en iyi modifiye xp yi seçelimarkadaşlar gerçekten o kadar çok xp var ki insan önce sade bi xp olsun orjinal olsun diyo..sonra konulara bakınca ya modifiye xp olsun dio..tabi o kadar modifiye xp içinden hangisini
Konu mitolojik tarafından açılmış, 8670 kişi tarafından görüntülenip, 18 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
en iyi modifiye xp yi seçelim konusundaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 8670. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #282342
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar gerçekten o kadar çok xp var ki insan önce sade bi xp olsun orjinal olsun diyo..sonra konulara bakınca ya modifiye xp olsun dio..tabi o kadar modifiye xp içinden hangisini seçeceğini bilmio (benim gibi
)..neyse arkadaşlar şimdi herkes kullandığı ve memnun kaldığı modifiye xp yi söylesin ve bazı önemli özelliklerini içindeki önemli programlarıyla falan tanıtabilirse süper olcak.eksik yönlerinide yazarsak tercih konularını anlayabiliriz..hem seçim yapamayan arkadaşlar içinde önderlik etmiş oluruz..ilk olarak ben başlayayım ; Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] kullandığım xp: perfect xp service pack 3.. özellikeri ; 1 - farklı tema seçenekleri var ama fazla iyi değil bu konuda 2- hız konusunda bana göre yeterince iyi değil 3- ie 7 , mediaplayer 11 ,firefox , ccleaner , nod 32, office programları ve nero yüklü 4- nero eski sürüm 5- nedense net bağlantım fazla gidip gelio 6- görünümde yeterli değil kullanılabilir ama benim tercihim bu değil..(kullanmak istediğim xp yi yorumlara göre değerlendirmek istiyorum zaten ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #276031 Yer: TURKMENISTAN
Karma etkisi: 1136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 113222
|
FreshXP en iyisi benim için . Hızı da iyi , görününümü de iyi . Ufak tefek sorunları var ama yine de kullanılabilir .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Photoshop Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #166492
Karma etkisi: 15003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1499728
|
shanex :-)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27776
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 13
|
Windows XP Evolution 5 (conax edition)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312598
|
clean xp bence çok iyi
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #316414 Yer: İzmir | Thc,Ocb
Karma etkisi: 8367
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 836282
|
Micro xp , litexp , perfectxp , clean xp ...
Hepsi sorunsuz ve güzeldir |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5406
Karma etkisi: 230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22222
|
orjinal xp
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145661 Yer: Nilüfer/Bursa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 347203
|
orjinal xp
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20790 Yer: LostDoomSDay
Karma etkisi: 22657
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2264660
|
windows xp
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349858 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 3314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 331156
|
orjinal xp
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377218 Yer: im wardom
Karma etkisi: 5400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 539667
|
orjinal xp gerisi yalan dolan
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113027 Yer: izmir-bornova
Karma etkisi: 6
|
clean xp sorunsuz,,, hızlı en guzelıde
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #314636 Yer: Zombie Nation
Karma etkisi: 10975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1096923
|
bir konuya açıklık getirmek istiyorum orjinal değil orijinal
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
bence de ultra xp cok iyi özelliklede katılımsız programları ile stabil çalışıyo hata vermiyo rami ne kadar harcadığnadikkat etmedim win7 ye geçmeden önce hep onu kullandım hatta win 7 ye format atınca programları yine ultraxp nin dvd sindeki katılımsız program menüsünden yüklüyorum
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312598
|
konuyu hortlatıyor gibi olacağım kusura bakmayın fakat sanırım en doğru başlık burası.
arkadaşlar ben onlarca xp denedim. biliyorsunuz artık netbooklar çıkalı cdrom kullanımı çok azaldı ve yavaş kalıyor usblere göre. bende bu yüzden xp ve diğer bütün işletim sistemlerini usb ile atıyorum. fakat clean xp içine entegre edilmiş driverler çok güzel şekilde bütün sürücüleri görüyor ( hemen hemen ) fakat usbye atılamıyor. kaynak cd xp değil gibi bir hata alıyorum. ayrıca clean xp içinden bir çok şey çıkartılmış, örneğin kodak z950 foto makineyi görmüyor vs... rus dili bölümünde okuduğum için rus sitelerinde de cirit attım fakat yok aradığım gibi birşey... öyle bir xp olsun ki, içinde clean xp gibi driverlar entegre olsun, orjinalliğinden çok birşey kaybetmesin yani fazla oynanmamış olsun... netbooklar için ideal var mıdır böyle bir xp ? |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|