Facebook hesabım ve msn adresim çalındı sizce ne yapmalıyım ?sa arkdaşlar . benim facebook + msn adresim bugün çalındı. üstelik bilgisayarımda hem eset var hemde microsoft eesantials ikiside güncel hesaplarım çalındıktan sonra ikisiyle tarama yaptırdım dosya yükleyen truva atı
Konu tripkolik tarafından açılmış, 303 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Facebook hesabım ve msn adresim çalındı sizce ne yapmalıyım ? konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 303. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #461739
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
sa arkdaşlar . benim facebook + msn adresim bugün çalındı. üstelik bilgisayarımda hem eset var hemde microsoft eesantials ikiside güncel hesaplarım çalındıktan sonra ikisiyle tarama yaptırdım dosya yükleyen truva atı buldu 2 tane sildim onları. başka bir face hesabına girdim ve bnm hesabım açıktı . şifrem degiştirilmiş. msn adresim hem şifresi hem gizli soru degiştirilmiş . facebookta mesajlarım ve fotoğraflarım vardı . şuan hesabım çalındı diyip geçici süreliğine hesabımı kilitledim- facebook hesabımı ve msn adresimi nasıl geri alabilirim lütfen biliyorsanız yardım edin.ileride sizinde başınıza gelebilir. bildiginiz veya yapilecegim bişey varsa söyleyin. bu arada tarattım esetle bişey bulmadı acaba hala virüs varmıdır. esete pek güvenmemeye başladım.bu forumdan birinin yardım edicegini biliyorum . şimdiden herkese teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
müşteri hizmetlerine mail atın istenilen bilgileri verin yardımcı olcaklardır
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333201 Yer: localhost
Karma etkisi: 12741
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1273699
|
işte bunu yapmayın madem hesabınız çalındı kardeşim o zaman mı taramak aklınıza geliyor silmeyin dosyayı o truva atında adamın butun bilgileri o truva atıyla herseyi geri alırsın üstüne tazminat davası bile açarsın
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
|
o zmn aklıma gelmedi işte ilk defa bi hesabım çalındı. şimdi diger hesabım + msn adresimde gitti ya pc ye dün comodo+keyscrable premıum+zemana antlogger kurdum. geldim şimdi taradım bişey bulunmadı ama diger hrsabım da gitmiş şimdi ne yapmalıyım ? :Q
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #354526 Yer: Los Angelas , CA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1080665
|
irtibata geçmen gereken yeri bilmiyorsan özelden ingilizce olarak yardımcı olabilirim.
çalınmadan önceki şifren mail adresin ve bir kaç özel bilgi verirsin. sana geri dönüş yapacaklardır. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
|
yardımcı olursan sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
|
hesaplarımın 2 sini aldım çok teşkkürler
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Facebook hesabı hackledim yalnız şifre değiştirme ihtimaline karşı ne yapmalıyım | slisyum | Yeni Başlayanlar İçin | 14 | 12-12-2010 01:15 |
| facebook sayfam calındı | bilal12345 | Yeni Başlayanlar İçin | 6 | 07-12-2010 12:04 |
| msn adresim çalındı yardımm lütfen | son_hayal | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 11 | 10-11-2010 23:01 |
| msn adresim calındı | sporcu_67 | Hatalar - Soru&Cevap | 7 | 04-01-2008 10:23 |
| arkadaşlar mail adresim çalındı | trapper | Yardım | 4 | 22-04-2006 09:35 |
|
|