğini sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422032 Yer: Ankara/Çankaya
Karma etkisi: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 59518
|
Bir şeyler yapmayı denersen olur
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Önceliğin anlama problemini yani önyargını ortadan kaldırmak olsun. İstek ve iştah varsa anlamıyorum diye olay sadece "benim kafam buna basmıyor" istisnası ile sabitlenir. Bu istisnalarda ise kafayı yormana gerek yok. Herkes yazılımcı olacak diye bir kaide yok. Envayi çeşit meslek var
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Özürlülere 343 lira eğitim desteği | Zülfikarım | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 1 | 15-02-2011 08:17 |
| Flash CS3 - Örneklerle Eğitim Seti "Türkçe" | plus19 | Programlar | 2 | 06-01-2009 22:52 |
| Tüm Eğitim Setleri-Yabancı Dil,Öss,Oks,Kpss,Kpds,Toefl vs...UYGUN FİYAT!!! | msnpazarlama@hotmail.com | İkinci El | 0 | 03-12-2008 19:15 |
| Halka mal olmuş üç eğitim hareketi | adenia | Dünya Kültürü ve Toplumsal Yaşam (Araştırmalarınız) | 12 | 23-07-2008 21:25 |
| (Java, j2ee, j2me, javaee, javame)Java Eğitim, Kurs, Ders | cenker_birdag | Java | 3 | 22-05-2008 04:05 |
|
|