Facebook adresim çalindi lütfen yardım edins.a arkadaşlar başliktata belirttiğim gibi facebook adresim çalindi facebook adresimi almak istemiyorum sadece kullanılmaz hale getirmek istiyorum akrabalarima hocalarima küfürler falan ediyor lanet olsun bana yardim edin kitleme gibi bişey
Konu kamucan tarafından açılmış, 217 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #485088 Yer: TOKAT
Karma etkisi: 952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 95002
|
s.a arkadaşlar başliktata belirttiğim gibi facebook adresim çalindi facebook adresimi almak istemiyorum sadece kullanılmaz hale getirmek istiyorum akrabalarima hocalarima küfürler falan ediyor lanet olsun bana yardim edin kitleme gibi bişey yokmu canımı fena halde sıktı facebook yöneticilerine mesaj attim bi kaç kişiden yardim alarak ama cevap geleceğini zannetmiyorum siz yardimci olun lütfen
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #485088 Yer: TOKAT
Karma etkisi: 952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 95002
|
arkadaşşlar yardim edicek yokmu
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #184337
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3702
|
suç duyurusunda bulun savcılığa kişisel verileri çalmanın ve yaymanın cezası var.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
kamucan büyük ihtimal keylogger yedin yazdıkların da adama gidiyor belli ki adam da wardoma üye olmuş
by cellatmış yemişim cellatlığını senin kamucan git savcılığa yarın başvur çalan kişi zeki değilse kendi pcsinden giriş yapmıştır büyük ihtimal face ipleri kayıt altına alır ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Bölüm kurallarını okuyunuz
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| LG Laptop Kamera Sorunu Lütfen Yardım Edin | Master_Lord | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 2 | 16-04-2010 00:45 |
| Far Cry 1 Tam Çözüm + Trailer (%100 Çalışıyor Denendi) + CryGame.dll | The-Ice | Oyun Hileleri | 1 | 27-07-2009 09:24 |
| Lütfen yardım edin..! | Boss+ | Driver - Firmware | 2 | 13-07-2009 13:49 |
| lütfen yardım edin | sabıkalı | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 9 | 16-12-2008 11:47 |
| yardım edin lütfen | lutfullah | Yardım | 7 | 30-10-2008 03:18 |
|
|