Ekran Kartı Driveri PC yi kilitliyor...Yardıma ihtiyacım var :SYigenim için çat pat idare bi makine buldum onu formatladım biosu resetli idi onu resetledim ( güncellemedim biosunu ) sitesinden driverlerini indirdim yukledim. Gel görki ekran kartı driverini yukledigimde pc
Konu Falcon tarafından açılmış, 640 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ekran Kartı Driveri PC yi kilitliyor...Yardıma ihtiyacım var :S konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 640. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #380585 Yer: Ksk / İzmir
Karma etkisi: 2270
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 226714
|
Yigenim için çat pat idare bi makine buldum onu formatladım biosu resetli idi onu resetledim ( güncellemedim biosunu )
sitesinden driverlerini indirdim yukledim. Gel görki ekran kartı driverini yukledigimde pc açıp açtıgım ilk pencerede ŞAK diye ekran donuyor oylece kalıyor screen çekmiş gibi :S hatta bu yüzden format attım ben donuyor ekran diye ben virus wardır ondan sanıyordum. megersem sorun ekran kartı driverini yukleyince oluyormuş. Bu anakartın kendi sitesi : http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=GE%20PRO-M2 Buda buda bu anakartın Driverlerinin oldugu kendi sitesi : http://www.asrock.com/MB/download.asp?Model=GE%20PRO-M2 Şimdi burdaki bu anakart onboard oldugu için 1. diriveri kurunca ekran kartı zaten direk yukleniyormu içine ? eger oyle ise bile yönetimden açınca ekran kartı ve ses driverinde soru işareti gösteriyor. ses driverini kuruyom sorun yok. ama ekranı kurunca dedigim gibi kitleniyo tak diye :S Sorunum bundan ibaret acaba ne yapmam lazım bi fikriniz warmı ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=318442 Bide bios sürümü resetlenince 1,70 de duruyor ama güncellemesi 2.80 sürümünde. yani bayagı geride bizimkisi. ben bios u disket sürücüsü ile nasıl yukleyecegimi bilmedigim için ona karışmadım hiç ama tek bu gelio aklıma şimdilik. Fikrinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229520
Karma etkisi: 48610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4859991
|
driver genus 2009 dıye bır program onu ındır uygarın guncelle pc yı reset at bıter sorunun dun ben oyle yaptım
bulamazsan lınk verırım pm at |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
|
Driver Genius bende mevcut ama kulanmaya gerek görmedim çunki üstte dedigim gibi kendi orjinal sitesinden indirdigin Driverde sorun war.
yani zaten orjinal driver mevcut elimde Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=318442 ukalalık yapıyorum gibi anlama ama Driver geniusun bu konuda bana getirecegi bir artı oldugunu düşünmüyorum. Bilmiyorum haksızmıyım. ![]() sence Bios un güncel olmamasından dolayı ekran kartı driver i sorun cıkartıyor olabilirmi ? çünki Bios unu flopy disketle güncelemem gerekiyor e ben bunu yapmayı daha once denemedim hiç. daha dogrusu flopy e o bios un yeni sürümünü nasıl boot edecegimi bilmiyorum Düzenleyen Falcon : 23-10-2009 at 15:40. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Alıntı:
Ekran kartı sürücünüz en altta olan , "SiS VGA driver ver:3.64" yazılı sürücüdür. Ekran kartını yüklemek için en alttaki sürücüyü seçmeniz gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
onu kurup restart attıkdan sonra masa üstünden herhangi bi yere tıkladıkdan sonra TAK diye donuyor kalıyor. Güvenli kip den girip o sürücüyü kaldırınca normale dönüyor ama EKRAN kartsız Haline dönüyor :S |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Monitör kablosu kasanın arkasında alt tarafta yatay olarakmı takılı ? Yoksa üst kısımda dikey olarakmı takılı ? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
üst kısımda DİK olarak duruyor |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
|
O halde onboard ekran katı kullanıyorsunuz. Sitedeki sürücününde sisteme uyması gerekiyor. Ya bios güncellemesi ile bios üzerinde bir sorun oluştu yada kurduğunuz işletim sisteminde bir sıkıntı var gibi geliyor bana.
Bir servise gösterseniz daha iyi olacak gibi. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
Biosu güncellemedim ben. FORMAT atmadan önce bios pilini çıkartıp resetledim saece her ihtimale karşı. bios un pc deki sürümü şuan 1.70 yani ilk hali. Ama sitedekli sürümü 2,80 yani bayagı eski pc deki guncelleme. Bios u güncelemesini siteden indirdim fakat KURMADIM. Çünki bios güncellemesini FLOPY de nasıl boot ederek kuracagımı bilmiyorum o yüzden ellemedim. Sence BİOS u 1.70 den şuanki günceli olan 2.80 e yükseltirsem bu driverdeki sorun kalkabilirmi ? Eger sebeb bu bios meselesi olabilirse bana BİOS ugüncellemesini Disketten nasıl boot olarak yapıp bios u günceleyecegimi anlatabilirmisin. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
http://www.wardom.org/bios-guncellem...i-t167201.html Yukarıda verdiğim linkte nasıl güncelleyebileceğiniz yazıyor. Fakat bu sorunun kaynağı bios'tandır diyemem. Sorunun kaynağını bilmiyoruz çünkü. Bir servise gösterseniz deneme yanılma yoluyla başka parçalar denenerek bulunabilir bu arıza. Servisin alacağı 25 Tl için sistemi riske atmak mantıksız olur. Bios güncellemek tehlikelidir. Linkini verdiğim konudada yazıyor zaten. İsterseniz bakın ama bios'tan önce farklı bir ekran kartı denense yada işletim sistemi denense daha mantıklı olur bence. Bios yazma sırasında bir sorun olursa o anakartın alternatifinide bulamazsınız. 478 pin anakart en çok aranan anakartlardandır, durduk yerde ram , işlemci ve anakart değiştirmek zorunda kalırsınız. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
1st Class WarrioR
|
Verdigin linki inceleyecegim tawsiylerin için tşkkr ederim.
Sonucu burya yazıam sorunu haledebilirsem tabii ![]() Bu arada eski görüntüsü felan war die ben pek öönemsemiyorumdum bu kasayı kartı felan. 478 pin dedigin bu anakart iyi mi ? açıkcası pek bilmiyorum iyi olup olmadıgı konusunda. Bu arada windows7 denicem bu anakart a . bios a bulaşmadan önce belki ondaki hazır driverler bu işi çözer. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
bende iyi olmadıgı kanatindeydim zaten. Sen 478 pin kart aranan kartlardandır deyince allah allaa dedim kendime çöplükden altınmı bulduk leyn acaba die ^^ yigene bunla kraloyun ws. sitelerde java oyun oynucak işde hepsi bu ^^ ama ekran kartını haledemeseem onuda oynabilecekmi şüpheliyim ^^ tawsiyelerin için çok saol |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|