ermeni vatandaşımızın son anları...artin penik: buradan (http://www.youtube.com/watch?v=uh2f2qsc5Yg) umarım her ermeni vatandaşımız türklük ruhu ve bilinciyle ne demek istedigimizi anlayabiliyordur. Türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan türk bayragı altında türkçe konuşan birbirleriyle din-dil ırk
Konu adenia tarafından açılmış, 243 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ermeni vatandaşımızın son anları... konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 243. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7771 Yer: im, yurdum ''vatanımdır.''
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31027
|
artin penik:
buradan umarım her ermeni vatandaşımız türklük ruhu ve bilinciyle ne demek istedigimizi anlayabiliyordur. Türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan türk bayragı altında türkçe konuşan birbirleriyle din-dil ırk ve tarih bagıyla baglanmış herkes türktür. sonradan gelenler ancak turist olabilirler. kürdüde türktür ermeniside türktür. birileri çıkmış türkleştirilmeye çalışılıyoruz diyor. o zaman gidersin almanyada yaşarsın gör bakalım milliyetçilik nasıl yapılıyor? bazılarına rahatlık batıyor anlaşılan. begenmeyen çeker gider. burası türkiye cumhuriyetidir türk milliyetçiligi yapılır yapılmak zorundadır. cumhuriyet kurulalı 80 yıl oldu ve türkiye cumhuriyeti dönüşümünü tam olarak tamamlayamamıştır. bazı güçler bunu fırsat bilerek oyunlar oynamak istemekte.. ben ve sizler var oldukça türklük ruhuda yaşayacaktır. türküm demekten utananlar çekinenler türkçe konuşanlardan hazlanmayanlar kendilerine turist pasaportu alsın ve bu memleketi terk etsin bakalım nerede yaşayabiliyor? ermeniside bizim kürdüde bizim türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan her etnik grup bizimdir. 32 farklı etnik köken oldugumuz söyleniyor olsun varsın ne güzel.. eger bu memleket bizimse hepbirlikteyiz.. bizden başkasıda yok tarihimizle kültürümüzle hepimiz ortagız bu memlekete.. hepimiz birimiz birimiz hepimiz için yaşayalım.. yukarda belirttigim koşullar etrafından etnik milliyetçilik yaparak türk milliyetçiligine köstek olmayalım. farklı etnik gruplar altında hepimiz türküz. türk milliyetçiligine sahip çıkalım milliyetçilige sahip çıkmak demek tarihimize kültürümüze bu topraklara sahip çıkmak demektir. bu temennilerimi dile getirmek istedim umarım yanlış anlaşılacak bir sözüm olmamıştır. konu açarak yanlış yapmış olmuyorumdur umarım. uyarırsanız sevinirim.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=116736 saygılar sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #38032 Yer: Bilmem Ki!
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 227
|
Sevdim seni eleman. İfadelerini aşırıya kaçmadan anlatabilmişsin. Bir Ermeni kendi milletini anlatıyor. Türkiye - Karabağ - Azerbaycan hattında olanlar bize nasıl yansımış görüyoruz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18198 Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20307
|
güzel yorum +k
geçen bir youtube de gördüm bir video kürdün teki kalmış ataturke davar falan demiş türklere davar demiş Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=116736 sırf bunun için diğer kürdlere kötü gözLe bakmam.benim bir sürü kürd arkadaşLarım var TV'de de görüyoruz ataturk ü seven kürd ler dolu türkleri seven kürtler dolu.Sırf bir kaç gerzek için koca köyü yakmayız.Bizler hoşgörülü insanLarız ama vatanımıza milletimize kötü laf söyletmeyiz(eleştiri hariç) |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|