Facebook “beĞen kazan” ÇilginliĞiFACEBOOK “BEĞEN KAZAN” ÇILGINLIĞI http://oi51.tinypic.com/333h4j7.jpg 2004 yılında Mark Zuckerberg tarafından Harward’da aynı dersi alan öğrenciler arasında iletişim kurabilmesi için açılmış bir site olarak başlayan Facebook ülkemizde 2008 yılından beri medyanın
Konu ExSeLaNs35 tarafından açılmış, 244 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook “beĞen kazan” ÇilginliĞi konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 244. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333738 Yer: İzmir
Karma etkisi: 2606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 260299
|
FACEBOOK “BEĞEN KAZAN” ÇILGINLIĞI ![]() 2004 yılında Mark Zuckerberg tarafından Harward’da aynı dersi alan öğrenciler arasında iletişim kurabilmesi için açılmış bir site olarak başlayan Facebook ülkemizde 2008 yılından beri medyanın da desteği ile “sosyal medya” adı altında hızla hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Kısaca “face” olmayanı neredeyse ayıplayacak dereceye getiren toplumuz; hayatının her anını sevdikleri ile paylaşabilmekte uzun süredir görmediği iş okul ve asker arkadaşını bir iki tıkla anında bulabilmektedir. Facebook denen bu sosyal medyada iletişimden öte artık reklam aracı olarak kullanılmaya başlamıştır. Firmalar kendini ve ürünlerini çok bir çaba sarf etmeden ve masrafsız bir şekilde tanıtabilmekte ve dünyaya duyurabilmektedir. Çok büyük firmalar ve yeni yeni büyüme içinde olan firmalar Facebook sayfasına üye çekebilmek için çeşitli kampanyalara başvurmaktadır . Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511665 Bunların en başında ”beğen-kazan” kampanyaları gelmektedir Zaten “face”siz yapamayan kullanıcılar için de zahmetsiz ve masrafsız olan bu “beğen-kazan” ilgi görmektedir. İş Bankası İş bankası gerek bankamatik gerekse internet şubesi tanıtımı için “beğen-kazan” kampanyasına şu sıralar çok sık müracaat etmektedir. Geçen kampanyasında bankamatik referans numarası ile İphone kampanyasını yeni bitirdi. ![]() “beğen kazan” yanında günlük olarak İnternet bankacılığı sayfası ile sorular sorarak8gb flash bellek dağıtımı devam etmektedir. ![]() birkaç “beğen kazan “ örneği aşağıda sunalım: ![]() ![]() ![]() ![]() “beğen kazan” kampanyası yanı sıra Facebook sayfasından sorular sorarak da hediye dağıtan firmalarda mevcut tabii ![]() ![]() Eğer facebook’ ta vakit geçiriyorsanız “beğen kazan” ve sorulara cevap vererek sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.. yapacağınız tek şey “beğen” mek ExSeLaNs35'in Notu: Zambak ve coşku yayınlarından "beğen-kazan" kampanyası ile 2 adet hediye kazandım.. tavsiye ederim.."begen"in "kazan"ın |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333738 Yer: İzmir
Karma etkisi: 2606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 260299
|
Önemli bir notu yazmayı atlamışım.. beğen-kazan kampanyası yapan facebook sayfasının gerçekten bir firmaya mı ait olduğundan emin olmadan sayfa "beğen"me olayına girmeyelim.. Malun sanal alemde "fake" bir sayfa site oluşturmak zor değil.. hele hele facebook ta daha kolay..
gerek firma gerekse kişilerin facebook sayfalarının gerçek olup olmadığını resmi sitelerinden anlayabilirsiniz.. sonra dimyata prince giderken evdeki bulgurdan olmayın ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #475899 Yer: unknown
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -889
|
bende markafoniyi beğenmiştim, soru sormuşlarda bi tane ünlünün üstündekı elbisenın markası diye, şık koymuşlar 5 tane. direk salladım mail atmıştım. 30 TL hediye çeki kazanmıştım.
t-shirt almıştım. çok hora geçmişti. ismimi felan yayınlamışlardı, kızlardan gelen arkadaşlık teklifleri cabası ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vodafone Açığını Bulan Eyüp Çelik'ten FaceBook Güvenlik Makalesi | SpY_DeatH | Web Hacking ve Güvenlik | 35 | 25-02-2012 09:08 |
| Facebook Hacking Software | 27antepli | Programlar | 2 | 27-06-2011 19:03 |
| Facebook başınıza nasıl bela olur? | sinekwalesi | Güncel | 12 | 21-12-2007 22:29 |
|
|