Emlak sitesi yapımı için yardım!!!

Selam arkadaşlar... Şimdi ben biri için emlak sitesi yapmak istiyorum yani kendisi yapılması için bana sordu bende siz değerli bilen arkadaşlardan tavsiye almak vede yardımlarınızı istiyorum... şimdi örnek site şablonu Konu demircan256 tarafından açılmış, 425 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Webmaster > Webmaster Genel > Web Siteleri
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: emlak icin sitesi yapimi yardim
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Emlak sitesi yapımı için yardım!!! konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 425.

Eski 21-02-2011, 20:45   #1
demircan256
Cool Üye

demircan256's Avatar

Üye numarası: #472927
Karma etkisi: 58 demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000
Emlak sitesi yapımı için yardım!!!

Selam arkadaşlar...

Şimdi ben biri için emlak sitesi yapmak istiyorum yani kendisi yapılması için bana sordu bende siz değerli bilen arkadaşlardan tavsiye almak vede yardımlarınızı istiyorum...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=462859

şimdi örnek site şablonu alta verdiğim link gibi olsun..gerçi bu linkteki site çooook ileride bir site bizimki basit normal bir mahalle arasındaki emlak..ama işte siteyi yaparsak müşteriler vede kartviziti alıpta siteye girmek isteyenler aa ne güzel desinler..yani sallama bişeyde olmasın...

örnek site : http://www.turyap.com.tr/

şimdi arkadaşlar...domain=20 tl

ben birtek bu nu halledebiliyorum...

hosting nasıl olmalı.sonuçta sık bir trafik olmayacak yepyeni bir site ..tabi ilerleyen yıl içersinde çaresine bakılır...o nedenle ilk başlangıç olarak kötünün iyisi olacak şekilde..bir hosting paketği bana ne önerirsniz...

site için örnek script..v.s artık ne yapılabılacaksa bana yardımcı olurmusunuz...yada biri bana yapacaksan fiyat ne olur...

yardımlarınızı bekliyorum...
demircan256 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 22-02-2011, 00:21   #2
demircan256
Cool Üye

demircan256's Avatar

Karma etkisi: 58 demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000demircan256 seviye: 2000

arkadaşlar yokmu bilgisi olan...

Eski 22-02-2011, 10:18   #3
Bil_giN
Cool Üye

Bil_giN's Avatar

Üye numarası: #113501
Yer: düzce
Karma etkisi: 215 Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000Bil_giN seviye: 2000

Bir host şirketinden Linux host al ve Jomla Kur.Jomlanın emlak bileşenleri var .Örnek sitenden bile daha iyi olabilir..Ben sana İHS hosting tavsiye ederim ben iki yıldır onlarla çalışıyorum herzaman anında ilgileniyorlar ve ve jomla kurmaya uygun bir hosttur .
http://www.ihs.com.tr/hosting.html?urun=PHP%20A
bu adresten seçeceğin PHP-A pakedi (Fiyat =59,95 TL / YIL domainle birlikte 75 TL) senin işini görür.istersen ödemelerini havale ilede yapabilrisin .Üstelik hostun sitebazı var jomlayı kurabiliyorlar.Sen bilirsin
Bil_giN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 22-02-2011, 21:49   #4
demircan256
Cool Üye

demircan256's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Bil_giN Mesajı Göster
Bir host şirketinden Linux host al ve Jomla Kur.Jomlanın emlak bileşenleri var .Örnek sitenden bile daha iyi olabilir..Ben sana İHS hosting tavsiye ederim ben iki yıldır onlarla çalışıyorum herzaman anında ilgileniyorlar ve ve jomla kurmaya uygun bir hosttur .
http://www.ihs.com.tr/hosting.html?urun=PHP%20A
bu adresten seçeceğin PHP-A pakedi (Fiyat =59,95 TL / YIL domainle birlikte 75 TL) senin işini görür.istersen ödemelerini havale ilede yapabilrisin .Üstelik hostun sitebazı var jomlayı kurabiliyorlar.Sen bilirsin
Teşekkür ederim..aslında benimde aklımda şöyle bişey var sanırım sizde onu demek istemişsiniz...host alıcağım yer bana kursun...hazır bir şekild eversin bana panelimi. gerisi bana kalsın..resim ekleme konu girme bilgi güncelleme..v.s..
peki bunları host aldığım şirket yapıyormu...eğer yapıyor ise..ben bu veridğiniz ihs ile iletişime geçemöiyorum yani üyelik girişi yapmam için bir ürün almam gerek diyor...yardımcı olursanız sevinirmn...

saygılar...

Eski 08-01-2012, 13:44   #5
suko79
Çırak

Üye numarası: #59454
Karma etkisi: 0 suko79 seviye: 10
Emlak Sitesi

En İyi Emlak Sitesi Scripti
  • Bireysel | Kurumsal (Emlak Ofisi,İnşaat Firması,Müteahhit) Üyelik Sistemi
  • Ücretli Kredili Sistem, eklenen her ilan için kredi sistemi, vitrin ve özel ilanlar için kredi uygulamak.
  • Özel Üyelik Paketleri oluşturma, kredisi biten üyelere kredi paketleri satmak.
  • Üyelere kısıtlama getirme, üye başına resim video yükleme sınırlama.
  • Kredi Kartı Entegresi ve PayPal Ödeme sistemi ile uyumlu.
  • Personel Tanımlama,Bayilik sistemi.
  • Üyelerin Eklediği ilanları, personelin üstüne aktarma.
  • Toplu resim yükleme.10 MB x 15 Resim = 150Mb (10 Saniyede 15 resim yükleme).
  • Youtube ve flv video desteği.
  • Google Map harita desteğ, otomatik koordinat alma.
  • Google uyumlu Seo, Sef linkler.
  • Google sitemap desteği.
  • Haber Modulü.
  • Reklam Modulü(swf flash banner,resim banner ve adsense reklamlarını destekler).
  • Duyuru Modulü.(Bayramlarda, yılbaşlarında özel duyurular yapmak).
  • Üyelere özel websitesi açmak, otomatik subdomain oluşturma. Örn. http://izmiremlak.evilani.net (Tema Destekli)
  • Çoklu Dil Desteği.

Siparişinizden 1 Saat Sonra Teslim.

VE DAHA FAZLASI İÇİN SİZİ DEMO ADRESİMİZİ İNCELEMEYE DAVET EDİYORUZ.

Türkiye Genelinde 800 Aktif Emlakçı bizi tercih ediyor.

Kurumsal Bireysel Üyelikli Emlak Sitesi Demo http://egebilnet.net/demo
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=462859
suko79 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 425.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows XP için TCP/IP ve NBT yapılandırma parametreleri winxpeker Networking 2 11-11-2011 03:46
Define için Dedektör Yapımı absolute Bilim ve Teknik 8 27-11-2010 16:30
200 TL full yönetilebilir emlak sitesi asabilisim Site Satışı/Script Satışı/Script Paylaşımı 0 27-10-2010 12:01
CR Kurulumu Stonkeep IRC 8 18-12-2008 03:07
Arkadaşlar ödevim için yardım lütfen... x43 Visual Basic 5 04-06-2006 05:19

Gönderme Kuralları