Facebook hesabım patladıArkadaşlar s.a. Arkadaşlar olay benim değil öz abimi başına geldi.Facebook hesabında bir uygulama açmış,uygulama abimi kulanıcı adı ve şifre doğrulamaya yönlendirmiş.Tabi ki hesabını çalmışlar.Hesabını açamıyor,onun söylediğine göre hesabını özel bir
Konu bombaci88 tarafından açılmış, 134 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #400778 Yer: Denizli
Karma etkisi: 394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39154
|
Arkadaşlar s.a.
Arkadaşlar olay benim değil öz abimi başına geldi.Facebook hesabında bir uygulama açmış,uygulama abimi kulanıcı adı ve şifre doğrulamaya yönlendirmiş.Tabi ki hesabını çalmışlar.Hesabını açamıyor,onun söylediğine göre hesabını özel bir yöntemle dondurmuşlar.Arkadaşlar abime yapılan bu saldırının adı nedir ve bizim şimdi hesabı geri alabilmemizin bir yolu var mıdır?Yardımlarını bekliyorum arkadaşlar. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Forumda arama yapın bilgiler mevcut
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Facebook hesabım kapatıldı :( :D | turkish__hacker | Çöp Kutusu | 17 | 24-08-2010 13:05 |
|
|