Eror Hataları İle Site Md5'lerine UlaşmaAz önce forumda bir arkadaşın imzasına bakayım derken imzasının bir siteden kayıt edildiğini gördüm sitede bir kaç aramaya yaparken aldığım hata mesajlarını sitenin açıklarını bulmak için kullandım ve sitenin database
Konu Balamir tarafından açılmış, 474 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Eror Hataları İle Site Md5'lerine Ulaşma konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 474. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Az önce forumda bir arkadaşın imzasına bakayım derken imzasının bir siteden kayıt edildiğini gördüm sitede bir kaç aramaya yaparken aldığım hata mesajlarını sitenin açıklarını bulmak için kullandım ve sitenin database md5 lerine ulaştım md5'leride wilw0rm gibi siteler'den girip md5 karşılığını alabilirsiniz siteyi hackleye bilirsiniz örnek olması için sizlere site adresini veriyorum deneme yapabilirsiniz database lerine ulaşa bilirsiniz insanların bunları forumlar'da kullandıklarını düşünürsek herkezin imzasında sizin isminizi göstere bilirsiniz
açık hakkında daha fazla bilgi vermesi için 3vr3n arkadaşımızdan rica ettim gerekli açıklamayı yapacak Saygılarımla...Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=275583 ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
bareyyyy
emeğine sağlık usta Maşallahın var ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
Yalnız Balamir yeni fark ettim Bunlar veritabanına kaydedilen Oturum bilgileri(SESSION)... Her kullanıcıya bir oturum bilgisi geliyor.
4images scriptinin session tablosu diyebiliriz. error_reporting(0); diye bir fonksiyon var PHP'de, bunu en tepeye yazıyorsunuz. Çıkan hataları ekranda bu şekilde göstermiyor. Sonuçta hatalardan yola çıkarak ters mühendislik yapılabilir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=275583 Sql enjeksiyon açığı bulurken de bu tip sql hatalarını analiz etmeniz gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645