eurovision da şarkımız türkçe olmalımıSizler ne düşünüyorsunuz? The yazı... Le Coin ve King Fisher'ın önünden yürüyerek, Biletix'e gittim, Babylon'daki konser için Trakya All Stars Featuring Smadj'a yer ayırttım, sonra, The House Cafe, Princess Hotel
Konu HALİTbinVELİT tarafından açılmış, 959 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
eurovision da şarkımız türkçe olmalımı konusundaki toplam yorum: 19, okunma sayısı: 959. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99869
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1193
|
Sizler ne düşünüyorsunuz?
The yazı... Le Coin ve King Fisher'ın önünden yürüyerek, Biletix'e gittim, Babylon'daki konser için Trakya All Stars Featuring Smadj'a yer ayırttım, sonra, The House Cafe, Princess Hotel ve Moviplex'in yanından Zara'ya çıktım, Schlotzsky's Deli, Massimo Dutti, Nine West ve Mc Donalds'ın önünden, Burger King ve Marks&Spencer'ın olduğu tarafa geçtim, Lacoste ve Mango'ya baktım, üşümüştüm, Starbucks'a daldım, macchiato büyük geliyor, espresso tercih ettim, oradan D&R'ye girdim, Auto Show, Chip ve Cosmopolitan aldım , Crown Cafe, Veni Vidi ve Norht Shield'in önünden yürüyerek, New York Bagel Factory'e geldim, acıkmıştım, fast food severim, ayıptır söylemesi, Philadelphia cream cheese'li bagel ve üstüne pancake yedim, o sırada masada bulunan bir gazetenin Look ilavesine göz attım, alışverişin zamanı diyor, iyi fikir, taksiye bindim, kapısında Taxi yazıyor, önümde giden otomobilin arka camında da baby on board yazıyor, Fenerium'un önünden, Nautilus'un solundan geçip, Capitol'un oraya çıktık, trafik kilit, "oh my god" dedi şof Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=111899 ör arkadaş, döndük mecburen, TEM'den gideceğiz , Incity, Kent Plus, Uphill, My World, Moontown, Diamond, Suncity ve Highpark'ın arasından köprüye ç ıktık, Mashattan sağımızda kaldı, biz sola döndük, Metrocity'nin önünde indim, ağız alışkanlığı "thank you" dedim şoföre, o da "see you" dedi bana, Metrocity'e girmedim , Harvey Nichols'ı merak ediyorum, Angelo Nardelli, Bally, Bashqua, Carnevale, Perigot, Haaz, Fornarina, So Chic, Patrizia Pepe, Swarovski, Scabal, Birkenstock, Cesare Paciotti, Furla, Shisly, Momtobe, Only, Mandarina Duck, Via Pelle ve Kaloo'ya şöyle bir bakıp, Harvey Nichols'a girdim, pahalı, daha bir halk tipi shopping center 'a gideyim dedim, şöyle insanların gönlünce öldüğü, çocukların dövüldüğü falan bir yer, başka bir Yellow Taxi 'ye bindim, radyoda Joy FM açıktı, şoför baktı ki bende Türk tipi var, Power Türk'e çevirdi, Sivaslı Hadise stir me up'ı söylüyordu, dinleye dinleye İstanbul'un biggest alışveriş merkezine geldim, Soleil, Dry, Fleor, Bernardo, Tchibo, De Facto, Jujube, Saffio, Best, Jump, Sun, Silver, Oxxo, Seven Hill, Evita, Bleu Petrol, Sunset, Oysho, Colors, Perspective, Lovesyou, Fever, Little Big, Ravelli, Red Apple, Next, Miss Trendy, Shoeroom, Lilies , hepsi çok güzel, Waly'de ayakkabımı boyatıp, Flower'dan çiçek aldım, Advantage Platinum'u yanıma almayı unutmuşum, Mastercard Gold ile ödedim, parayı öderken aklıma geldi, arada bir çalışıyormuş gibi yapmak da lazım tabii, işe geldim. Bugün yazmak istediğim konu şu... Eurovision'a yabancı şarkı sözü ile katılırsak, kültürümüz rencide olur mu? (Alıntı) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69704
Karma etkisi: 7301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 729194
|
bu durumda bir seçim yapmalıyız.
Ya İngilizce şarkıyla girip derece alacağız, ya da Türkçe'yle girip düşük puan alacağız. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=111899 bunun nedeni ise, yabancıların, kendi dillerinde olan şarkılara oy vermeleri. bence ingilizce ile girilmeli. Türkçe şarkıyı 2 senedir deniyoruz. şarkılar berbat ötesiydi. ya da adam gibi sanatçılar ile çıkılmalı ve Türkçe okunmalı. Kenan doğulu yerine Zülfü livaneli olabilirdi mesela... ama bu hükümetle , biraz zor |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51318 Yer: Antalya/๓єгкєz
Karma etkisi: 2137
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 212643
|
ben derm k burda öneml olan Türk müz yan Türk dili deiil ki
konu yürovisyon sa sesimz önemli |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45236 Yer: denizli
Karma etkisi: 187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18093
|
türk kültürü diyorsunuzda yazıda anlatılmak istenende o zaten kültürümüz kalmadı
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #88975
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1047
|
öncelikle eurovision da bi amac belirlemeliyiz..türkcemizi yani ülkemizi bi anlamda kültürümüzü mü tanıtcaz yoksa eurovision da 1. mi olmak isteyecez..bence kültürümüzü tanıtmalıyız..1. olmanın cok da büyük bi önemi yok..özenti sarkılarla katılmanın da bi anlamı yok...biz kendi "ney"imizle kavalımızla sazımızla katılalım.. inanın eurovisionu bizim kadar önemseyen bi ülke daha yok...saygılar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99520
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 11
|
gundogan baskana katılıorum...burada hedef ne ??yapmak ıstedıgımız ne??
bunu kestırmek lazım... suan da dunyada bı alternatıve muzık dalgası almıs basını gıdıo...e ne gusel ıste... yap kardesım sole mıstık bı altyapı wer coskuyu...koy ortaya gusel bı sahne... anadolu atesı tadında...bak bakalım kım bırıncı gelıo o zaman ...bızım malımızı pazarlamayı bılmıoruz ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=111899 ama ogrenıcez bunu da saygılar ... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103454
![]() ![]() Karma: 185
|
TÜRKİYE olarak giriyosak bence türkce bı parcayla grmelıyız
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
bence garanti yabancı olcaq sarkımız kenn dogulu böle diyordu gecen hafta..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74758 Yer: ĨżмĨя/KsK
Karma etkisi: 1456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 144796
|
kazanmak istiyorsak yabancı olmalı
ayrıca çokta önemli değil kazanıp kaybetmek bence bunu gereğinde fazla ciddiye alıyoruz![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
Gereğinden fazla önem verdiğimiz bir konu bence memleketimizde başka sorun yokmu?Mesela ben işsizim.eurovisyona ingilizce ile katırlırsakta daha çok üzülürüm.Hükümet gün be gün vatan toprağını satarkn 2000 yıllık tarihimizle beraber dilimizide satıcak.Yabancı dile karşıyım çünkü ben Türk'üm.Kim ne derse desin Avrupaya yalakalıktan başka birşey değildir ingilizce ile katılmak kazanıp kazanmamamız emin olun avrupa için önemli değil önemli olan bizim güzel Türkçemizi kaybetmiş olmamız.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84403
Karma etkisi: 528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52142
|
iyide arkadaşlar konuyu açan arkadaş eurovisionu tartışmak için açmamışki konuyu ..iğneleme yapmış sadece ..kültür yozlaşmasını göstermek istemiş..en azından ben öyle anladım...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
katılıyorum dostum... ama trt(yani devlet) bu işe para yatırıyosa karşılığını almalı. O yüzden modaya uyup ingilizce parçala gitmeliyiz, Bence.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99869
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1193
|
kemalist arkadaşın dediği gibi konu yu sadece durumumuzu ortaya koymak için yapmıştım ama
eurovizyon konusunda baya insanların söyliyeceği şeyler var mış ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76903
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 68
|
xamina, soylediklerine katiliyorum ancak yanlis diye hep bu taraf gosterliyor
niye hic kimse artan kuran kurslarini , yobazlasmayi , haciligi , hocaligi gormuyor? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
eurovisiyon olayı boş iş turksen turk olarak kal ingilizce özenti ülkesi olmamalıyız turkcemize sahip cıkmalıyız diyorum
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|