emule programı ile ilgili?arkadaşlar emule programına seçenekler de bağlantılar bölümünde yer alan portları açmak istiyorum yalnız bi kaç sorum olacak bu portları açınca ne gibi tehlikelerle karşı karşıya kalabiliriz? bu portları dinlediklerini ve
Konu bysonic tarafından açılmış, 507 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
emule programı ile ilgili? konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 507. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78750
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2210
|
arkadaşlar emule programına seçenekler de bağlantılar bölümünde yer alan portları açmak istiyorum yalnız bi kaç sorum olacak bu portları açınca ne gibi tehlikelerle karşı karşıya kalabiliriz? bu portları dinlediklerini ve bu portlardan pc lere girebildiklerini duymuştum,ne yapmalıyım ne gibi bi güvenlik programı kullanmalıyım.
emuleden hiç birşey indiremez oldum düşük ID aldığım için yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
emuleden gerekli portları açmassanız düşük id almaya devam edersiniz.. Ama açacağıız porttan direk bir giriş olmaz Mümkün değilmi evet mümkün
Eğer birisi bilgisayarınıza trojan bulaştırmış ise o porttan erişim açtıysa bilgisayarınıza girebilir o portu filtreleyip kullanabilirsiniz Zone alarm idealdir filter özelliğiyle o porttan porgramlara erişim verebilirsiniz.. sadece emuleye erişim verin diğer programlara disable edin.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=130823 Eğer portlarınızı test etmek istiyorsanız bir portscannera localhost veya 127.0.0.1 yazıp taratınız yada cmd içinden netstat kullanabilirsiniz.. saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
sağol kardeş cevap yazdığın için.yalnız zone alarm pro yu kullanmasını bilmiyorum.eğer kullanmasını biliyorsan ayarlarını nasıl yapacağımı anlatabilirmisin?ayrıca benden habersizce açılmış portları modemin içinde görebilirmiyim?
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
|
free verisonunuda kullnabilirsiniz googleda ve wardomda aratırsanız resimli anlatımı var Modemde açılmış portları explorera modem ipinizi yazın panelden şifrenizi giriniz o kısımdan açık portları kapalı portları görebilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
teşekkürler arkadaşım çok sağol...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
kardeş sana bi sorum daha olacak zone alarm proyu kurdum pc ye ver..6.5.737.000
ancak bu true vector ne acaba antivirü engellemeye çelışıyordu zar zor antivirüsü çalıştırmayı başardım bu true vectoru kapatsak bi sorun çıkarmı acaba? birde emuleye açacağım portu sadece emule nin kullanması için filtrelemem gerektiğini söylemiştin ancak bu ayarların nasıl yapılacağını anlatan bi döküman bulamadım, sana zahmet kısaca bi anlatabilirmisin bu filtreleme özelliğini? senide meşgul ediyorum kusura bakma.şimdiden teşekkürler kardeş... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
|
her program açıldığında bir uyarı çıkartır Ama uyarıyı kapatabilirsiniz eğer bir filtreleme işlemi olursa arkaplanda olur ama truevektor zaten onun tespiti için açık uyarı ekranını kapatın sadece
opitons seçeneği içinde olması lazım programı ekliyorsunuz sadece Sonuçta o porgramı ekleyince o portuda filtrelemiş oluyorsunuz başka bir program o porttan çalıştığı takdirde yine uyarı vericektir.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|