Explorer Giriş Sayfanızı Değiştiremiyormusunuz ... Çözümü Burdahttp://img245.imageshack.us/img245/5673/kilitjn1.jpg Explorer'imizin giriş sayfası yukarıdaki resimde görüldüğü gibi istenmeyen bir web adresi tarafından ele geçirilmiş ise, ve IE ayarlar menüsündeki ana sayfa giriş pencereleri yine bu istenmeyen web adresi tarafından
Konu dufresne tarafından açılmış, 1758 kişi tarafından görüntülenip, 22 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Explorer Giriş Sayfanızı Değiştiremiyormusunuz ... Çözümü Burda konusundaki toplam yorum: 22, okunma sayısı: 1758. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99636 Yer: Unknown Area
Karma etkisi: 252
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 24682
|
![]() Explorer'imizin giriş sayfası yukarıdaki resimde görüldüğü gibi istenmeyen bir web adresi tarafından ele geçirilmiş ise, ve IE ayarlar menüsündeki ana sayfa giriş pencereleri yine bu istenmeyen web adresi tarafından yukarıdaki gibi kilitlenerek değiştirilemez konuma getirilmiş ise, hiç panik yapmanıza gerek yok. Aşağıda anlatılanları adım adım uygulayacak olursanız, explorer giriş sayfanızın yönetimini tekrar geri alabilirsiniz. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Sırasıyla Yapılması Gerekenler : Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız. Ardından açılan pencereye ''gpedit.msc'' yazarak ''Grup İlkesi'' isimli menüye geliniz. Daha sonra ''Kullanıcı Yapılandırması'' sekmesini > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri altında bulunan ''İnternet Explorer'' bölümüne kadar ulaşınız. ![]() Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki pencere gelecektir. Bu menünün sağ tarafında bulunan '' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini mouse ile çift tıklatınız. ![]() '' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki pencere çıkacaktır. O penceredeki ''Devre Dışı'' seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ''Grup İlkesi'' menüsünden çıkınız. ![]() Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi Explorer giriş sayfamızı kurtardık ve yine kendimizin tercihlerinden biri olan web adresini girerek durumu düzelttik. Alıntıdır |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13006
Karma etkisi: 129
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12029
|
eline sağlık. işe yarıyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99636 Yer: Unknown Area
Karma etkisi: 252
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 24682
|
ayvallah işine yaradıysa sevindim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72597
Karma etkisi: 360
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 35409
|
saol kardeşim işe yaradı eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
eee bu bildiiin group policy
programlarda ne işi var ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100471
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 16
|
Paylaşımın için teşekkürler. Bir yolu daha var biraz daha kısa.
Baçlat/çalıştır yapıyoruz. Buaraya ''regedit'' yazıyoruz ve TAMAM diyoruz. ''Kayıt Defteri Düzenleyicisi'' açılıyor. Düzen Menüsünden ''Bul'' diyoruz. Aranan yerine Explorer açılırken istemediğiniz halde karşınıza gelen adresi kopyalayıp yapıştırıyoruz ve bul diyoruz. Buluyor ve istediğimizle değiştiriyoruz. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Umarım Bir Yanlışımız Olmamıştır Ustaların Önünde |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98617 Yer: Kayseri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26712
|
Alıntı:
Sitenin orada adı yoksa onu nasıl buluyorsun ??? Onuda anlatta bakalım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2216
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 247
|
te bende bunu arıyodum
ad awere yuklemekten kurtuldum ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98845
![]() Karma: 5
|
abi ben yaptım ama adres kısmı hala kapalı olmadı ama paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1248
|
ßenım yaptıgım ıs daha ßasit deneyın ıstersenız arkadasLar
1-) regedit - HKEY_CURRENT_USER\Software\ Policies. degerini silin 2-)HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies degerini de siLin proßLem ortadan kaLmıstır su kadar koLay geLsin........... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47815
Karma etkisi: 218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21163
|
wiptr yukardakilerin yaptım işe yaramadı ama senin ki ayaradı eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95701
![]() Karma: 10
|
wiptr şimdiye kadar bir çok söylenen metot uyguladım ama netice alamamıştım.Senin metot işe yaradı tşk ler
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #53736 Yer: Metal
Karma etkisi: 136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12507
|
O kadar uğraşmaya gerek yok bu işinize yarar
![]() [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52387
![]() Karma: 10
|
çok sağolun işime yaradı ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
öncelikle arkadaşımıza paylaşımından dolayı tşk ederim.
arkadaşlar size bir yol daha soyleyeyim regedit/F3 veya CTRL+F (fonksiyonlardan birini kullanabilrsiniz)/(yazılı olan adresi buraya yazın) aratın çıkan adresi değştirin bu da alternatif olarak bulunsun |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|