Facebook Chat'i eski haline getirmek için tıklayınBu eklenti ile yeni sohbet kenar çubuğunu devredışı bırakabilir,eski ve normal facebook sohbet'i geri getirebilirsiniz. Eklentiyi yükledikten sonra Facebook'un açık olduğu tüm pencere ve sekmelerde F5 e basın (sayfayı yenileyin)
Konu MerciLesS* tarafından açılmış, 165 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook Chat'i eski haline getirmek için tıklayın konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 165. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527807 Yer: Wardom City ®
Karma etkisi: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74119
|
Bu eklenti ile yeni sohbet kenar çubuğunu devredışı bırakabilir,eski ve normal facebook sohbet'i geri getirebilirsiniz.
Eklentiyi yükledikten sonra Facebook'un açık olduğu tüm pencere ve sekmelerde "F5" e basın (sayfayı yenileyin) veya tarayıcınızı yeniden başlatın.Sohbet Listesi kısmındaki "Seçenekler" menüsü ile Eski-Yeni Sitil arasında geçiş yapabilirsiniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=505443 Chrome için TIKLAYIN Firefox için TIKLAYIN Opera için TIKLAYIN |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #492862 Yer: Dağ Kadar, D£NİZ Kadar, Nerden ßaksan SEN'in Kadar En Az Çocuklar Kadar Masum ;-)
Karma etkisi: 32
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3065
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527807 Yer: Wardom City ®
Karma etkisi: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74119
|
Görmedim k.bakma sildiricem.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 163 Maddelik Torba Yasası | by_ozyy | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 25 | 13-03-2011 12:37 |
| Vatandaşlar su getirmek için çalışıyor | Ulu | Güncel | 2 | 22-10-2010 17:21 |
| "Şeker insanlar" için(!) İslami Facebook | (-S-A-S-24-) | Güncel | 2 | 31-05-2010 05:01 |
| Facebook videolarını indirmek isteyenler için Resimli Anlatım | CROW77 | Resimli Program Anlatımları | 6 | 20-02-2010 20:53 |
|
|