En üst düzeyde güvenlik nasıl sağlanır. Sniffer engellemeMerhaba bilgisayarıma windows 7 ile format attıktan sonra neler yapmalıyım. Güvenlik üst düzeyde olsun istiyorum. Sniffer ile bilgisayarımıza girişleri nasıl engelleriz ? Bunlar için ne yapmam gerek şimdiden teşekkür ederm.
Konu TheGodFather tarafından açılmış, 222 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
En üst düzeyde güvenlik nasıl sağlanır. Sniffer engelleme konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 222. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #337988 Yer: Ev :)
Karma etkisi: 284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28199
|
Merhaba bilgisayarıma windows 7 ile format attıktan sonra neler yapmalıyım. Güvenlik üst düzeyde olsun istiyorum. Sniffer ile bilgisayarımıza girişleri nasıl engelleriz ?
Bunlar için ne yapmam gerek şimdiden teşekkür ederm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #362716
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -1093
|
Arkadaşlar konu biraz eskimiş fakat önemli bir konu. Bir komşumun internet aboneliğine dahil oldum. Şu an 4 kişi kullanmaktayız. Ben de Win 7 kullanmaktayım. Amacım dahil olduğum bu ağda diğer kullanıcılar tarafından hiç bir şekilde görünmeme, başkalarının msn dahil, tüm internet veri paylaşımımda sniff programları ile bilgi toplayamaması. Bununla alakalı program olabilir veya ufak bir kaç ip yapılandırması olabilir, değerli görüşlerinizi beklemekteyim. Alfa awus 036h kullanmaktayım. Şimdiye kadar fazla kullanmamakla birlikte şöyle bir bilgim var. Ip yapılandırmamı farklı bir network e alıp, ağ geçidini ve dns yapılandırmasını modemin ip adresi yapınca, diğer kullanıcılar tarafından görünmeme imkanı var. IP sniff yapılınca bu şekilde veri alınır mı? Başka görüşü olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
valla kafayı kitleyecektim az kalsın du bakalım çözeriz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
|
Biraz araştırma yaptığımda switch kullanımının az da olsa engelledini okudum. Sanırım kesin olarak önlemenin yolu değişik şifreleme programları kullanmakmış. Tabi bunu yapabilmek için, karşınızda yazıştığınız kişinin de bilgisayarında olması gerekiyormuş. Fakat daha net bilgisi olanları okumaya hazırım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
bu kadar dert etme fakat illaki güvenlik duvarım mükemmel olsun diyorsan COMODO güvenlik duvarı bence iyi derim yaklaşık 12yada 15 tl civarınca 1 yıllık lisansı ücretsiz sürümüde kullana bilirsin ayarlar sekmesinden tü portları gizle ve kapat dedikten sonra bişiler oluyor ama tam bakmadım bi dene istersen
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
|
Tam olarak etki edeceğini sanmamakla birlikte şöyle bir şey okudum, donanımsal olarak ayırmadan firewall, router vs. tam performans alınmıyor. Fakat Wiresharkla protokolleri kontrol edebilirmişiz. Fakat yazılımsal olarak net bir çözüm yok anlaşılan?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2012
Üye numarası: #592352
![]() Karma: 10
|
Sniff programları nedir acaba.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kablosuz Ağlar ve Güvenlik | Mr.666 | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 3 | 26-04-2012 22:28 |
| 6300 güvenlik kodunu nasıl bulabilirim | bennybenassi.. | Cep Telefonları | 1 | 24-01-2010 19:11 |
| Linux'ta en güvenlik nasıl sağlanır? | Volatile. | Linux | 2 | 24-01-2009 13:18 |
| Ağlarda Güvenlik | inanhuseyin | Networking - Ağ Güvenliği | 0 | 29-08-2006 22:35 |
| Sistem Güvenliği Nasıl Sağlanır? (Ağ Güvenliği) | Suk1y3n | Networking - Ağ Güvenliği | 1 | 19-07-2006 17:40 |
|
|