ekran karti tamirislm arkadaslar benim pc de ekran karti yanmisti sanirsam bazen aciliyordu oda en fazla 2,3 dakika olarak sonrada gene karanliga boguluyordu youtubede gördüm tamirini nasil olsa yanmis dedim vede denedim
Konu osman47 tarafından açılmış, 432 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ekran karti tamiri konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 432. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132934
Karma etkisi: 116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11114
|
slm arkadaslar benim pc de ekran karti yanmisti sanirsam bazen aciliyordu oda en fazla 2,3 dakika olarak sonrada gene karanliga boguluyordu youtubede gördüm tamirini nasil olsa yanmis dedim vede denedim simdilik cok güzel calisiyor aynen eskisi gibi ölü oldugunu bildiginiz ekran kartlarinda deneyin baskasinda denemeyin aynen youtubede anlatildigi gibi yaptim bende tiner yoktu bende cam silecekle sonrada kolonyayla sonrasinda suyla yikadim sackurutmayla kuruttum sonrasinda firini 200 derece isittim cilatinle dört topuk yaptim en altina cilatini koydum ekran kartinin dört tarafina cilatinden yaptigigim topuklari yerlestirdim 7 dakika firinda beklettim simdilik cok güzel calisiyor yandigini düsündügünüz grafik kartlarinda deneye bilirsiniz .
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=497447
|
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135591 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 1129
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 112458
|
dogru bu olay
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #205927
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1316
|
evet benim yıllar öncesi bir telefonum vardı tamire verdim sonrasında içini açtığımda yanık oldunu gördim anlaşılan o arkadaş buna benzer işlem yapmış fakat acemilinden olmalı galiba fazladan fırınlamış olmalıkı telefonum rahmetli oldu bayada kızmıştım ne yapalım bazen arkadaş uruna gitti telefonum:
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=497447 -sonuç acemilere dikat derim ustalara evet paylaşımın iççin çok sağaolasın baya şaşırdım teşekkürederim saygılarımla |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #362351 Yer: İzmir
Karma etkisi: 11759
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1175533
|
hiç bişy yapmadığım halde takıp çıkardım temizledim taktıımda aynen ekran bu şekilde olmustı masaüstünün
o yüzden onboard idare ediyoruz onla deniyeyim bakalım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #531886
Karma etkisi: 808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80676
|
işe yararsa iyi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422607
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
İlginç bir olay gerçekten, benimde laptobun ekran kartı arızalı driver kabul etmiyor bende vga kullanmak zorunda kalıyorum acaba denesem nasıl olur herhalde hisdiye döner benm elimde
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #258644
Karma etkisi: 492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48858
|
cok tesekkurler hem sasirtici hemde tamircileri kizdirici )) ilerde basima gelirse(insallah gelmez ama) deneyecegim aslinda evde bir tane ekran kartim var calismiyor deneyecegim yakinda bakalim ne olacak
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61101
Karma etkisi: 9793
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 978531
|
tüh ekran kartım yandı ve yenisini aldım. keşke videoyu önceden görseydim. deneyelim bakalım : )
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ekran karti görüntü gelmiyor Yardım.(Çözüldü) | .Gallant. | Donanım | 14 | 13-04-2011 12:44 |
| Hp Laptop Ekran Karti | barnicle | Donanım | 1 | 26-08-2010 02:41 |
| Ekran Kartı Performansı Nasıl Arttırılabilir? | ßeNAsLıNDaYoHuM | Donanım İnceleme | 11 | 01-06-2010 08:59 |
| Ekran karti ve ses sİstemİ | emrece57 | İkinci El | 3 | 10-05-2010 09:22 |
| Ekran Kartı Tamiri | carlos003 | Donanım | 5 | 16-11-2009 18:59 |
|
|