Facebook hesabı hackledim yalnız şifre değiştirme ihtimaline karşı ne yapmalıyımFacebook hesabı hackledim yalnız şifre değiştirme ihtimaline karşı ne yapmalıyım birde hesap ayarlarından gizliliğin içinde son aktivite diye bir yer var burası bütün girişleri tutuyordu kapattım şuan sadece son girişleri
Konu slisyum tarafından açılmış, 1552 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook hesabı hackledim yalnız şifre değiştirme ihtimaline karşı ne yapmalıyım konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 1552. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #486623
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Facebook hesabı hackledim yalnız şifre değiştirme ihtimaline karşı ne yapmalıyım
birde hesap ayarlarından gizliliğin içinde son aktivite diye bir yer var burası bütün girişleri tutuyordu kapattım şuan sadece son girişleri kayıtını tutuyor bunu da kapatmanın bir yolu var mı? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=440802 şifresini değiştirmedim eriştiğimi ve kullandığımın farkına varmasını istemiyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #476273 Yer: oLympos
Karma etkisi: 3480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 347872
|
Kardeşim hiç uğraşma bırak küçük bişey gibi gözüküyor ama bilişim suçları ( facebbok, msn) gibi şeylere çok önem veriyor büyük para cezaları var söylüyeyimde sonrsa başın yanmasın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #499094
Karma etkisi: 203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20157
|
eğerki şifreyi fake veya keylogger ile falan aldıysan şifreyi değiştirecektir.Yok tahmin ettim dersen ise zaten büyük bi ihtimalle kolay kolay değiştirmez
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
|
yazan arkadaş
keyloger le aldım değiştirebileceğini düşünüyorum çünkü bu tür konularda çok uyanıktır HellRazor34 arkadaş şifreyi alabilmek için tam 3 haftamı verdim kaybetmek istemiyorum çünkü birinin hesabına girdiğini anlarsa birkez daha aynı numarayı yemez |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #486591 Yer: İstanbul-Ümraniye-Fatih-Kadıköy
Karma etkisi: 890
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 88830
|
System32 sil.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
|
iyimi sizin kafanız arkadaşlar
ne kullandınız mübararek bayramda sistem 32 silinir mi |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #499094
Karma etkisi: 203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20157
|
slisyum ;
o zaman yapabilceğin tek şey o facebook hesabına ikincil hesap eklemek yada facebook üzerinde kullanmış olduğu e-posta adresine ikincil posta eklemek bunlardan birini yaparsan şifreyi değiştirse bile sende şifre sıfırlama yapabilirsin ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #304131
Karma etkisi: 1765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176188
|
madem uyanık keylogger ı nasıl yedi kendin mi yükledin bilgisayarına
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3237 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 3264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325575
|
amaç nedir?
ego tatmini mi? yapılan bi yanlışa misilleme mi? yoksa pkk - bölücü örgüt sempatizanı bir sayfa mı ? bu cevapları belirtin önce, ardından bir görüş, yardım veya herhangi bir paylaşım yapın.. bilmiyorum bence bu bölümlerde(hacking - security) bu bi standart olmalı.. ben yanlış görüyorum bu tip başlıkları.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
|
carsisamet
Tamamıyle sosyal mühendislik, hedefimdeki kişinin arkadaşlarından biriyle arkadaş oldum(en sıkıntılı aşama buydu) diz üstü bilgisayarımı sayısız kez bu kişiye verdim çünkü sıkı arkadaşlardı ve hedefimdeki kişinin bilgisayarı kullanma ihtimali çok yüksekti öylede oldu zaten şimdi amaç şimdi amaçım devamlılığı sürdürebilmek whimper 1.Açıkcası bir hedef belirleyerek uyguladım 2.Bu kişinin devamlı bilgilerine ihtiyaç duyuyorum. (çünkü Notlarının--> taslaklar kısmına bazı konularda özel bilgiler tutuyor) 3.hayır siyasi değil veya ego tatmini değil tek nedeni kişisel çıkarlar Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=440802 Not: Zaten işin mantığı çıkıpta ben senin hesabını elegeçirdim haberin olsun tarzı bişey değildir. Önemli olan yaptığın şeyin senin işini görmesidir. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #506059
|
arkadaşLar SizDen BirŞey Rica Edicem Bir Şerefsiz var kız arkadaşımı rahatsız etti onu facesini patlatıp şifresini elime geçirip profil resmini zeki müren resmi yapıcam
inTikamım acı oluCak ama YarDımCı oLurSanız SeviniRm . GrçkTen Çok Hırs YapTım NaSıl Yapıcam BiLen Warsa anLaTaBiLrmi ŞimDiDen Tşk ' |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #504486 Yer: Gök: Ateş: Hava: Su: Toprak:
Karma etkisi: 2599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 259738
|
hesabın adını da verde ona göre cevap verelim, belki beni hackledin nerden bilcem ?
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #509175
|
Fake facebook ile hesap çalmak çok kolay.Birincisi Facebook son dönemde bu tür hesap çalmalara yönelik tetbirler aldı ve almaya devam ediyor.Yaptığım bir fake mail ile yirminin üstünde hesap alabildim.Hesaplara karışmadım sadece deneme amaçlıydı.Birincisi eğer elinizde kullanıcı adı ve şifre varsa hesaba girerken tetbir olarak Hotspot shield kullanın.İp numaranızı gizler ve oldukça kullanışlı bir proğraam.Yavaşlama vb. hiç bir sorun yaşatmaz.Facebook kaydında ip niz farklı çıkar.İkincisi şifreyi değiştirirseniz esas kullanıcı farkına varır msn adrsi olduğu için hemen yeni şifre alır.Tavsiyem ne şifreyi ve özellikle msn adresini değiştirmeyin.Msn adresini değiştirmek istediğinizde facebook onaylama linkini eski msn adresine gönderiyor.bu daa sizde yoksa hesap donar.Yine facebook üyelerinin giriş pi adresini kaydediyor ve farklı bir ip adresinden giriş tespit ettiğinde size hesaba ulaşmanz için bir takım güvenlik adımlarını geçmenizi sunuyor.bunu genelde ne zaman yapar? Bunu genelde hesabın esas sahibi online ise ve sizde o anda başka bir yerden giriş yapmaya çalışıyorsanız o anda risk görürü ve sizi güvenlik adımalrını sunar.mail adresine onaylamanız için link gönderir hatta göndereceği kodu onaylamanız için telefon numarası ister.Facebook yeni açılan hesaplar içinde artık telfonla onaylmaya ağırlık veriyor.ikinci denemenizde zaten artık giriş yapamazsınız.Ve facebook bu durumu hemen hesabın esas sahiben yani email adresine bildirir.Ve hatta ip numaranızı bile veriri.Bir hesaba elbette iki farklı tarayıcıdan girmek mümkün.bunun için hesabın esas sahibi hengi tarayıcıdan girmişse siz mutlaka başaka bir tarayıcı,yani genelde sık kullanılmayan bir tarayıcı seçmelisiniz.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=440802 Biraz acele ile yazdım,ama herkes biliyor diye ayrıntılara girmedim,isteyen olursa ayrıntılı anlatabilirim.Hazırda kurulu fakemailim var ancak işin mantığını çözdükten sonra uğraşmaktan vazgeçtim. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Eset Nod 32 Key Arama, Programı Çalıştırın ve Size 100 Adet Güncel Eset Nod 32 Şfresi | ankaRAP+ | Güvenlik Programları | 27 | 01-10-2011 20:45 |
| Başlıca Antivirüs Programları + Serial + Crack + Fix + Keyler | alfarolex | Programlar | 23 | 17-01-2011 01:44 |
| --->tt Net Şİfrelerİ KoŞ<---- | Hydr0gen | Accounts | 12 | 12-07-2006 17:56 |
| Bana Karşı Hissettiklerini Sana Hissetmiyorum | DepReSiF | Geyik | 5 | 06-05-2006 17:01 |
|
|