En çok kazandıran indirme sitesi dosya sınırı: 100 GBUzun süredir war3zle içiçeyim ve bir çok indirme başına para kazandıran site denedim hepsinde bir çok sorunla karşılaştım. indirme saymada sorunlar oldu, ödeme yapmayanlar oldu, kapanan ve sahibine ulaşamadığım siteler
Konu ! JUBA ! tarafından açılmış, 1936 kişi tarafından görüntülenip, 32 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
En çok kazandıran indirme sitesi dosya sınırı: 100 GB konusundaki toplam yorum: 32, okunma sayısı: 1936. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
Uzun süredir war3zle içiçeyim ve bir çok indirme başına para kazandıran site denedim hepsinde bir çok sorunla karşılaştım. indirme saymada sorunlar oldu, ödeme yapmayanlar oldu, kapanan ve sahibine ulaşamadığım siteler oldu, bir süre sonra oranları düşüren siteler oldu.. Ama turbobit bir çok özelliği ile beni cidden şaşırttı. herşeyden önce sorunsuz ödeme yapıyorlar. indirme saymama gibi birşey yok detaylı indirme grafiği de mevcut. ftp remote multi upload gibi seçenekler de var. ![]() işte turbobitin özellikleri: -1 Gbit / sn limiti ile hız indirme imkanı. -100 Gb kadar Tek part dosya transferi. -son indirilen andan itibaren 30 gün dosya saklama süresi -sınırsız kapasite ve dosyalarınızı sayısı -Bulunduğunuz yere en yakın bir sunucuya dosya upload 1,000 indirme kazanç oranları: File size Rate, $ 1Mb .. 4Mb - $3 5Mb .. 9Mb - $4 10Mb .. 49Mb - $6 50Mb .. 99Mb - $7 100Mb .. 249Mb - $9 250Mb .. 1500Mb - $12 1500Mb .. 100Gb - $15 -1 mb'lık bir dosya bile geçerli bu büyük avantaj. indirmenin geçerli olduğu ülkeler: Russia, Ukraine, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Estonia, the USA, Canada, Australia, Belgium, Great Britain, Germany, the Netherlands, Italy, Ireland, Spain, Portugal, France, Switzerland, Denmark, Norway, Finland, Sweden, Bulgaria, Greece, Poland, Romania, Slovakia, Turkey, Czech Republic, Kuwait, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Japan and Singapore; -internetin yaygın olarak kullanıldığı ülkeler mevcut diğer ülkelerden zaten hit almanız çok zor. Üye olmanız için referanslı link Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=393609 bu linke tıklayıp sağ üstteki Signup for FREE! yazısının üstüne geldiğinizde sadece mail adresi ve şifrenizi girdiğinizde üyelik gerçekleşmiş olacak daha sonra upload yapmaya başlayabilirsiniz. referanslı linkten üye olanların mail adreslerine panelimde ki ayrıca tüyolar içeren bir döküman hazırlayıp göndereceğim. refesanssız üye olmak için: turbobit.net adresine gidip aynı şekilde üye olabilirsiniz. Üye olmanız için referanssız link Turbobitin diğer sitelerden farkı bununla da sınırlı değil kendi indirme sitenizi bile oluşturabilirsiniz detaylar için buraya bakabilirsiniz: http://turbobit.net/partner ödeme garantisi: ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422869
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 167305
|
üyeliq aldım inş dediğin gibi verirler parayı
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #227403 Yer: istanbul
Karma etkisi: 14755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1475048
|
güzel paylaşım tşk yanlız paypal neişe yarıyor nasıl kullanılıyor?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #347222 Yer: Anakara
Karma etkisi: 23907
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2390115
|
Teşekkürler kardeş biz kendimiz dosya yüklersek para kazanıyoz demi yoksa yükledigimiz dosyanın inme sayısına göre mi
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
|
hile yapmadığınız sürece parayı verirler.
Alıntı:
burada detaylı bilgi var: http://www.wardom.org/paypal-nedir-t169899.html indirme başına para kazandırıyor. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1192
Karma etkisi: 1269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 126030
|
uzak dosya yükleyici var mı
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
evet uzaktan dosya yükleme de mevcut ayrıca detaylı liste bölümü var sorun çıkarsa yeniden başlatma gibi özelliklerde var.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86806 Yer: siz'im :p
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2287147
|
hile derken 250 proxy ile downloadr a bıraksam sorun olurmu ?geceden Sabaha 3gb çekerim sonuçta
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
başka forumlarda paylaşınca hem sitenin reklamını yapıyorum hemde para kazanıyorum bu yüzden bu tarz birşey denemedim birşey söyleyemem. bir de özellikle ingilizce büyük forumlarda paylaşmak daha mantıklı olur beğenilirse ve yorum alıp üst sıralara çıkarsa bir gecede çok daha fazla indirme olur.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #319180 Yer: Everywhere is Trabzon For Us
Karma etkisi: 4058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 405313
|
Üye oldum
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
|
üye olduğun için sağol
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80081
Karma etkisi: 632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 62604
|
paylaşım yapabileceğimiz yabancı forumları pm atabilirmisin??
biraz bakaym mantıklı geliyor şuan. atacağın forumlarda çok kalabalıksa refin olur bi girerim şu işe ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268849 Yer: türkiye
Karma etkisi: 9149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 914468
|
üye oldum bende =)
yanlız bu paybal hesabı için mutlaka kredi kartı mı gerekli banka kartı iş görmez mi ![]() bize bu sitenin para göndermesi için paybal hesabı şart mı ya da paybal hesap nomu bulamadım ki oraya yapştırıyim ![]() bana bi yardımcı olurmusun kardeş =) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162223 Yer: istanbul
Karma etkisi: 1156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 115184