Facebook hesabım ticari hesaba dönüşmüşMerhaba arkadaşlar, Facebook hesabım nasıl oldu bilemiyorum ama araştırmalarım sonucu öğrendim ki ticari hesaba dönüşmüş.Fakat bu durumu ben yapmadım geride bi türlü dönmeyi başaramadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler ayrıca
Konu orhan69 tarafından açılmış, 368 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook hesabım ticari hesaba dönüşmüş konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 368. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #112792
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar,
Facebook hesabım nasıl oldu bilemiyorum ama araştırmalarım sonucu öğrendim ki ticari hesaba dönüşmüş.Fakat bu durumu ben yapmadım geride bi türlü dönmeyi başaramadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler ayrıca kullanıcı adı ve şifremle girdiğimde www.facebook.com/advertising sitesi açılıyor yardımcı olabilir misiniz? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -5437
|
Hesabın birden fazla ip de girildiğinden bloke edilmiş ,,, Açılması zamn alır(facebook help bölümüne bak)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #112792
|
Aktif Oturumlar
Mevcut Oturum Yer: Istanbul, 34, TR (Yaklaşık olarak) Cihaz Türü: Firefox on WinXP Ayarla bölümünden "Güvenlik" kısmında karşıma çıkan bu, İstanbul, 34, TR'nin üstüne gelince çıkan IP nosu: 195.174.40.9.... Oysa ben İzmirdeyim ve sadece tek bir bilgisayarım var, kablonet üyesiyim ve kablosuz modemim var ama şifreli, farklı birçok IP nosu nasıl olabilir ki? Help bölümü de görünmüyor, ne yaparsam yapayım "Facebook Reklamları" sayfası çıkıyor. Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #530800 Yer: BİZE HER YER TRABZON
|
hesabına girip hesap ayalarından kaldırman lazım
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| facebook ticari hesap | lovermaniac | Donanım, Yazılım ve Internet | 4 | 06-10-2011 23:08 |
| Facebbok hesabım reklam hesabına dönüşmüş.. | Kemalistt | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 1 | 29-08-2011 03:52 |
|
|