Ey wardom ahalisi lütfen yardım:oArkadaşlar şimdi sorunum şu; bizim bi tanıdık hakkında kötü bazı videolar (bizim tanıdık videonun kesinlikle montaj olduğunu savunuyor):confused:elden ele dolaşıyor.acaba bu videonun montajmı yoksa gerçek 0olduğunu öğrenmemiz mümkünmü?Eğer varsa bi
Konu heckeroq tarafından açılmış, 749 kişi tarafından görüntülenip, 26 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #340294
Karma etkisi: 6615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 661278
|
Arkadaşlar şimdi sorunum şu;
bizim bi tanıdık hakkında kötü bazı videolar (bizim tanıdık videonun kesinlikle montaj olduğunu savunuyor) elden ele dolaşıyor.acaba bu videonun montajmı yoksa gerçek 0olduğunu öğrenmemiz mümkünmü?Eğer varsa bi çözümü lütfen yardım edin... |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #427764
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80933
|
sanmıyorum baykalınkinide anlıyamadılar
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37164 Yer: altı
Karma etkisi: 17393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1738227
|
Aha yoksa sen Baykal'ın komşusu musun
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56157 Yer: Denizli
Karma etkisi: 34544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3453420
|
çok zor be arkadaşım ne videosumuş o
merak ettim |
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367773 Yer:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3714596
|
Videoyu koyarsan bu işle ilgilenen birileri yorum yapabilir.
|
|
|
|
|
#6 |
|
En Güzel İmza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172331 Yer: Karabük
Karma etkisi: 29382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2937216
|
izleyince montaj olup olmadığı anlaşılamayacak kadar kaliteliyse vidyo ya gerçektir ya da senin tanıdık lincoln barrowstur
![]() insanlar yalan söyler ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
yahu Arkadaşlar sizlerle kardeşçe sorunumu paylaştım sizi ise işin gırgırındasınız
![]() gerçektende anlayan biri yokmu şu yarım milyonluk wardom halkının arasından varsa eğer acaba montajlana bilirmi insan.eğer varsa programla mı neyle mi yapılıyor.söylerse beni çok memnun edecak ha ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #290061 Yer: ☭ Santa Clara , Cuba ☭
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1767900
|
videoyu paylaşmıyorsunki bakalım?
|
|
|
|
|
#9 |
|
En Güzel İmza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172331 Yer: Karabük
Karma etkisi: 29382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2937216
|
elbetteki montajlanabilir ama belli olmayacak kadar kalitelisini yapabilmek için profesyonel kişiler gerekir.
eğer senin tanıdğın kişi çok önemli bir konuma falan sahip değilse kimse uğraşıp yapamaz. diyorum sana video izlenince hiçbir şey anlaşılmıyorsa %99 gerçektir. |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325409
Karma etkisi: 11988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1198260
|
adam kadrajda hareket ediyor ama yüzü hep aynı açıdaysa montajdır.
Şimdi soruyorum video da montaj var mı ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
|
[quote=CT-Ege;3340879]videoyu paylaşmıyorsunki bakalım?[/QUOTEya kardeş videonun içeriği önemli değil.önemli olan montaj yapılabilirmi yapılabiliniyorsa nasıl yapılır ve nasıl anlaşılır bunu istiyorum yoksa videoyu buraya koyupta alın inceleyin gerçek mi montaj mı bana söyleyin olayı değil yani
![]() |
|
|
|
|
#12 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Alıntı:
![]() Örnek programlar ; Edius 4 pro, Profesyonel video montaj programıdır tv kanallarında dahi kullanılmaktadır ![]() pratik kullanımı ile adobe premiere ve sony vegas programları , daha bir çok program mevcut kısacası oluyor yani ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
enazından hangi programlarla yapıldığını öğrendim ben işin peşini bırakmayacam be |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Adobe After Effects diye arattır koca kafalar vs bu programla yapılıyor,yani evet montajı yapmak kolay,yapılabiliyor ama anlaşılması için bilgileri iyice öğrenmek şart.Çünkü bu işin profesyonelleri var.
Ses yankılarından dahi montaj olup olmadığını çıkarırsın ortaya fakat profesyonel yardım alman gerekir bunun için. |
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102546 Yer: Karlı kayın ormanı..
Karma etkisi: 20888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2087932
|
Montaj yapabilmesi için,gerçekten üstün bilgilere sahip olması lazım.
İzlediğiniz zaman bundan şüphe duymadığınıza göre gerçek olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Keşke video'yu upload etme şansınız olsaydı daha iyi yardımcı olabilirdik. ![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|