Einstein'dan 10 Hayat Dersihttp://galeri1.haber365.com/N/1322988374_37_einstein-dan-10-hayat-dersi-albert-einstein-fizikci-1177725.jpg Albert Einstein çoğu insan tarafından dahi olarak görülür. Şu ana kadar yaşamış en etkili bilim insanı olmanın yanında teorik fizikçi, filozof ve yazardı. Bilime birçok katkı sağlamış Einstein’ın başarı
Konu darkness034 tarafından açılmış, 99 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #524746
Karma etkisi: 5124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 512136
|
![]() Albert Einstein çoğu insan tarafından dahi olarak görülür. Şu ana kadar yaşamış en etkili bilim insanı olmanın yanında teorik fizikçi, filozof ve yazardı. Bilime birçok katkı sağlamış Einstein’ın başarı sırlarını merak ediyor musunuz? İşte Einstein’dan 10 hayat dersi... 1. Merakınızın peşinden gidin "Benim özel bir yeteneğim yok. Yalnızca tutkulu bir meraklıyım." ![]() 2. Azim paha biçilmezdir "Çok zeki olduğumdan değil, sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmediğimden başarıyorum." ![]() 3. Bugüne odaklanın " Güzel bir kızı öperken düzgün araba kullanan birisi, öpücüğe hak ettiği dikkati vermiyor demektir." ![]() 4. Hayal gücü güç verir "Hayal gücü her şeydir. Sizi bekleyen güzelliklerin önizlemesi gibidir. " ![]() 5. Hata yapın "Hiç hata yapmamış bir insan yeni bir şey denememiş demektir." ![]() 6. Anı yaşayın "Ben geleceği hiç düşünmem, ne de olsa gelecektir." ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514416 7. Değer yaratın " Başarılı olmaya değil, değerli olmaya çalışın." ![]() 8. Farklı sonuçlar beklemeyin "Delilik: Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek." ![]() 9. Bilgi deneyimden gelir " Bilgi malumat değildir. Bilmenin tek yolu deneyimlemektir." ![]() 10. Kuralları öğrenin, daha iyi oynayın " Oyunun kurallarını öğrenmek zorundasınız. Böylece herkesten iyi oynayabilirsiniz." ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Einstein’dan 10 hayat dersi | karahan09 | Genel | 9 | 10-05-2010 11:28 |
| Einstein’dan 10 hayat dersi | O-VARLI | Genel | 14 | 15-03-2010 10:45 |
| Hayat dersi | +Zafer | Genel | 1 | 07-05-2009 11:53 |
| At & Piliç :) komik ama bir hayat dersi :)piliç tavlamak isteyenlere :D | DumaDumaDum | Çöp Kutusu | 8 | 06-08-2006 12:07 |
| Güzel bir hayat dersi | phantom | Genel | 2 | 01-08-2005 13:59 |
|
|