Ehliyetle ilgiliArkadaşlar ben 23 yaşına geldim arabanın a sından anlamıyorum :D Durumum çok komik ama bazı insanlar araba motoruna hasta. Arabaya hiç ilgi duymadım. Ehliyet almayı düşünüyorum ama dediğim gibi arabanın
Konu SonBalina tarafından açılmış, 406 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
Arkadaşlar ben 23 yaşına geldim arabanın a sından anlamıyorum
Durumum çok komik ama bazı insanlar araba motoruna hasta. Arabaya hiç ilgi duymadım. Ehliyet almayı düşünüyorum ama dediğim gibi arabanın a sından anlamıyorum.. Çalıştır deseler çalıştıramam mesela. Yok işte motor şu işe yarar yok şu şu işe yarar falanda diyemem.. Ne yapmam lazım benim ehliyet kursuna gitmeden önce ![]() Mesela motosikletim iyidir.. Yani sürebiliyorum ama onda da şu şu işe yarar şu şunu yapar bunu çalıştırır falan diyemem. Ne yapıcam ben yaaa ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Aynı ben diyebilirim,
![]() Öğrenmeye hevesin yoksa bırak boşver ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #348051 Yer: ANTALYA
Karma etkisi: 8697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 869478
|
yazılı sınav cok kolay internetten 5-6 tane test cozdum yazılı sınavdan geçtim
direksiyon için ise çalısman lazım cok zor degil bayanlar bile alıyor (şaka) çok zorlanmadan alırsın |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Kursa gitme amacın zaten öğrenmek merak etme onlar size öğretecekler
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
SonBalina öncelikle sürücü kursuna yazılınca derslere gitmeni öneririm sana ayrıca sürücü kursu sana bir kitap verecektir onuda bolbol oku.Sorular eskisi gibi kolay değil bol bol test çözmeni tavsiye ederim ben ehliyet için son 8 sınav'ın hepsinin testlerini indirdim ve çözdüm sınavda da aynı sorular çıktı neredeyse.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=435049 2 defa girdim sınava ilk girişimde Trafik ve İlkyardımı verdim ama motor'dan ufak bir farkla kaldım geçen hafta girdiğim sınav'da da son 8 dönemin testlerini çözdüm ve 90'la artık bir ehliyet sahibiyim. ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108541
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 242572
|
ya sen kafanı takma halledersin korkulacak bişi yok
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
Hmm.. Yaa ne bileyim bana değişik geliyor. Bazen uyurken falan rüya görüyorum.. Çok süper
arabayı ben kullanıyorum aksiyon filmlerindeki gibi. Çok hoşuma gidiyor. Ama kalkınca düşünüyorum böyle.. Ulen diyorum nasıl yapıyorlar onca trafiğe çıkıp arabaya gömsem dünyanın masrafı olcak onlarla uğraşçam falan diye.. Bir yandan yapamam diyorum ama rüyayı düşünüyorum süper Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=435049 Neyse.. Peki ehliyete yazıldım diyelim.. Neler oluyor? Yani.. İşte 2-3 hafta ders.. Sonra deneme falan mı? Kurs gibi mesela.. Arabaya biniyoruz ben direksiyonda yanımda hocam.. Şunu yap bunu yap falan mı diyor? Ve bu işlem paralımı özel eğitim gibi? |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #419 Yer: mi Akdeniz Çocuğu?
Karma etkisi: 3809
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 379900
|
kursta basit bir direksiyon eğitimi ile trafiğe çıkacak kadar olmasa bile sınavı geçecek kadar öğrenirsiniz, zaten sınavda 15 metre gidip sağa çekiyorsunuz. yazılı sınav içinse zaten geçmiş senelerin sorularından karma yaptıkları için bol bol eski soruları çözmenizde fayda var yazılacağınız kursta sürekli test çözdürecekler korkulacak bişey yok en saf kızlar bile 90'ın üzerinde puan çıkartıyorlar.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
|
Yaa eskiden lisede arkadaşlarımın konuşmalarını hatırlardım.. Öyle bir konuşuyorlar ki.. Anlamıyorum fransız bakıyorum konuya.. Şöyle oldu böyle oldu 80den geçtim yok bilmem ne falan.. Testlere baktım verdi bana.. Bende merak ettim sonuçta.. Sorulara bakıyorum gayet kolay.. Cevaplara bakıyorum hepsi birbirine yakın.. Allalaa dedim..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=435049 Çok garip geldi bana yaa.. Ehliyet kursuna para verirken içinde herşey dahil mi oluyor? Yoksa birebir özel eğitim için tekrar para veriliyor mu? Motor zor diyorlar birde? |
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #348051 Yer: ANTALYA
Karma etkisi: 8697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 869478
|
Alıntı:
Düzenleyen kocero40 : 29-10-2010 at 00:57. Sebep: düzeltme |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
|
Yaa o göz ne öyle
Neyse daha önce demiştim..Kardeş ben abcd bilmiyorum onlarıda.. Normal taksi gibi işte yaa? Hangisi oluyor o? Hee birde şey oluyormuş.. Motor ve araba aynı anda almak için nasıl oluyor? Sanırım araba ehliyet 3 ayda alınıyor.. Aynı anda motor ve arabaya girsem 3 ay içinde derslere ve sınavlara aynı anda girebilir miyim? Yani 2 ehliyetide 3 ayın sonunda alabilir miyim? |
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|