En Kısa Zamanda 1st Class'lı Olacağım .. Tavsiyeleriniz .. ?Merhaba Arkadaşlar. Bende En Kısa Zamanda 1st Cass'lı olacağım. Bunun İçin Sizinde Düşünce ve Önerilerinizi Bekliyorum. Örneğin; Programların Güncellenmesi, İşe Yararlık Derecesi, Logların Ulaşma Zamanı Vs vs vs .. Bu
Konu MrßurocK™ tarafından açılmış, 1402 kişi tarafından görüntülenip, 43 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
En Kısa Zamanda 1st Class'lı Olacağım .. Tavsiyeleriniz .. ? konusundaki toplam yorum: 43, okunma sayısı: 1402. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #340091 Yer: İstTanßuL
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba Arkadaşlar. Bende En Kısa Zamanda 1st Cass'lı olacağım. Bunun İçin Sizinde Düşünce ve Önerilerinizi Bekliyorum.
Örneğin; Programların Güncellenmesi, İşe Yararlık Derecesi, Logların Ulaşma Zamanı Vs vs vs .. Bu Gibi Konularda Bilgi, Düşünce, Görüş İstiyorum.. Şimdiden Merak Edip Okuyan Herkeze Teşekkürler ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60183 Yer: Sisli/Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3777416
|
Giripte memnun olmayan yok gibi
![]() Verdiğinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun. Loglara ulaşım %100 Güncelleme %100 Sorulara cevapta en kısa zamanda. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
En Güzel Avatar
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #186090 Yer: TeRK-i DiYaR..
Karma etkisi: 13251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1324488
|
Kısmetse bende 2-3 hafta sonra geçiceğim first class'a
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
ÖyLéysé ßéndé 1 HafTaya 1st Class'dayım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Birgün herkes 1st li olacak
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35569 Yer: adana
Karma etkisi: 759
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 75233
|
bekleriz...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
Kısmetse (Ban yemişsin
) askljdfasd ![]() 1stClass olunmaz! 1st Doğulur ![]() işin dalgası forum için olacaksan güncel döküman ve veri yok (Gördüğüm kadarıyla) keylogger ve gamehacking bilgileri dışında.. Keylogger için olacaksan Lafta supertrojan için keylogger'in güncellemesi bazen gecikiyor.. Ama sorunsuz çalışıyor orası ayrı. herkes en az 1 kere konu acmıstır 1st olcam diye(ben dahil) Tavsiyelerim fazla acele etme Hatta birinden keylogger üretici exesini al ve kendi nickin için bir server.exe hazırlayıp dağıtmaya başlamanı tavsiye ederm ![]() Çünkü Keylogger eline geçtiği anda Kafan öyle bir karışıyorki ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorsun ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #256546
Karma etkisi: 3077
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 307215
|
Programlar bölümü için olacaksan ol. Ama dökümanlar ve diğerlerinden fazla birşey bekleme.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=287302 Tavsiyem bu ara kesinlikle üye olma. (Kızmayın) m3hm3t şimdi trojanla uğraştığı için ve özel mesajla 1st asistle yardım konularıyla falan ilgilendiği için forumun "paylaşım" kısmına haklı olarak zaman ayıramıyor. Trojan çıksın olursun. Benden sana tavsiye... Beni en çok dökümanlar ilgilendiriyordu. Ayrıca güncel exploitleri bir Türk forumundan takip etmek isterdim ama nerdeee... ![]() Neyse fazla içimi dökmiyim. Ama ben de herkes gibi memnunum. Benim derdim daha memnun olmak... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35569 Yer: adana
Karma etkisi: 759
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 75233
|
burası first classtır.gelen çıkmıyor acep nedendir?
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
Üye numarası: #339144
|
Mutlaka geç. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
|
Péki Msn Crackér ( Msn Şifresi Kırma Programı ) Sadece Kendi Oturumundan Giren Msnlerin Şifresini Buluyormuşş Bu Doğrumu ? Yanii İstediğim Bir Msn'yi Hackleyemeyecekmiyim?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
Alıntı:
![]() wardom'un neresindensin,,firstclass'ındanım abi ![]() ![]() saygılar |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #293507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 55467
|
Kardeş sen gel biz her türlü anlatmaya hazırız
![]() Keylogger yakalandığı anda güncelleniyor(2-3gündür yakalanıyor ama Mehmet abi güncelleyecektir en kısa zamanda )Ayrıca online game hacking bölümümüz var , her türlü yardımcı olunuyor.. Off-topic bölümünde muhabbet ettiğimiz konu bile var ![]() Tavsiyem hemen gel , yatırdığını maddi anlamda 100katıyla kazanabilirsin 100ü sallamasyon yazdım game hackingden zengin olanlar var ![]() ![]() Pişman olmayacaksın Her türlü yardımcı oluruz elimizden geldiğince , bizi aşarsa Mehmet abi veya moderatör,yönetici arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır. Sorunu özel olarak onlara sorma imkanı , kısa zamanda cevap olanaklarını saymıyorum bile![]() |
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Çırak
|
Alıntı:
Ayrıca .. Kişisel durumlar var onun için msn hack'ın üzerinde duruyorum . Alıntı:
|
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 1st class |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|