facebook da kısı eklemeselam arkadaslar ben bır kısıyı facede eklemek ıstıyorum adı nı tam blıyorum fakar bu kısı gorunume gızlı bu kısıyı onun haberı olmadan nası ekleyebelırım yardımlarınızı beklıyorum
Konu sorrow_006 tarafından açılmış, 474 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
facebook da kısı ekleme konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 474. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #261118
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selam arkadaslar ben bır kısıyı facede eklemek ıstıyorum adı nı tam blıyorum fakar bu kısı gorunume gızlı bu kısıyı onun haberı olmadan nası ekleyebelırım yardımlarınızı beklıyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #475014
Karma etkisi: 227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22517
|
forumda arama yaparsanız sorununuza çözüm bulursunuz açılmıştı daha önce hatırladıgıma gore.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520738 Yer: ANKARA
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1780
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #364620
Karma etkisi: 5119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 511651
|
Alıntı:
Ayrıca bilipte uzun bi konuyu özetlemeye ugrasmaktansa forumda belki resimli anlatımları mevcut veya daha uzun açık anlatım olan bi konunun daha faydalı oldugunu dusunebılır ayrıca başlık açmadan once arama yapması gerektigini anlatıyor olabilir |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #459242 Yer: Rize
Karma etkisi: 2
![]() Karma: 10
|
kendine yeni bir facebook hesabı al. face ilk aıldığında ilk 10 kişi ekliyeceğine kadar herkesi görebiliyorsun.. ok kızı ekle sonra senn diğer hesabını da ekle kızın hesabını diğer hesabına öner .
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vodafone Açığını Bulan Eyüp Çelik'ten FaceBook Güvenlik Makalesi | SpY_DeatH | Web Hacking ve Güvenlik | 35 | 25-02-2012 09:08 |
| Facebook Arkadaş Ekleme Blok Kaldırma | Czmi | Bloglar/Forumlar | 3 | 27-08-2011 13:02 |
| Facebook Toplu Arkadaş Ekleme İlgili Bir Yardım | feosar | Yardım | 1 | 19-06-2011 01:03 |
|
|