Facebook hack yardim bekliyormarkadaşlar benım facebook hackleme konusunda yardıma ihtiyacım war bılgınız varsa cevaplarınızı beklıyorum LUTFEN ... şimdiden teşekkürler :))
Konu oğuzhan5934 tarafından açılmış, 1043 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook hack yardim bekliyorm konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 1043. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #560301
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar benım facebook hackleme konusunda yardıma ihtiyacım war bılgınız varsa cevaplarınızı beklıyorum LUTFEN ...
şimdiden teşekkürler ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520752 Yer: BURSA
![]() Karma: 11
|
Dostum Sosyal Mühedilikle Ancak Hackleyebilirsin Yoksa No Face Hack
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446628 Yer: mardin / nusaybin
Karma etkisi: 223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22007
|
kardeş şifremi unuttum kısmını dene 1 ay öncesine kadar çok rahat çalıyordum ama şimdi güvenlik oldukça arttı kacklemek imkansız gibi bişey oldu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
Üye numarası: #561266
|
Mevcut çalışan temiz bir program var,yalnız facebook a bağlanırken IP sorunu yaşıyor.Onunla ilgili araştırmalarım sürüyor.Belki de facebook açığını kapattı...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
Üye numarası: #562340
|
aynen açık bulmaq zor yaa bnde şifremi unuttum yapıodum..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #518862 Yer: antalya
Karma etkisi: 253
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25146
|
aynen şifremi unutum süperdi yeni başlayan biri bile hemen yapardı fake yedire bilirsen yada keyloger soka bilirsen anca bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #560059 Yer: Evet yerim :(
Karma etkisi: 222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22161
|
Alıntı:
İmkansız diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Biraz akıl işidir aslında hacker olmak. ![]() Sadece program vs ile hack yapılmaz arkadaşlar, Bir facebook'u ele geçirmenin türlü türlü yolları vardır. ![]() Saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Face hesabı almak için tek bir püf noktası vardır.
Hesabın sahibi gibi davranmak. Sizden istenileni güvenlik bölümünde verebilmek. Bunun için de hesabın sahibini kafaya almak ![]() Şunu da bilgilerinize salık veririm. Hack konusundaki kurallar diğer konulardakilerle aynen geçerlidir. Laf olsun diye sebepsiz yere kurallar konulmamıştır. Mail Hacking ve Güvenlik bölüm kuralı **** 2- "Mail'im hacklendi 100 kontor vericem geri alırmısınız", "Şu mail'i hackleyene para vericem yardım edin" gibi başlıklar açanı direk banlayacağımı belirtmek isterim **** 4- Lütfen Yardım Edin gibi başlıklar açmayın. Gereken bilgiyi sabit başlıklardan alabilirsiniz. Biz her şeyi gösterdik uygulaması size kalmış. ********** Ve bu bölüm kuralı için geçerli olan kurallar. Hatırlatmakta fayda var. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=501621 MSN, ICQ, IM Güvenliği *** 4) Yardım! MSN adresim hacklendi gibi başlıklar tamamen yasaktır.Bu tür konular ile ilgili forumda 543853 tane konu var önce arama yapın!. 5) Sorularınızı gayet düzgün bir "Türkçe" kullanarak sormaya çalışın ve mümkün olmadıkça yabancı terim kullanmayın. 6) Burası MSN/Yahoo/ICQ Hacking ve burada bu konu dışındaki programları ile ilgili konuları forumda yer alan kendilerine ait alanlara açın. Örnek: Truva atları , Ağ sorunları 7) Bu kurallara uyduğunuz sürece MSN/Yahoo/ICQ Hacking bölümümüze hoş geldiniz Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #566051
Karma etkisi: 1
|
rat serverını sosyal mühendisliklle kurbana yedir ratın keylogger özelliğini kullan al istediğin logu araştır karıştır bul öğren
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #565980
|
kardeşlerim ya hack adına bir şey bilmiyorsunuz yada paylaşmıyorsunuz. keylogger ile sadece face değil herşyini alırsın karşındakinin sadece küçük bir örnek.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #566988 Yer: New York
Karma etkisi: 442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44116
|
Fecebook hack diye bişey yok trojan ve keylogger bagımlıyız aga
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3641
Karma etkisi: 8
|
hasretgümüs :Biz her şeyi gösterdik uygulaması size kalmış..................:-) hehheheeh bana bu biraz komik geldi acikcasi...:-)samimide degil bence
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hack Dökümanları Dev Arşiv | Fbmmc | Web Hacking ve Güvenlik | 97 | 01-11-2010 09:42 |
| Hack Facebook Password Only | AlexandraMay | Çöp Kutusu | 0 | 21-06-2010 00:28 |
| Facebook Texas Holdem Hack | lejyoner_0418 | Web Hacking ve Güvenlik | 18 | 09-06-2009 18:06 |
|
|