*.exe uzantılı videomerhabalar, forum sitesinde çok aradım ama konuyu nereye açacağımı bulamadım. Yönetimdeki arkadaşlardan özür dilerim şimdiden.. Elimde *.exe uzantılı videolar var ve bunları acarken şifre ile açıyorum benım ID me özel
Konu maybenoyfa tarafından açılmış, 143 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
*.exe uzantılı video konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 143. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #341623
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhabalar, forum sitesinde çok aradım ama konuyu nereye açacağımı bulamadım.
Yönetimdeki arkadaşlardan özür dilerim şimdiden.. Elimde *.exe uzantılı videolar var ve bunları acarken şifre ile açıyorum benım ID me özel verilen bi şifre ile ve bu egitim videolarını izliyorum ama izlerken ''camtasia studio, flash back recoder'' gibi ekran görüntüsünü yakalayan videolar kendini kapatıyor ve açılmıyorlar nasıl alabilirim bu videoların ekran görüntüsünü. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522274 Exe uzantılı dosyaları avi formatında convertleme me de izin vermiyor. yardımçı olabbilirmisin bu konu hakkında. Not: videoları izlerken hiç bir şekilde copy-paste yapamıyorum word dosyasındakı yazıları bile kopyalamama izin vermiyor. Bu nasıl bir yazılımdır ve bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Total Video Converter HD v3.71 + Serials | alfarolex | Programlar | 0 | 11-12-2011 16:52 |
| Xilisoft Video Converter Ultimate v6.0.4 Build 0610 || FULL VERSION | dryusufbal | Programlar | 11 | 24-06-2010 19:33 |
| Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter 6.2.0603 | neffeno | Programlar | 8 | 13-12-2009 21:55 |
| OJOsoft Total Video Converter v2.6.3.0304 Portable | uygarozdemir | Programlar | 0 | 09-03-2009 21:59 |
|
|