Evliya padişah -> Sultan Abdülhamit Han ile ilgili etkiliyeci bir olaySultan abdulhamithan hz. hergece yaptığı gibi bir gece masasının üzerine kafasını dayayıp uyumaktaydı. ansızın kalkıp askerlerini çağırdı, ve onlara beşiktaşta şu sokağa, şu nolu kapıyı çalın, kapıyı açan adamında kafasını
Konu Junqie tarafından açılmış, 1704 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #425782
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 609642
|
Sultan abdulhamithan hz. hergece yaptığı gibi bir gece masasının üzerine kafasını dayayıp uyumaktaydı. ansızın kalkıp askerlerini çağırdı, ve onlara beşiktaşta şu sokağa, şu nolu kapıyı çalın, kapıyı açan adamında kafasını kesip orda bırakın, sabah olunca cesedini kaldırırsınız dedi. Askerlerde padişahın dediği adrese gitti, kapıyı 35 yaşlarında bir adam açtı ve askerler emir gereği o adamın kafasını orada kesip sabah kaldırmak üzere oradan ayrıldılar.
sabah olunca askerlerin komutanının aklı başına geldi, yahu dedi bu herifi bize niye kestirtti padişah deyip, vicdanı sızlamaya başladı. Cenazenin başına gitti, cenazenin başında o adamın annesi ağlıyordu. Teyzeciğim dedi, sultan abdulhamit hanla oğlunun ne alıp veremediği vardıda, onun öldürülmesi için bize emir verdi ? diye sordu, yaşlı teyzeye. Teyzede ; - Allah onu başımızdan eksik etmesin, allah ondan razı olsun deyince, komutan şaşırdı. Ne oldu teyze dedi. Teyze anlatmaya kalktı. Bu yatan benim oğlumdur, berduşun tekidir. Enson dün akşam bana sulanmaya kalktı. Ben ona yapma oğlum ben senin ananım, istersen sana para vereyim umumhanelere git, ama ben senin ananım bana öyle şeyler yapma dedikçe beni dinlemedi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=390712 Ve en son beni zorla yatağa yatırdı. Yatırdıktan sonra bende "Yarabbi, bu şehirde senin veli bir kulun yokmu bana yardım edecek" dedim. 5 dakika geçmediki siz geldiniz ve oğlumu öldürdünüz, allah o padişahtan razı olsun dedi. İşte sultan abdulhamitin müthiş istihbaratını merak edenlere yaşanmış bir anektod. Ne yazıkki o büyük sultanı kafir olan tevfik fikretten başkası anlayamamıştı. Sadece o kafir ittihad ve terakkicilerin yaptığının çok büyük ihanet olduğunu dile getirdi. Şimdinin rahmetle anılan o büyük alimleri, evliyalarıda o büyük sultanı arkasından hançerlediler. İnsanların sözde o insanlara alim evliya demesine bakmayın, o evliya ve alimler imanını kurtarabildilerse ne mutlu onlara, ama ahırette hepsi onun karşısında hesap verecek, o evliya sultanı 3 kuruş dünya menfaatine karşılık satmanın ne olduğunu eminimki görüyorlardır. Birçoğuda hepinizin tanıdığı bildiği insanlar, ne diyelim allah affetsin. alıntıdır Abdülhamit Han ı yıllardır bizlere okullarda kötülüyorlar ona ait defalarca kötü sözler duydum.Ama şuanda onu araştırmak beni resmen eğlendiriyor. Kaynak |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #441870
Karma etkisi: 969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 96637
|
gerçekten etkileyiciymiş
![]() +++k benden tesekkurler |
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #393748 Yer: kocaeli izmit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8354327
|
emeğine sağlık gardaş , tam bi ibretlik olay.
okullarda öğrendiğimiz tarih ile gerçek tarih arasında dağlar kadar fark var. sen sen ol araştır,eminim ki doğruyu bulacaksın. Allah'a emanet,kal sağlıcakla... |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #208143 Yer: imin ne önemi var ;)
Karma etkisi: 18851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1884418
|
Çok teşekkürler bu bilgi için +k
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #140020 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 16634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1662814
|
Güzel Yazı
![]() |
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
Alıntı:
Şu mübarek kandil gününde hepinizden Allah razı olsn |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #455582
Karma etkisi: 15552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1555061
|
Teşekkürler paylaşım için
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #452187 Yer: Wardom.Org
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 821124
|
helal olsun adama ne mübarek bi insanmış bu kandilde bizi biligilendirdiğin için çok teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #432350 Yer: siz Yurtsuz :D
Karma etkisi: 2791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 278892
|
bilgilendirmen icin tesekür ederim
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Her fırsatta yazıyorum.
İnternette bulduğunuz her şeyi Wardom'a taşımayın. İnternek alemi tam bir çöplüğe dönmüştür. Sizlerde bu çöplükten her bulduğunuzu buraya aktarmayın. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=390712 Tevfik Fikret'e, İttihatçılara kafir Abdülhamid'e veli diyenlerin şıhlarını yada şeyhlerini aynı Abdülhamid deli diye içeri tıkmıştı. Tarih, romanların hakramanlarına yarattırılmaz. Tarih belge ile olur. İspat ve kaynakla olur. İşkembe-i kübradan atmakla olmaz. Gereksiz konu kilitlenmiştir. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|