Facebook Hakkında !!Merhaba ben Version nickname ile Yusuf. Daha demin yatmadan önce velimin şaşırmasıyla Facebook adresinin engellendiğini bizim tabirimizle hacklendiğini anladım. Hesapta ne varsa silinmiş sadece ayarlar ' a bakabiliyorum. SS '
Konu madonna_032 tarafından açılmış, 320 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook Hakkında !! konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 320. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #524273
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba ben Version nickname ile Yusuf. Daha demin yatmadan önce velimin şaşırmasıyla " Facebook " adresinin engellendiğini bizim tabirimizle hacklendiğini anladım. Hesapta ne varsa silinmiş sadece ayarlar ' a bakabiliyorum. SS ' de vericem . Çözmeme yardım edebilecek varsa konuya yorum yapsın lütfen.
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #559232
Karma etkisi: 1
![]() Karma: 10
|
geçmiş olsun buna birşey yapamazsın aynısı başıma gelmişti sadece yüklemiş oldugun resimleri ve hesaplarda düzenleme yapabiliyorsun hepsi bu kadar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41886
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10203
|
nasıl oluyo bu ya ne garip nedir bu işin mevzusu bilen varmı ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446628 Yer: mardin / nusaybin
Karma etkisi: 223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22007
|
arkadaşlar yukarıdaki konuyla ilgili olmayacak ancak benimde bi sorum var konuyu açan arkadaşın yukarıda çektiği resimde görünen tema hangisi nette aradım da bulamadım bileniniz var mı
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vodafone Açığını Bulan Eyüp Çelik'ten FaceBook Güvenlik Makalesi | SpY_DeatH | Web Hacking ve Güvenlik | 35 | 25-02-2012 09:08 |
| Yeni Nesil Güncel Facebook Fake Uygulamaları || Mail & Facebook vs Hack %95 Garantili | ersever | Mail Hacking ve Güvenlik | 26 | 10-01-2011 16:13 |
| Facebook Hack Hakkında Bilgi. | 4playboydrx | Yeni Başlayanlar İçin | 18 | 05-07-2010 17:57 |
| Facebook başınıza nasıl bela olur? | sinekwalesi | Güncel | 12 | 21-12-2007 22:29 |
|
|